suyu bulandırmaya başladılar gene
https://www.ademayan.com/hikaye-seri...e-brisa-netas/
Printable View
suyu bulandırmaya başladılar gene
https://www.ademayan.com/hikaye-seri...e-brisa-netas/
30 Haziran çarşamba Genel kurul yapılacakmış.
Bu şirket neden hep zarar açıklıyor. Batık mı
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu uyuzun bugun genel kurulu var gıden varmı ?
2-3 gün çıksa da hemen 3 haneli hedef verenler turese
netaş35tl iken koç hol 20tl idi şimdi netaşı geçmiş
Karele bak birde bu uyuza.netas yönetimini tazminatsız isten atacaksın kerelin patronlarini getireceksin.adamlar hissedarlarıni düşunüyor güzel kaar yapıyorlar.adamlar en kritik zamanda bir kap yolladılar her şey yolunda diye.helal olsun adamlara.hatirlatma karel 9 ay önce 15 tl iken netas 25 tl idi.4 yıl önce karel 3 tl iken netas 18.9 tl idi.yuh be size birazcik utanma varsa hepiniz istifa edersiniz sayın netaş yönetimi.şimdi netaşin kareli yakalamasi için nerdeyse yuzde 100 yukselmesi lazım.tabi karel yerinde sayarsa.bu tablo utanç tablosudur.netaş yk nu istifaya davet ediyorum.Arkadşlar unutmayin elinde hisse olan herkes netaşa ortakdir.fikirlerinizi yazin sirkete yollayın.ytd.
Katılıyorum size kardeşim yazıklar olsun Hepside Allahından bulsun
Benim gibi Netaşın cefasını ceken degerli ortaklarınım bayramı mubarek olsun. İnsallah bundan sonra sefasını süreriz
20.22 ye çarpmadı ama göz kırpmaya başladı..19.50 üzeri güzel,altı üzer..
Bir ara sayfalarca yorum yazılan NETAS topiğine şimdi haftada bir yorum anca geliyor.
Nereden nereye...
bilançoya 10 gün kaldı bilancoyu geçen yıl 2, ceyrek bilancoyla kıyaslarsak 8 ile 10 milyon kar yazması gerekir ama konu netaş olunca her şey beklenir
Retweetledin
NETAŞ
@NetasTR
·
1 sa
Türkiye'nin ve bölgenin öncü inovasyon ve dijital dönüşüm şirketi olarak Azerbaycan ve Kazakistan’da Microsoft Lisanslama Çözümü Sağlayıcısı (LSP) yetkisi kazandık.diye haber geçmiş
kendi sitesimi bilemedim.borsada neden geçmiyo anlamadım
ceo yu yediler cefo ilkeride yediler netaş içinhayırlı olur inşallah
bilanco geldi hayırlı olsun
91 milyon zarar yazmış. Bilmiyorum ne denebilir...YTD
1 Haftadır gelen bilançoları takip ediyorum. Abartısız, şimdiye kadar gelenlerin içinde böyle rezil bilanço görmedim. Şirketlerin kimi karını ikiye, kimi 3'e - 4`e - 5'e katlamışken... Bu kepazelik Netaş â özgü sanırım..
Şu bilanço da emeği geçen kim varsa, yedi sülalesine en derin saygı ve sevgilerimi iletiyorum !!!
Bunların üstüne sifon cekeceksin..namusu aldığı maaş kadar bu ceo nun
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takibimde olan bir şirket değil ama tablolarına şöyle bir göz gezdirdim. Bu şirket bildiğin kâr üretemiyor. Utanmasa daha baştan brüt zarar yazacak. Finansman giderini, pazarlama giderini, şu giderini bu giderini geçtim. Bunu da Çinliler hortumluyor galiba.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Bu kağıdı alanlar niçin alır. Bildiğin ölü. Borsada neden buna izin verirler anlamadım. Hep zarar eden bi işletme
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse zte ye gecti geçeli hep zarar ..ozsermaye bile gidiyor.. rezalet.. Çin işi hortum
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.resmim.net/yLNdj.png
USD bazlı, haftalık logaritmik grafik
Geriye dönüp bakan oldumu acaba bu ne yedigi
belli olmayan hisse kaç dönemdir ZARAR açıklıyor?:vk:
Maşallah 6 ayda 91 milyon zarar etmeyi başarmakta bir yetenek ister. Zamanında güzelim arsayı yediniz yetmedi geçen bir şirketi de Abd li bir şirkete sattınız onuda yediniz. Geriye ne kaldı satacak. Hadi bizim elimizde 3 - 5 hisse var ya %15 payı bulunan TSGV nın niye sesi çıkmıyor acaba. Bu soyguna ne demeye dur demiyor. Diyorda acaba bizim mi haberimiz yok. Göz göre göre yılların şirketini soyup soyup duruyorlar. Gelen bilançolarda nerdeyse her şirket karını 2 - 3 kat arttırmış bizim uyuz eşlek ise zarar ki hemde öyle böyle değil. 2019 2.çeyreğinde de yaklaşık 75 milyon zarar açıklamıştı. Elimizde sadece 5G işi kaldı ondanda eli boş dönerse vay halimize.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu zararın nedeni aldıkları işlerde kullanılacak malzemelerin alımı için yapılan ödeme olabilir. Yıl sonunda da bu işlerin hak edişlerini alıp zararı belki o da belki kara geçebilirler. Yoksa başka bir açıklaması yok. Bir firma zarar edeceği bir işi de almaz herhalde. O kadar da gerizakalı değillerdir inşallah.
alcatelin hasılat 600milyon 66milyon kar netaşın hasılat 950 milyon 91 milyon zarar
yeni gelen ceo da tırt çıktı
Soyle kisaca bir baktim, keske boyle olsaydi demek isterdim lakin degil. Ticari alacaklardan anlasiliyor.
Sorun kar uretememesi. Ciro ya gore islerin maliyeti sonrasi brut kar ~%4.
Diger giderler dusunce ortaya bu zarar cikiyor. Kar amaci olmayan bir firma olabilirdi sayet devamli kamu isi yapsaydi ama ozel sektore de is yapiyor. Bu surdurulebilir bir durum degildir. Belki de CEO ve ardinda CFO degisimi bu yuzdendir. Bunu yil sonu bilancosunda gorebilecegiz.
Faaliyet raporu ile bilanco cok zit geldi gozume.
Zaten faaliyet raporları okuyunca bu şirketin bırakın zararı en az 150 milyon kar etmesi gerekiyordu. Ya zarar ettikleri yalan yada faaliyet raporlarındaki yazdıkları yalan. İşin özü OEP zamanın da arsayı güzelce ceplerine indirip şirketi ZTE ye sattılar tabi güzelce kar edip defolup gittiler şimdide ZTE şirketin içine ediyor. Tabi olan yılların deneyimli şirketine oluyor. Maalesef Nortel iflas edip netaşı satışa çıkardığında Aselsan yada buna benzer bir şirket alsaydı netaşı ülkemiz için çok faydalı olacaktı. Hele ki bilgi güvenliğinin ve siber saldırıların olduğu şu ortamda netaş tam anlamıyla yerli ve milli olsaydı ülkemiz daha güvenli olurdu. %15 paya sahip TSGV olacak kurumuna da yazıklar olsun bu tür oyunlar oynanırken ülkenin menfaatletini ve yerli yatırımcıyı korumadıkları için. Bu kurum isteseydi netaşı çok kolay bünyesine katabilirdi. Ama yapmadılar hakkım haram olsun bu kurumun yöneticilerine. Gün yüzü görmesinler.
Öyle bir oyuna getirdilerki 500 olsa giren anca çıkar…o kadarda inançlıydım düzeleceğine dair
Yazılım işinde ihracat şampiyonu oluyor netaş yine zarar yine zarar. Bu işin masrafı da yok gideride. Bakalım yıl sonu belli olur ne bok yedikleri.