Haldun hocam 6.06 dan aranızdayım :hah:
Printable View
Haldun hocam 6.06 dan aranızdayım :hah:
Haldun hocam 6,74 den aranızdayım :)
6.74 iyi seviye. Ben veda etmeyi hiç beceremem. Kendine iyi bak ruhsar! :agla:
https://s12.directupload.net/images/201222/coq9j9pu.jpg
üç aylık takas
Hocam benjamin 7,50 kırdı(mı?) hea :ok: 7 yolculuğu başladı hadi İnşallah. :wave:
[QUOTE=AliUyanık;5038603]Hocam benjamin 7,50 kırdı(mı?) hea :ok: 7 yolculuğu başladı hadi İnşallah. :wave:[/QUOTE
Muhtemelen
Kurtlar vadisi olmuş bura, mal kitleme operation next...
Kanal içinde devam ederse direnci zorlayabilir.
https://finansturk.com.tr/wp-content...ko-saatlik.png
Vakko Hisse
Ümityeşil hocam, emeğinize sağlık. Değerli teknik analizinizi bizlerle paylaştığınız için naçizane teşekkürlerimi kabul buyrun Lütfen! İyi hoş da VAKKO kanal içinde kalmazsa yandı gülüm keten helva. hemen satalım HOCAM. Yok eğer kanal direncine zorlayacaksa hemen ilk seans günü daha da alalım. Ben fakir kulunuz teknik analizden hiç anlamam. Bu nedenle değerli görüş ve yorumlarınızı daha açık paylaşırsanız size minnettar kalırım.
Siz başkalarına bakmayın! Bi sor bakalım hayatı ömründe hiç bu kadar doyurucu teknik analiz görmüşlüğü, duymuşluğu var mı? Meyve veren ağaç taşlanır. Ben bunu bilir, söylerim.:hah:
Muhterem, Eskiden Edebi kelam sanatı diye bir sanat vardı. Kişi, sermayei hayası kadar edip olurdu. Söz asaleti diye bir şey vardı. Hatta öyle ki bu dikkat bizi hüsni tabir denen inceliğe götürürdü. Ah azizim UyanıkAli nerde kaldı o Nezaket ve Zarafet günleri.:dvr:
Ülenn Uyanık Ali kafan dumanlı mı ne? :drunk: :cheers:
Muhterem sizin dönem kapanalı baya oldu. Hakikat sonrası çağa uyum sağlamaya bak derim. 7,50+1 makul fiyat, ne o? bitpazarından mal mı alıyorsun. VAKKOya yaraşır eli ağırdır. Enseyi karartma derim 8,9573 ile 14,09 arası satarsın. Lakin Üç vakte kadar mı beş vakte kadar mı satarsın bak onu bilemem. :hah:İstihare rüyasına yat derim. Sünnettir.
https://i.hizliresim.com/KJ5IHS.png
yetim kaldın...
ama yetimi ya severler yada...
elinden tutmaya başını okşamaya gelmelerin yakındır:..
Suyu ısıtmışlar bakalım olur mu olmaz mı... Çok çok çay içeriz [emoji2957]
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 6.35 alış girdim bırak mahalleye, semtine bile uğramadı hınzır. Yarın 6.36 tekrar alış gireceğim. Teknikçi üstadlar boşunamı kürek sallıyorum dersiniz. :Sad::Sad::Sad:
Eyvallah hocam sağ olasın. 6.35 ve 5.90 destek konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum. Ancak sizden ayrıştığım nokta; ben 7.50 zirve fiyatından sonra 07.12.2020 ile 21.12.2020 de kısa vade de oluşan üçgen formasyonun(ABCDE) alt trend çizgisine göre alım tercihinde bulunuyorum. Bu dün 6.35 idi bugün 6.36 yarın 6.37 olacaktır. Risk değil mi? Evet risk. Bu durumda benim stop loss 6.30 gibi olacaktır. Ayrıca zaten dün 6.43 kapanış fiyatıyla 07.08.2020 ile 2.11.2020 den geçen alt trend çizgisini kırmış görünüyor. (Tabii ki, fiyat datasına logaritmik mi, linear mi nasıl baktığına göre değişir.)
Demek ki, bütün forumlarda mutad olduğu gibi fiyat datasının grafiğini trend çizgisi çekip (çoğunlukla hatalı) yorumuyla altına doldurmadan yapılan teknik analiz falan değil(miş). Forumda geçen yazıda bunun ironisini de yapmıştım. Neyse 3. Kişilere polemik, cevap hakkı, yaratmadan bitireyim.
Dün 6.36 bugün 6.33 malları yüklendik. du bakali ne olcek :cool:
Yokmu ülenn bir kaç babayiğit omuz verecek (TOGG) :plc:
Ben sana hemen söyleyim,göccük yatırımcı aldıkça kağıt düşer, senin gibiler endeks zirvedeyken vakko gibi yükselmemiş kağıtları aldığında olacağı şey şu, o 20 kat yükselmiş hisset yüzde 10 düşer hiç yükselmemiş hisse yüzde 20, bu bir speğin göccük yatırımcı avlama taktiğidir....ytd...:wave::wave::wave::wave:
Muhterem, bu hisseyi 6.06 dan ilk aldığım gün RÜYAMDA çok güzel şeyler görmüştüm, HURİLER sabret bekle dediler bana, ama ben sabremedim 6.96 sattım. Daha sonra PERGAMON (bergamot değil) aldım oradan da parayı yüzde 27 artırdım. O gün bu gündür rüyanın etkisinden kurtulamadım. Nedense çok acayip bir şeyler olacak sanki. Öyle his geliyor bana. Ne bileyim 10 katı falan da değil belki daha fazla. Bu rüyayı Milas ın köyünde namlı üfürüğü falan kuvvetli çok derin HACI hoca efendiye yorumuna sordum. O da rüyayı pek beğendi lakin rüyanın çıkması 5, 10 yılı bulur dedi. Sence 5, 10 yıl sonra ne gibi gelişmeler olabilir? :rtfm:
Muhterem Yarın Alaçatı sizdeyiz. Nihayet hocaya baş göz ediyoruz.:kalp: Müsaden olursa kızınıza alıp Ada caferliye götüreceğiz. Hafta sonu da kızlı erkekli çengimiz var çiftlikte. Seni de bekleriz. Uçağa atla gel. Gelirken eş dost dahil 100 doz biontech aşı getirmeyi de unutma. :cheers:
Bir vapur geçer Varma önünden
Uy Karadeniz’in gümüş telleri
Bir vapur geçer Boğaz’a doğru
NAZIM usulcacık okşar vapuru
Yanar elleri
Dünyalar güzeli adam 119 yaşında
Ve Uyanık Ali kâbusla uyandı yatağında bir gece yarısı
Tanrılar dedi bu ne sik*m bir hissedir ki;
6,36 TL. Den aldık
Kademeli alış dediler
düştükçe maliyet düşürdük
Biz düşürdükçe o düştü
O düştükçe biz aldık
Sonuç
Aldığım en düşük rakamdan
Daha düşük :party::party::party:
AGAM hiç üzmiyir cuma 6.22 alışa devam :kmk:
Görülen lüzum üzerine bugün VAKKO alımını sonlandırdım. Bundan sonraki yaşamında VAKKO ya başarılar dilerim.