süper bir yorum olmuş bu Serkan, bir kaç cümle ile mevcut durumu gayet açık ve net bir şekilde özetlemişsin
Printable View
....................
Pazartesi günkü senaryo...
Adam dun 6.90'dan aldigi 700K lotu 6.87'den Verdi iste. Tahtataki yabanci kurumlarin hepsi biyikli anlasilan.
http://share.matriksdata.com/Images/...1049015059.png
sayın 666 sizi bayadır takip ediyorum 2 milyon lotunuz vardı bu kağıtta kara geçince 7.80 rallisinde neden vermediniz ? bir sürü sağlam hisse 0.50 pd lere indi halka niye takıldınız ? ben kara geçsem bir daha sokağına uğramayacağım.
5.85'leri 7.85'e yazmistim ama gitmedi. Saglik olsun.
Ben bu hisseye trade amacli UV girdim. Yani cok guzel maliyetimi dusurme imkani verecekti dar alanda yuksek dalga boylu islemler olacagi icin. Tahminim gibi de oldu. Ama sure cok uzadi, coktan donmesi lazimdi.
Tasima maliyetinin oldukca yukselmesinden ve su siyasi hikayenin karman corman olmasindan dolayi 6 Kasimi stoplossum olarak belirlemistim. Papaz-OFAC-8'lerden biri bu tarihe kadar olmazsa cikacaktim. Papaz gerceklesti, cikmama gerek kalmadi. Yanliz elimdeki malin coklugundan dolayi trade ederek maliyetimi dusurme imkani kalmadi. Zaten yakinda birseyler de sonuca baglanacak artik. Oylesine bekliyoruz.
Kara kagit uzerinde gecmis olabilirim. Zaman+firsat+dolar olayini isin icine karistirinca bu hissenin 20 olmasi lazim benim kara gectim diyebilmem icin.
http://share.matriksdata.com/Images/...1104402874.png
halkbank gyo hisselerimi satıyorum 1 liradan almak isteyen varsa gelebilir. tahtada 65 kuruş. defter değerinin yarısında aşşa vereceğim 1 lira. kurtulmak istiyorum alan yok 1 liradan borsada. belki sokakta bulabilirim. halkbank finans merkezinin önüne gidip sokakta tezgah açıp buyrun 1 liraya bu binaya ortak olabilirsiniz desem 1 milyon lotu sokaktan geçenlere satabilirim. borsada duman olduk.
Düşmeye doyamadigim dipsiz kuyumsun......
6.75 den aldm günlük yapacağım teknik alda. hadi bakalım gün sonu kapatmalık girdim kredili.
Zararina verdim sinir sistemi burakmadi bu kağıt bende.
halkbank gyo ve halkbank 10 aydır ilk defa teknik olarak al konumunda. benim 5 ayımı yedi halkbank gyo. çok tecrübeliyim. 10. ayın 11 inde ala geçtiler.
Benden de bukadar arkadaşlar
size bol kazançlar
halkbank macerasında oluşan long zararı maalesef shortlayarak telafi etmek durumunda kaldım.
shorttan iyi kazandırıyor bu kagıt..
daha da long bulaşmam fırsat verdiğinde short short balinaların yonunde yuzmek lazım
kimseye yatırım tavsiyesi değildir
Hiçbir hissenin cafesi yok
halkcafe yi ben sohbet sanmıştım oncesinde
demekki cok magduru varmış
cok kazandırabilirde tabi.. hikayesi olan hatta romanı olan bir hisse.. olur mu olur ama beklemek lazım
trader için de iyi hisse short yapan deli para kazanmış kimin parasını maalesef gercek yatırımcının
Piyasa siyasi çalkantı sevmiyor yeterince derdimiz vardi faiz batik kredi kötü bilanço ofac sonuc bu malasef.
Sagol katkilarin icin MUHA. Umarim baska yerlerden iyi kazanirsin.
http://share.matriksdata.com/Images/...1155590167.png
MHP KAYNAKLARI: (MELİH GÖKÇEK) ANKARA İÇİN DÜŞÜNÜYORUZ-CNN TÜRK
Buyrun burdan adam kalmamış gibi
bu şu demek. abd ile ittifaka dönüş. hdp ile açılım. abd ile anlaşma cia başkanı ankarada. halkbanklarda belirsizlik kalkması ve diğer bankaların fiyatlamalarına gelmesi demek. abd ile müttefikliğe açılımlara dönüş bu haber bu hisse için pozitif. aynı zamanda işbank için
galipcim neyin kokusunu aldi acaba :) halkb ta pek gorunmezdi :)
cia takip ediyoruz galip ne yahu
Galiple halk bank ne alaka?
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
13:21 - halkbank gmy hakan eryılmaz gorevınden ayrıldı: Kaynaklar - bn/ bloomberg ht
Bir halt yaptıkları yok zaten... giden gitsin
Gmy ayrilmis gorevinden,acin bakalim hakan atillanin yerini:)geliyor babayigit cok yKinda yuvasina
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn TH bir de "GEVRİM" kelimesi var. Ben uydurdum naçizane.
Hem EVRİM hem de DEVRİM kelimelerinin karşıtı olarak kullanıyorum.
EVRİM kelimesinin bildiğim kadarı ile karşıtı Türkçede yok. Bu kelime tek yönlü olarak -gelişim- kullanılmakta olup, geri dönüşümü açıklamamaktadır. Örneğin ön beyni gittikçe gelişen homosapiensde tersine yönelim başlarsa ki -günümüzde kuvvetli şüphem var- bu durumu belirten kelime yok.
DEVRİM kelimesinin karşıtı olarak da KARŞI DEVRİM kullanılıyor.
"Geriye dönüş" anlamında GEVRİM' tek kelime olarak her iki durumda da daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
Sözlükte ve nette bu kelimenin kaydını bulamadım.
Saygılarımla
:)
Bana göre geri evrim mantıklı olmaz. Zeka geri gidiyorsa ki katılıyorum :rules:
Onada evrim denir. Evrimde geri vites olmaz diye düşünüyorum, görüntüde geri de olsa, yine maymun olsak, evrimin doğası gereği "demekki buna ihtiyacımız varmış" deyip, evrildik dememiz lazım.
Doğrusu "gevriliyoruz" da güzel kelime. :)