Sn. Mastori beni yalnız bıraktınız...Hani diğer ortaklar alınmasın...Eskilerden demek istedim...Sattınız mı yoksa satacak mısınız?Bu kadar emekten sonra acı cidden...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Printable View
Sn.roark kesinlikle sizi yalnız bırakmam. Ama bunaldım. Mutlaka görüşeceğiz
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizi ilk defa bu kadar karamsar görüyorum...Doğrusu şaşırdım...Ben, yeni gelen ortakları dilim döndüğünce, burada yatırım yapmak için"çelik gibi sinire" ihtiyaç vardır diye uyarmaya çalışıyordum...Şahsen sizde böyle bir sinir olduğunu düşünüyordum...Anlaşılan bu "kan emiciler" sizi de yıprattı...Sağlık en değerli hazinedir lakin...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Sn.Mastori bir seneden fazla süredir burda yazmasam da sizi takip ediyordum.Hakkınızda hayırlısı.Sağlıcakla kalın.Ama yine de kendinizi gösterirseniz sevinirim.
spek bak kimse kalmadı kaleci de tayin edildim kaptan İZCİ tarafından penaltıları da ben kullanacağım problem yok yani...YTD
Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (1 üye ve 9 ziyaretçi)
kitapci0
Durdoda nokta atışı yapan arkadaşım , maximum 7/ 8 iş günü nü işaret etmişti, geriden saymaya başlayalım. dün 8 bugün 7... ytd
Sn Mastori,
Yolunuz açık olsun.
tek sıkıntı cıty'nin çıkmış olması delta artı 110.000 dün almıştı
Ben beğendiğim hissede artı mal alabiliyorsam elimdeki de karlı ise üçe beşe bakmayıp o malı artırmaya bakıyorum sonuçta o malı cebimden para koyup alacaktım diyorum ki cepten o parayı çıkaramam zaten , silvr i ilk aldığıma göre % 30 fazla almışım , 2.25 e de düşse umurumda değil , aldığım hissenin ilerde daha yüksek pay fiyatına ulaşacağına inanmam fiyat biçebilmem gerek mutlka olmazsa olmazımdır , dostum alınmasın cemaş örneği gibi sadece speğin fiyat belirlediği hisseler ölçü olamaz ytd
Bu arada teb 350.000'den 1071.000 kadar çikmıştı biraz vermiş gözden kaçmamalı
Niye kızayım hatta bilakis dalgada geçebilirsiniz.Ufak ufak psikolojik olarak sindirmeye başladım olayı.
Bugün satsam kalanları toplam 18 bin zarar.Tamamı düşüşün başladığı gün alınan lotlar.
Sn izci özel mesajıyla uyarmıştı.Bildiğin kumar oynadım kaybettim.
Portfoyde Sabit tuttuğum Krontlar haricinde Menderes ve Aselsan kaldı.Blcyide bugün çok güvenmeme rağmen verdim.
Şimdilik bu 3 kağıdı unutup Biste başka para aktarmamayı düşünüyorum.
İnşallah Sİlvercan sizleri sevindirirde hakettiği yerlere gelir.
Ara ısra kademe derinlik göndereceğim müsait olduğum anlarda.Acil ihtiyaç olursa özelden yazarsanız hemen yollarım.
Saygılar...
Speklerin tam dirençlerde elimize vermesidir olay , bizlerde bu hisseden artık birşey olmayacak deriz ve hisse direnci kırmaya çalışırken ahanda kurtuldum deyip satarız , sonrada o kadar bekledim ben sattım gitti diye yakınırız, bu kısır dömgüyü aşmanın yolu da sabırdır ve aslında ekrandan uzak durmaktır... ytd
Ben sizi borsada bayağı karlısınızdır diye düşünüyordum , pekte karlı değilmişsiniz dostum , krontta da realize olmalıydınız bilmem okudunuzmu 19 üzeri dolaşırken kaç lira olmasını bekliyorsunuz ki diye yazmıştım bana fena çatmışlardı , yalnız bu fiyatların biraz aşağısına benim de radarıma girer...ytd
Yok çok bir karım.
Bugüne kadar gerelden , ipekten , aslandan iyi para kazandım.
Kronttada 19 , 20 lersen satmışlığum var.
6 tl maliyetimi ilk gününden itibaren hesaplıyorum.. Elimde 5000 tane var.3000 tanesini son 1 ayda 15-14 ve bugünde 13 lersen alım yaparak biriktirdim.
Tavsiye verecek kapasitem yok tabiki ama kront için patronun geçen sene 12,6 tlden 360 bin alımı var.Malı çıkmadığınıda biliyoruz.
Ytd
Inşallah almak nasıl olmuştur üstad.
Bedelsiz sonrası hisse yeniden fiyatlandırılmayacak mı sayın ortaklar? Ytd.
Yarın,marka kullanım bedeli açıklanacak.
Sayın kitapçı anele den sonra tekrar aynı gemideyiz umarım oradaki kaderi yaşamayız.
Burada öyle süper bilançolar beklemiyoruz hissemiz ucuz , vasatın üzeri bir futbolcu nun 4 yıllık sözleşmesi kadar 20.mn usd , koca fabrika. ben bu mukayeseye fena halde taktım, Aneleyi hala çözebilmiş de değillim vazgeçmiş te değilim gözüm üzerinde , sonuç hayr olur inşaallah, aynı hisselerde buluşmak ise aklın yolu birdir piyasadaki oyuncular görmüyosa , yada ben erken görüp çok fazla beklemek zorunda kalıyorsam , bu da benim kaderim kısmetim diyeceğim..
anele'nin patronunun ismi rido değilde Ahmet , mehmet olsa , şu kötü dediğimiz bilançoyla bile 7 liranın üzerinde bir yerlerde seyrediyor olurdu.... ytd
bedelsizle igili soruya cevap vemek istemiyorum , değişen birşey olmayacak , hisse sayımız artacak , tutar aynı, bütün parayı bozdurmak gibi , kafa yormaya değmez yüksek bedelsiz olsa millet üşüşür hisse ralli yapar o ayrı. kısaca yuvarlak rakam yazayım tam orana bakmadım bile gerisini sen düşün hisse senedimizin sayı % 25 oranında çoğalacak fiyatıda o kadar düşecek..oranı yuvarladım , çünkü gerçekten tam rakamı bilmiyor ve ilgilenmiyorum....
Mastori Ustadin gidisi bir milattir. Yillarini verdi, sorumluluk duydu ve hic aksatmadi yolu acik olsun. Silver icin benim performans gostergemdi:Iki Mastori mesaji arasi bir haftaysa bu kagit ucar!.. Artik yeni gostergeler bulmak lazim demek ki! Bu arada top seslerinde alip, zafer nidalarinda satmak lazim her daim!... Bu arada bedelsiz iyidir, kagidin yeniden dagitilmasi gibi, fiyatin goze ucuz gelmesi gibi... Harwket getirir, bucuklu lotunuz olur portfoyunuzun hep bir taraflarinda durur ve kolay kolay vedalasamazsiniz filan... Sonuc olarak bedelsizin algisi iyidir, degisen bir sey olmasa da...Bol kazanclar...Yatirim tavsiyesi degildir...
Kitapçı içimiz dışımız hisseyle iligili verileri konuşmak biz hiç başka bir şey konuşmayacak mıyız
E burası hisse forumu başka ne konuşacağız demeyeceğim bir kitaptan bahsedeceğim
Tamam ya şöyle biraz konudan uzaklaşalım kafamız dağılır
Paulo coelho' nun bir kitabı var (SİMYACI) okuyalı çook oldu kahramanının ismini bile unuttum ama herkesin okuması lazım
E kısaca anlatsan bize kitap okuyamıyoruz , şu sanal alem hayatımıza girdiğinden beriye
Haklısınız maalesef öyle oldu ben kısaca anlatayım ama siz genede bir fırsatını bulup okuyun derim
Romanın kahramanı bakımsız bir dükkana girer , içerisinde in cin top oynuyordur ,orayı temizler düzene , koyar, vitrini süsler ve işler yoluna girer , müşteri dolup taşar
E şimdi bunu hisseyle de ilişkilendir kitapçı
İlişkisi şu SİMYACI gibi birisi lazım bizim firmaya şöyle çekip çevirecek yıldızını parlatacak reklamları milletin diline düşecek hani şu COLA TURKA 'nın reklamı vardı ya onun gibi , bak gör o zaman satışların patlamasını ,hissenin uçuşunu
Ben sn . İZCİ yİ öneriyorum yönetime tam da SİMYACI'nın kahramanı gibi .... YTD
kitabı pazarlamıyorsun demi kitapçı
Yok valla emekliyim kitabevim de yok, buradan iyi bir sermaye yaparsam hayalimde kocaman bir kitabevi açmak var
Ümit aktaşın bir cümlesi var çok beğeniyorum ,galiba şöyle bir şeydi (mealen)
''insanlar arasında renk, dil, soy, sop, siyah, beyaz , zengin, fakir ayırımı yapılarak birinci ikinci, üçüncü sınıf diye ayrılamaz, illada bir sınıflandırma olacak sa kitap okuyanlar ve okumayanlar diye bir sınıflandırma yapılabilir..
Sağolun, eksik olmayın abi. Sizin de temel bilginiz üst düzeyde. Şu üç aylıklar bir gelsin bakalım, parlatabileceğimiz güzel bir hisse bulmak için hep beraber elimizden geleni yapalım, paçaları bir sıvayalım inşallah.
Öncelikli olarak burası, daha iyisi olabilir mi, bilançoları bir görelim. Pirinci ararken bulgurdan da olabiliriz, kısmet.
Ahmet selçuk ilhan'ın biri şiiri var ayten
Bende öyle oldum , mutfakta birkaç sinek gördüm tavana yapışmış süpürgeyle alayım dedim , bir kısmı yerlerinden kalktı yakalayamadım, tekrar biryerlere yapışmalarını bekliyorum.
E bundan da ne çıkarım yapıyorsun kitapçı diye sormayın bana.... ytd
Hakem düdüğü çalacak maç başlayacak gibi , ortaklar trübünde değil......ytd
Neyi bekliyorsun spek , kınayı bayrama yetiştir gayri.
Tekniikte oluşan takozun uç noktasını bekliyorum kitapçı sabırlı ol
görmüyormusun tahtada alacak mal kalmadı kimse vermiyor
E sende elini cebine at biraz bonkör davran, bak kitabevi açacağım diyorum , hem açınca sende gelirsin ,müşteriye sınırsız çay içebileceği,kitaplarla vakit geçirip edebiyattan türkiye ve dünyanın gidişatından sohbetlerin edildiği güzel bir ortam düşünüyorum
Ha bir de şu hisse nette yazdıklarımı kitaplaştırcağım ,batık bir borsacının yeniden doğuşu(günlüğü) diye
Bak buna sevindim kitapçı bende öyle bir ortamda vakit geçirmek isterim, sabırlı ol,biraz daha dökülenler olur diye bekliyorum
Sen bilirsin ben bu malı bu fiyatlardan vermeyecem bilesin
Tamam senin vermeyeceğini biliyorum ,verenler çıkar
iyi de böyle yerinde sayarsan 5/ 6 gün sonra otomatikman takozun dışına çıkmış olacaksın
Valla sen bilirsin kitapçı, ben gücüm yettiğince götürecem , olmadı yataya sararım....
Tamam o zaman ben bekliyorum , gözüme kestirdiğim hisseler gitse bile.... YTD
Hissenin 2017/12 ye göre şuan fk sı 6 ama silverlinenin yıllar itibari ile kendi ortalama fk sı nerdeyse 15-16 civarı ayıp be tahtacı baskının da bi edebi adabı var bari 8 fk ya (3,1x) seviyesine getir şu fiyatı
utanmadan kırmızı bile yaktın ya helal olsun bu hacimle
Aynen üstad endeksin yeşil olması bile para etmiyor artık anlaşılan.
₺₺₺₺₺₺₺ 1.148.553 ₺₺₺₺₺₺₺bu rakam burda dursun. Şimdi nedir bu rakam ? Bu rakam 2017 yılı ilk çeyreğinde firmamızın pazarlama firmasından tahsil ettiği marka kullanım bedelidir. 2017 yılı 1. Döneminde 292.730 adet aspiratör ve davlumbaz satışı olmuştur. Ben bugün beklemiyorum ama önümüzdeki hafta gelecek marka kullanım bedeli ne gelirse hissemize ne olur ?
1.250.000 üstü gelirse düşer 🤫
1.148.000 ile 1.250.000 arası gelirse düşer [emoji848]
1.148.000 altında hunharca düşer 🤧
Yazdıklarımı ciddiye almayın sadece 1.148.553 aklınızda kalsın diye hikayeden ......
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Aşağıda gidebileceği yer yoktur kanaatimce, bıstin çakıldığı günlerde bile ,1.34 e değmiştir ama orada durmamıştır , çok oldu yazalı hisseyi birisinin yükselmeden önce toplaması lazım öyle hem topla hem çık olmuyor , bunu bu sefer yaptılar hep beraber izledik ,spek alacağını almış satacak olanlarda satmıştır , yukarıya doğru hareket yakındır,,,,, ytd
Daha önce gözlemlediğim saldım çayıra durumu yoktur hisse spek kontrolü altında