Bahçeli tabiki ister bu sistemi . Sevgili AKP 'miz bu sistemde tek başına başkan çıkaramaz kendisine muhtaç olur . Şimdilik. ...
Printable View
(6.24) zirvesinde başlayan düzeltme hareketinin şimdilik dibi görünen (5.58) den başlattığı yukarı hareketini,
pazar gecesi "gap" li bir açılışla [ (23)mayıs - (14) haziran zirvelerinde çekilen ]düşen çizgisini aşıp,
hafta boyunca sergilediği kararsız tutumundan sonra,
haftayı cuma gecesi (5.72) seviyesinde kapattı.
(4) temmuz dibinden başlattığı yukarı yönlü mini trend desteğini kırmadığı müddetçe;
(9) - (23) mayıs zirvelerinden çekilen düşen çizgisini aşması beklenir.
desteğin kırılması halinde, (5.66) üstünde kalınması hali önemli.
https://twitter.com/…bel/status/1150006469850517504
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihimizin şu anda en önemli anlaşması, S-400 anlaşmasıdır
CAATSA, bunu ikide bir söylüyorlar. Tamam da şimdi CAATSA ile ilgili, bu konuda imzayı Sayın Trump 2017'de attı. Bizim CAATSA ile ilgili şu projemiz bizim onun da öncesine gidiyor. CAATSAnın kapsamı içinde Türkiye yok, böyle bir şey söz konusu değil. Dolayısıyla daha da ileri gidecek olursak, bunun içinde F35 ile ilgili de herhangi bir şey söz konusu değil. Onun için bu oyunlara gelmeden, biz devletler arası bu ciddiyetten hareketle adımımızı attık, atıyoruz ve buralarda ben herhangi bir sıkıntı doğacağına inanmıyorum. Yolumuza kararlı bir şekilde devam ediyoruz.
https://www.haberler.com/son-dakika-...244102-haberi/
2016 yılı başında 1gr altın 100tl idi sonunda ise 128TL ile günü kapadı. ortalama değer alalım 114TL,
170.000/114= 1491gr altın.
%1,5 net olarak 3 yıl altın faizi=1558gr altın. (eğer devletin %5 faiz veren sermaye araçlarına yatırdıysanız kazanç katlanır)
O zaman altın alsaydınız günümüz ederi: 1558gr*260TL/gr=405bin TL.
170bin liranın karşılığı olarak 3 küsur yılda 20bin tl mevduat faizi aldıysanız mevduat faizleri topiğini gözünüzü dört açıp okuyun ki bir daha böyle düşük oranlardan paranızı bağlamamış olun.
Bol kazançlar.
15 Temmuz izleyelim ne kadar ......
https://www.youtube.com/watch?v=e41wHHlJxM8
Son dakika! Gazete ve televizyon kanallarının genel yayın yönetmenleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, S-400 ile ilgili açıklama yaparak, "Tarihimizin şu anda en önemli anlaşması, S-400 anlaşmasıdır. Çünkü bu bir pazar olma mantığı değildir." dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazete ve televizyon kanallarının genel yayın yönetmenleri, bazı yazar ve akademisyenlerle Vahdettin Köşkü'nde bir araya geldi. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'li Cumhuriyetçi Kuzey Carolina Senatörü Lindsey Graham'ın Türkiye düşmanı biri olduğunu belirterek, "Böyle bir zatın, senatoya getirmiş olduğu bu tehdit, Türkiye ile ABD ilişkilerini adeta bozmaya yönelik hesapsız bir tehdittir. Ben inanıyorum ki Sayın Trump bu oyuna gelmeyecektir." dedi.
Bir gazetecinin "S-400 ve F-35'in bir ülkede aynı anda savunmaya katılması muazzam bir şey. O hedef için, biz de o stratejiye yönelik kime ne görev düşer onu öğrenebilir miyiz?" sorusuna karşılık Erdoğan, şunları kaydetti: "S-400 bir hava savunma sistemidir. O ayrı bir konu. Ama F-35'e geldiğimiz zaman o bir taarruz silahıdır. Fakat biz tabii buradaki 9 ortak ülkeden bir tanesiyiz. Hatta hatta biz burada, ortak olmanın ötesinde üretimine katılan ülkeyiz. Fakat bütün bunlara rağmen, bu yapılan hem dostluğa, hem böyle ortaklığa da yakışmıyor. S-400 farklı bir şey F-35 farklı bir şey. ve biz burada ödeme planında da, ödemelerini en sağlıklı şekilde yapan bir ülkeyiz. 1 milyar 400 milyon dolar şu ana kadar biz F-35 ile ilgili ödeme yaptık. Bir diğer taraftan da parçaların üretimine yönelik, bunları da yapıyoruz. Şu anda ben tabii Başkan Sayın Trump'ın altındakilerle aynı düşüncede olduğuna inanmıyorum ve bunu da en son Osaka'da beraber yaptığımız toplantıda tüm dünya basınının önünde kendi arkadaşlarına falan çok açık, net söyledi. Sayın Trump'ın duruşu bu olduğuna göre, bunun dışında da herhangi bir şeyi biz şu ana kadar ilgili birimlerimizle tespit etmiş değiliz. ve temenni ederim ki F-35 konusunda farklı bir istikamette gelişme olmaz. Şimdi ikide bir bazı yaptırımlardan bahsediliyor. Ben bu konuda da, yani Sayın Trump'tan aldığım izlenimlerden de hareketle söylüyorum. Böyle bir durumun, mesela CAATSA, bunu ikide bir söylüyorlar. Tamam da şimdi CAATSA ile ilgili, bu konuda imzayı Sayın Trump 2017'de attı. Bizim CAATSA ile ilgili şu projemiz bizim onun da öncesine gidiyor. CAATSA'nın kapsamı içinde Türkiye yok, böyle bir şey söz konusu değil. Dolayısıyla daha da ileri gidecek olursak, bunun içinde F35 ile ilgili de herhangi bir şey söz konusu değil. Onun için bu oyunlara gelmeden, biz devletler arası bu ciddiyetten hareketle adımımızı attık, atıyoruz ve buralarda ben herhangi bir sıkıntı doğacağına inanmıyorum. Yolumuza kararlı bir şekilde devam ediyoruz."
Tarihimizin en önemli antlaşması Lozandır.
Bu hafta gelecek olan yaptirimlar, yaptirim yaptik demek icin olacak diye tahmin ediyorum. Ne demisler
What is done can not be undone
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 hafta bile sürmeden Trump bizi gandırdı ya evrilecek bu iş bu kadar basit.
1 hafta sonra dolarlar yakılır, colalar sokaklara dökülür vs.vs.
Uzun resmen hayal aleminde yaşıyor.
ekonomistlikten şimdi de ceza hukuku uzmanligina...aslında uzmanı oldukları konu imam hatip munazaraciligi...bir şekilde rakibini yenmek. ümüğünü sıkmak. iyi de caatsa öyle bizim mahkemelerde görülecek bir dava değil. daha da güçlüler hukuku. lavaluva ile baş edilecek bir durum değil.
Lozan Antlaşması 2023'de Bitecek, Biz de Madenlerimizi Çıkarabileceğiz
http://www.mahfiegilmez.com/2016/07/...ek-biz-de.html
Eskidir, okumayan var ise okumasını tavsiye ederim.
Güzel bir yazıdır.
Alttaki yorumlar da iyidir.
170 in yillik 40 tl faizi olur , 1 yil sonunda ana para 210 olur ve 50 kagit verir , ana para 260 olur ve yillik 60 tl verir; 3 yil sonunda 320 tl ye gelir..
80 tl gibi bir kayip var altina gore; o da riskin deger bulmasidir..
arkadas yanlis yazmis galiba 20 tl faizi..:)
Vergi alınmayacağını kim söyledi ki.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27 ekim 1922 şark tiyatrosu bursa MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ''öğretmen hanımlar öğretmen beyler bugün cidden müstesna bir gün önce istanbuldan kalkıp buraya kadar geldiğiniz için hepinizi arkadaşlarımla birlikte selamlıyoruz ayrıca yine bugün barış görüşmeleri için lozana davet edildik refet paşa türkiye büyük millet meclisini ve onun emsalsiz ordusunu temsilen istanbula vasıl oldu ve bugün lord george başbakanlıktan istifa etmek zorunda kaldı hanımlar beyler bu noktaya kolay gelmedik onun içinde öğretmenlerimiz şairlerimiz yazarlarımız uğradığımız felketin bir daha yaşanmaması için o kara günlerin sebeplerini nasıl kan ve gözyaşı dökerek kurtulduğumuzu en doğru ve en güzel bir biçimde anlatıcaklardır sanıyorum bu vesileyle şehit askeri tazimle yad edelim kurtuluşa emek vermiş asker sivil kadın erkek şehirli köylü genç yaşlı herkezi minnetle selamlıyorum ama şunu özel olarak belirtmeden geçemeyeceğim dünyanın hiç bir kadını ben vatanımı kurtarmak için türk kadınından daha fazla çalıştım diyemez ama şunu bilelimki bugün ulaştığımız nokta hakiki kurtuluş noktası değildir hakiki kurtuluşa medeni çağdaş ilime fenne insanlığa saygılı istiklalinin değerini ve şerefini bilen hurafelerden alınmış fikri vicdanı hür bir cemiyet olduğumuz zaman ancak ulaşabiliriz öğretmenler ordularımızın şimdi aramızda bulunan yiğit komutanlarımızın kazandığı zafer eğitim ordusunun zaferi için zemin hazırlamıştır hakiki zaferi cehaleti yenerek siz kazanacak ve koruyacaksınız çocuklarımızı ve geleceğimizi ellerinize emanet ediyoruz çünkü kurtuluş savaşının sebeplerini anlamını ve nelere malolduğunu çok iyi bilen sizlere yürekten güveniyoruz'' adam öyle büyük bi adam ki resmen bugünler için söylemiş sanki cahil kalmış toplum cahilleri seçiyor aslında demek istediği savaşı kazansakta cahillik devam eder ise yokoluşumuz yine tekerrür edecektir çünkü aptal toplumlara bu dünyada yer yok birilerinin neden imamhatiplere cemaatlere yönlendirdiği ve kendi zümresini neden amerikada avrupada okuttuğu belli sebebi çok açık toplumun geneline deniyor ki sen aptal ve salak kalacaksın benim zümremde akıllı olup bu sürüyü yönetecek bu zincir kırıldığı gün türkiye olması gereken yere zaten gelir.
Erdogan says Turkey will make serious rate cuts: Haberturk
https://www.reuters.com/article/us-t...-idUSKCN1U90G2
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ve AB üyesi ülkelerin ekonomik yaptırım tehditleriyle ilgili konuşarak, "AB ne diyor? Yaptırım uygulayacakmış. Ne ise senin yaptırımın yap. Kusura bakma." ifadelerini kullandı
Erdoğan KKTC'deki Türklerin haklarını AB üyesi ülkelerin savunmadığını ifade ederek, Şimdi çıkmış AB ne diyor? Yaptırım uygulayacakmış. Ne ise senin yaptırımın yap. Kusura bakma. Siz bir defa Kuzey Kıbrıs'taki Türklerin haklarını savunmadınız. Verdiğini sözleri de yerine getirmediniz. Münhasır Ekonomik Bölge noktasında da AB, hala tek taraflı hareket etmeye devam etmektedir. Siz, tek taraflı hareket ederken size 'eyvallah' mı diyeceğiz? ki bu konuşmaların, atılan adımların hiç birisinin uluslararası bağlayıcılığı da yoktur. Biz, şimdi burada KKTC'deki soydaşlarımızla ilgili onların hukukunu nereden hareket ederek koruyoruz? Garantör ülke olma vasfıyla bu adımı atıyoruz. Buradaki duruşumuz da diktir, bu duruşumuzu sonuna kadar da koruyacağız." dedi.
2 trol düşüyor hemen üşüşüyorsunuz biraz nezaket biraz sevgi hoş görü durum bu kadar vahim olmasa pazar pazar buraya düşmezlerdi demekki sıkıntı büyük geliyor emekci trol günü kutlu olsun:kahkah:
500 500 500
Böyle nama şana yakışır bir düşüş.
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=36549
"Sığınmacı politikası nedeniyle Türkiye'ye Nobel Barış Ödülü verilmeli."
(RT Erdoğan)
Kendim için bir şey istiyorsam namerdim demekte...
Almadığım bir nobel ödülü kalmıştı.
Onu da alayım bari...
---------------
Bildiğim kadarı ile Nobel ödülü devletlere verilmiyor.
Ülkesinde hapishaneler yetmediği için yeni hapishaneler yaptıran bir yönetici, kendine Nobel Barış Ödülü verilmesini önermekte.
Traji komik bir olay.
Oysa Erdoğan'a "faiz-enflasyon" ilişkisine getirdiği devrimci yaklaşım temelinde Nobel İktisat Ödülü verilmeli.
Bu da benim önerim...:)
İki özellikleri var.
İlki, doğruları görüp duyduğu halde, militanlık yapmak adına gerçekleri çarpıtmak.
İkincisi nefret dolu olmaları.
Ayakkabı kutularında dolarları gözünle gördün mü ? Gördün. Gördüğünü inkar ediyor.
Uzunun, mahduma, o iş 10 Milyon dolara olmaz dediğini kulağınla duydun mu ? duydun.
Kendilerine bile samimi değiller.
Buraları okuyup birşeyler öğreniyordur diyeceğim, ama militanlık güdüleri engel oluyor.
Troll olmak zor iş.
Ne mac oldu be
Federer'deki sporculuk yanında sportmenlik ders alınacak nitelikte...
İyi adam iyi sporcu.
Ya da Atatürk'ün dediği gibi "ben sporcunun zeki, çevik ve de ahlaklısını severim..."
Djokoviç de rakibi hakkında "tüm zamanların en iyisi" demekle bir şey kaybetmeyeceğini biliyor.
Bir de aynı gemideyiz söylemleri.
Taraf olmayan bi taraf olur..! dediğini duymadın mı ?
Dindar ve kindar bir nesil olacaksın..! dediğini ?
Bu gemi senin gemin.
Batıyor.
Bizim bu ahlaksız, çıkarları için dinini bile satan kişilerle aynı gemide olduğumuz tümüyle yalan.
Bu gemi senin gemin.
Cok zevkli bir macti. Federer yasina ragmen hala cok iyi ve kazanmaya cok yakindi.
Cok mutavazi insanlar. Sayelerinde guzel bir pazar oldu
şimdi abi benim medyadan okuduğum
guney kıprıs
istediği kadan gırtlağına dek full deep throat silah alabiliyo ya her tür, bu en son çıkan izinle
ama şey kapalı ya rus gemilerine, limanlar
guney kıbrıslılarda rusyadan s400 alsın sevkiyat uçakla olur hem, daha hızlı güvenilir, air cargo
bu açık kapıyı atlamış mamçaklarda okuyan türkçe bilen bi guney kıbrıslı kardeşimiz varsa
alsın fikri değerlendirsin, madem, yardımcı olak, dost eli uzatak, komşu akraba yarısı derler.
Esad 4,5 milyon Suriyeli'yi geri alacağına söz versin tüm zamanların en Nobel'i ona verilsin,
vermeyene de sittinsene beddua ederiz..