Aranıza ben de katıldım kağıdın gözü yükseklerde gibi biraz bekleyelim bakalım ne olacak
Printable View
Aranıza ben de katıldım kağıdın gözü yükseklerde gibi biraz bekleyelim bakalım ne olacak
Okyanuslara acildik 3 e kisa surede degme potansiyeli var
2021 flash kagidi olacak
Genede cok hizli 5 yapacam derse hayrini gorsunler ..
200 milyon lot hacim var,hareketlendi.
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir hafta içinde gitti geldi
Iyi ki panik yapmamışız. Artık bir miktar yukarısı var.
Rakam veremiyorum ama son hareketleri ışık tuttu ki gidici
Ytd
245 milyon lot hacim,
Hicbirsey olmasa bile birşeyler oldu.
Hadi be ehtiyar ya içimiz şişti buralarda sökenezsin bizi takibe devam.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emmi,ben tok gönüllüyümdür.Çok parada pulda gözüm yok.5 i görürse satar çıkarım.% yüz bile değil.:bravo::kahkah:
Bugün diri.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun tavan olabilir..
aşıyı mı buldu...
birden tavan olmasının sebebi nedir acaba?
Hep demiyormuyduk
"Niye gitmiyor, niye gitmiyor " diye
Gidiyor işte 👍😀
400 milyon lot hacim,
Efsane geri mi döndü?
An itibari ile 547 milyon lot
13 lira var daha..:))
Çok erken.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan olunca dedim kesin emmiye bişey oldu. hisse düşmeye başladı yine. emminiz nefes alıp veriyor sanırım hala.
Şimdi çok kişi hazetmiyor ama Yiğit Bulut 2010 du sanırız. Bist 400.000 olacak 2023te dediğinde bilgisiz halkımız gülüyordu.
Biz o günden beri inanıyoruz.
Neyle gidecek?
Holdingle bankayla buyuk sanayiyle blue chiplerimizle.
Mümkündür sn. Gobig.SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım devre kestirebilecek kadar becerikli misin....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben diyorum bu adam ölmeden rahat yok diyede bazı arkadaşlar kızıyor. ne şimdi bu hareket
tavavndan alınan 133 milyon lotu alanlar enayimiydi niye aldılar herhalım 2,60 geri verecek değiller ancak düşerse ortalama düşürmek için tekrar alacaklardır bence ki buda kağıdın bundan sonra çok daha ilerilere gideceğinin işaretidir şahsi görüşüme göre
Al işte bizim borsa bu işte.Koca holdingin yaptığı günlük harekete bak.Ondan sonra biz de oturup bilanço analizi şu bu uğraşıp duruyoruz.
Borsada toplam kaç lot Dohol var acaba arkadaşlar?
868 milyon lot hacim.
Emmi el değiştirdi.
Depoyu fulleyemeden kaldırdı,eldekiyle yetineceğiz artık.
Emmi el mi değiştirdi:)))))))))) Ben bugün daha çok dolandırıcıların kullandığı tantanacılık yöntemi tarzı bir şey hissettim.Hani sahte bir kavga çıkarılır ,merak eden vatandaş ne oluyor diye gelip bakar,itiş kakış esnası gelenlerin cüzdanlar çalınır.Bugün ki tantanada asıl soru şu,bu kadar tantanada millete lot mu kitlendi,milletin elindeki lot mu alındı,net sonuç ve amaç ne,yakında cevabı anlarız.
İnvestinge girin el mi değiştirdi ele mi verildi görürsünüz :) Hiç görmediğim anlık yorum sayısı olmuş orda. Ağlama duvarı [emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
984 milyon lot ,toplam borsaya kote hisse sayısı bu.Bunun 400 ila 450 milyon arası bir miktarı hep gavurlarda oluyor.
Sonuçta hiç bir şey olmamış gibi görünse de kesin bir şey oldu bugün. hatta büyük bir şey oldu. Ne olduysa da büyükler arasında oldu bence.
Herhalde büyük bi çoğunluğun maliyeti 2.84-2.88 aralığında olupturu.:party:
Haber düşecek sandım ama öyle birşey de yok..yarın döner alır arsızlar..