Yarın köpüden önceki son çıkış mı???
Printable View
Yarın köpüden önceki son çıkış mı???
Ntv de Damat Bey ÖZEL yayını var.Kuru takip etmek lazım.
Eskisi gibi değil, ayda yılda bir trol düşüyor onu da hemen ziyan ediyorsunuz az idareli kullanın şunları beyler .
reha gaya denen ihtiyar çerezlik troll bile bırakmadı forumda bulduğunu avlıyor bize bişey kalmadı kökünü kuruttu
Son 20 dakikadır burası çok önemli demedi.
Ağustosta enflasyon tek haneye inecekmiş.
Şirketlerin teminatı var diyor..Teminat dediği kuru toprak ya da beton : )
dedik ya bereket versin kıyağı...yandı bitti kül olduuuuu...üzerine soğuk su iç...
bu arada 8 nisan'dan itibaren 15 gün içinde ciddi bir kur atağı bekliyorum. bu tarihin seçimden hemen sonra olması "ee gayet normal" gibi cevapları tetikleyebilir...
ama bu kur atağının olacağı tarihin seçimlerden hemen sonra olması seçimlerden dolayı değil, büyük miktarda dış borç ödemesi yapılacak olmasından. seçimlerin de kur atağının olacağı tarihten önce yapılacak şekilde ayarlandığını düşünüyorum...
Albayrak: Yüksek kur rakamları olmadığı için hanehalki TL'ye dönüyor
Ey güzel Allahım...Yaratıyorsun bari takip et! :)
https://www.facebook.com/akaraaslant...7195615142630/
Bakan Albayrak : Döviz mevduat hesaplarından TL’ye dönüşün hızlanacağını düşünüyorum
Blommberg i izleyin çok komik gerçekten.
Bundan sonraki sürecte hangisini tercih ederdiniz...
1 - yüksek kur, yüksek enflasyon, ortalama faiz
2 - düşük kur, düşük enflasyon, yüksek daiz
2.ciyi uygulama şansları var mı ? resesyonu cok fazla derinleştirir mi ?
O zaman tek secenek birinci mi ?
Bakan Albayrak : Yaza doğru cari dengede güzel gelişmelere şahit olacağız
Bakan Albayrak : Türkiye’nin cari açık diye bir konusunun gündeminde çok önemli bir yer işgal etmediği bir sürece gidiyoruz .
Bakan Albayrak : Borç , finansman konusunda çok rahatsız , çok önemli adımlar attık .
Bakan Albayrak : Son 1 hafta çok bir şey yaşanmadı sadece 5.45 yada 5.65-5.75 bir kur yaşadık , geçti gitti , hepimiz bir şey tecrübe ettik yaşadık .
Herkes A.K. partimiz sayesinde, sağlık guvencesinde degilmi?
Nedir bu ilac toplama isi, gomunist iftirasımı?
Bankalar neye 5.75 gayme istiyor, aklımda deli sorular!:oleyo: