alican bi acemi biziz amk ustalar taban olunca vınnnn gidiyo ekranın ardında kıs kıs gülüyolardır amk
Printable View
alican bi acemi biziz amk ustalar taban olunca vınnnn gidiyo ekranın ardında kıs kıs gülüyolardır amk
beton tabana beton dökmüş yuh
beton aldığım fiyata düşme
yaradan bunu beton eylemiş bi kıçını kaldırmadı
beton üçlü reakamlara git sana tekmeyi vuracam söz.
amk betonu beton kadar taş düşsün kafana
alican bu kabus gibi kağat amk nasıl bulaştımda belamı buldum
Borsanın geneli millete bela dostum :)) eregliye bak kardemirlere bak şaka gibiherşey tabi bizim süzme fırsatı kaçırmıyor... Ama enflasyona fena dikildik ilmek ilmek yatırımcıyı diktiler :)) dikiyorlar dahada dikecekler gibi görünüyor.
çıkbe çık artık beton
beton yine negatif amk
Koya koya bitiremedin. Ya sat çık ya da aslanlar gibi bekle ne sandın borsayı senin aldığın yer dip olacak oradan topuk topuk gidecek mi sandın:) böyle bu işler her gün takip her gün ekran sana mal sattirir zarar ettirir aylarca zararda beklersin kara geçince ( bu enflasyonda da ne kar edilir ya ) anında satar çıkarsın paran pic olur.
Al bekle sülalen rahat etsin. Para aksın koy borsaya şirket iyi ise korkma.
Gencecik yaşta master kustur onlarla uğraş buraları biz ehdiyarlara bırak hadi bakalım benden sana abi tavsiyesi. Her yerde okumazsın bu tavsiyeleri okur da anlarsan bana değil sana yarar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ne yağğğ, çiçek gibi şirkete sürtündürt yapıyorlar, hayır satanda yok, ne bekliyon davar toynağı, ülen taktacı seninnnnn sn econfin koysun. 😀
bu kağat bu rakkamı hak etmiyor
burayı hak etmiyosun beton
10 $ bilen bilir,,,
forumu bırakmaya karar verdim hem çoğu şeyi anlamıyorum hemde vakit çok alıyor çoğusuda yardım sever değil kırdığım ettiğim olduysa özer dilerim
Avrupadaki enerji sorunu çimento sökterine yarayabilir
ulan araba alacağıdık kapısını alamıyoz amk borsası
Hoşgeldin sn econfin
Buraları bıraktığın gibi 😀 zamanında hisselerini 30-40 tlye sattı şerro, şimdi geri toplayacam diye yarılıyor.
amk çimentosu 70 olmadan bi tane satmayacam senden.
iki gündür patates gibi yatıyon kaldır totonu artık. destek atın ustalar.
seni aldığım günün içine mıçıyım.
Sakin ol aslanım akacak kan damarda durmaz merak etme.
senin kağad gibi...
Şu hisseye bu eziyet yapılmaz çimento yurt içinde 1200 oldu kardeşim. Dolar desen tarihi zirvelerinde dolaşıyor.
Adamın hisse yatırımından anladığı onay almak sanırsam, 3 aydır habire onay alıp duruyor :)) bu kadar kastırmakta ne diyeyim nuh gibi şirkete yakışmıyor..
amk ne oınayı bu basıp gidecek beton toto hala 50li fiyat. totosunu ettimin kağadı.
bundan bişey olmaz şerro kağat.
yahu bırakın böyle tahta sığ malları veremiyorum ayaklarını
bu tahtada yarım saatte 250 .000 lot mal verildi ve hepsi karşılandı tahta taban yapılmadı
anadolu çoçuğu yapma böyle işler adam gibi çak alan alır satan satar işimize bakalim.
sanki adam 500 bin vercek tata göçecek pess
amk 100ü görmesi lazım beton kafanın
amk kağadı yine tırt.