Hayret birsey :evil: borsa %2 cikiyor sen 2 kademe cikiyon borsa % 0.5 duser sen 2 dusersin plak takildi
Printable View
Hayret birsey :evil: borsa %2 cikiyor sen 2 kademe cikiyon borsa % 0.5 duser sen 2 dusersin plak takildi
Dostlar varsayimsal olarak ihlas hissesi kac oldugunda alim zamanidir sizce ve gene kac oldigunda satim zamanidir
Teknikci arkadarslar ihlas hisse grafigini yorumlayabilirmi , bakinca ne goruyorlar mesela gunluk haftalik ve aylikda
2021 sonu icin tahmini olan varmidir endex ve ihlas icin:wave:
Eskiden buralarda ne fiyatlar verilirdi satsakmi acaba dedigimizde ihlasta boyle firsatlar gelmez falan bile denilmisti .:kahkah: blakis gorus ve dusunceleri merakimdan yaziyorum, yanlis anlasilma olmasin. Misal ben 8 10 bekleyecegimi hic dusunmemistim. 2022 hele bir gelsin sonraki senelere bakariz diyordum.
Sevgili spek sen bu hisseyi 57 yapinca ister istemez sevindim :kahkah:
Sana bin kere yazıklar olsun çünkü bana defalarca nahoş gayri ahlaki cümleler kurdun utanmaz insan geri dönüp bana hitaben yazdıklarını neden okumuyorsun..Ben seni kaç kere ikaz ettim arkadaş biraz düzgün ol bana kullandığın cümleler hiç hoş ve ahlaki değildir diye ama sen ısrarla aynı ahlaksızlığı devam ettirdin ..Çuvaldızı önce kendine batır sonra iğneyi başkalarına yok öyle kendine arzu etmediklerini başkalarına yapmak yaparsan karşılığınıı görürsün sabrında bir kararı ölçüsü var..Sen beni ne kadar tanıyorsun yediğimiz içtiğimizmi var seninle yoksa askerlik arkadaşımıyız niye haset kin edeyim sana..insan kendinden bilir işi inşaata senin topun kaçtığı belli şimdi daha iyi anlamış oldum..Geçmiş olsun zamanla alışırsın hatta ihlas 1 tl olursa hepten unutursun..
Evet an itibariyla dolar tl grafigi dikkatimi cekti hayirlisi bakalim onumuzdeki gunler neler olacak
istersen topu benim bulunduğum yere doğru kaçırabilirsin gönlün rahat olsun iyi davranacam..:kahkah: Söz sadece sana ayrıcalık yapıp elma şekeri alıcam :evil: kıymetini bil..Not:Neşen yerine geldimi ? :oleyo: Ayrıca kalbini kırdığım için özür dilerim.. söylediğim ne varsa geri alıyorum..Üzüldüm vicdanım rahat değil..
Sevgili muhterem spek, Ihlas grafiğine bakiyorum da acaba formasyonlar icinde hangisini secip yakistirsam bilemedim :evil:
Dostlar bu grafik neye benziy:kahkah:
Tek basima yazmaktan cok sıkıldım sevgili spek. Biraz çıkar da dolsun buralar 2 muhabbet edeli.:whistling: mesela birazdan .
Senin çok haklı olduğundan değil benim iyi niyetli,merhametli ve insan evladı olduğuma değindim ama karşımdaki çakal olursa sanırım yapacak pek bişeyde yok gibi bay bozuk plak..Haya etmeli,kullardan utanmalı,Allahtan korkmalı yüz kızarmalı yüüüzzzz diyorum.. Malesef Mücahit Ören hırsızında,dolandırıcısında,soyguncusunda ne itibar söz konusu nede böyle güzel vasıflar.. Allah ıslah eylesin..Sen hisseyi 1.40 tl'ye kadar (yüz milyon lotlar)küçük yatırımcının eline ver sonrada bedelli yap 750 milyon Tl'yi cebine indir daha sonrada sata sata sata ver elini 0.50 krşlar...Senin Hüseyin Barack Obama ile paylaştığın damına konayım hemde milyonlarca kere belki utanırsında aklını başına devşirirsin kul,dul,yetim hakkı yiyen zorba harami coni...ytd..
Su hacime bak, bune boyle amac ne anlamis degilim ne cikartiyon ne dusuruyon, neyse sen bak keyfine sevgili spek , gun gelir beraber kazanacaz diyen arkadaslarla kazaniriz elbet .:kahkah:
Tesuf ederim farkettirmeden 58 olmus sonra geri 57 yapmissin:kahkah:
Ss (sevgili spek)Sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de var:kahkah:
Hacim yapmissin dikkatimden kacmadi :oleyo:
Sevgili spek, utandiriyorsun beni boyle jestler yapip:kahkah: varsa bi istegin sende yaz bakarsin gercek olur :ok:
Vuuuu ihlas 60 yaniyo gözlerime inanamiyorum
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
60 ı gördü sevindik. Altına kaçırmasa iyidi yaw...
Bu nasıl bir hisse arkadaş. 58 den almıştım aylar önce üçte birini bugün 59 dan verdim. Düşerse alırım 57 bu defa alım yerim. Yukardan almam
Bol kazançlı günler :)
Mümkün. Ancak taş ve çelik gibi sabır olması gerekir. Tüm grupta H.A. oranı çok yüksek, dolaşımda kağıt fazla. Zararına da olsa ellerindeki kağıtları baskı aracı olarak kullanıyorlar. Sebebi derseniz? Grup bedelli sermaye artışları ile mali yapıları çok güçlü hale geldi. Bu bir şekilde fiyatlara yansıyacaktır. Mızrak çuvala sığmaz...!
Merhaba arkadaşlar, tarihe not düşelim. Dolar/TL kurunun Şubat 2023 yılında 7,22 TL olacağını düşünüyoruz.:cool:
komşi topikte adamın biri.ihlası a daha bulaşırsam bir hissesini alırsam töbeler olsun diyip ekliyor.uç yıl rehin biraktı 25 krş e aldım,üçyıl sonra ancak 95 krş a verebildim diyor.nerdeyse yüzde dort yüz kazanmış da beğenmiyor.Bunu okuyan hasan dayının oğlu tarlayı bağı öküzü satmış borsaya girmiş.
O öyle demiş bu böyle demiş masallarını bırakın arkadaşlar,0.25 krş 0.95 krş arası git gellere (kaldıki uzun bir süreç 0,50 krşlarda oyalanda 0,30 krş'lara idi vs.)kimseler dayanamadı Rahmetli Demokrat kardeşimizi örnek verebiliriz yani öyle %400 kazandırmazlar küçük yatırımcıya adamın şeyinden şırında ile şey alıyorlar..1.00 tl ile 1.40 tl arası yüz milyonlar yığdı yatırımcılara şimdilerde 0.56 krş buna ne demeli vatandaş parasının % 70'i kadar tutarını kaybetmiş durumda hala boş boş konuşmalar peşindesiniz...Bist genel hisselerinin mevcut fiyatlarına bakıyorumda eğer ihlas hisselerinin fiyatları 0.50 krşlarda ise ve yıldız pazarda yer alıyorsa bu durumda bir çelişki vardır anlayan beri gelsin vatandaşı yanıltmak zarar ettirmek böyle oluyor işte bu ihlas hisselerinin bir kısmını yıldız pazara alan kurumlar hangileri esas suçlu onlardır çünkü yıldız pazara alındı diye millet yüklendi İhlas holding'e şimdi 0.56 krş ihgyo aynı 0.98 krş bu zararları kayıpları SPK yada BİST karşılayacakmı acaba.? Hırsızlar çekin elinizi milletin cebinden sağlığımızla oynamayınn..:Sad:
Vay anasına be. Kimse kurun bu oynaklığını ve hafta sonuna kadar ne olacağını kestiremezken siz bu enflasyonda 2 sene sonrayı haber veriyorsunuz. Hadi hayırlısı.
Bi de bizim oğlandan haber etseniz, dellenecek mi, yellenecek mi, ne olacak. [emoji41][emoji28]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gene boyle sicak bir yaz gunuydu gene gedikden birileri 2 2 alim yapiyordu....:kahkah:
Bilanço hareketleri yapıyor. 1 saatte 1,5 m. hacim. :kahkah: 2, 2 alım 2 milyon zarar açıklayacak mesajı olabilir.
Oxijen'm :) kıdemli olmuşsun hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın:bravo: :ok:
Allah razı olsun wise'm. Allah kimseyi utandırmasın. Amin.
Ancak utanmaz müco ve avanesi için aynı şeyi söyleyemiyorum. Çünkü durum zaten ortada. (Siz zaten görüyorsunuz ben anlatmıyorum, anlatmayacağım.) :kahkah:https://www.youtube.com/watch?v=8IcEFs6NsOc
Ayrıca burada spekisi ile birebir konuşan sadık üyeler varken biz kıdemli olmuşuz ne yazar.
Varmi beklentiniz, dolumu depolar:kahkah:
Aynen kardeşim:oleyo: spekisi salmış kendini çayıra boş sallıyor maksat millet pazarda görsün kendisine sadık neyin dediler ya :kahkah: Ama senin kıdeminde asaletli ve aslan duruşlu gibi maşallah :bravo: Ama Siren'i de severim ne yalan söyleyeyim:) birazcık tutarsızlık var ama o kadarcık olsun... Bak soruyor depo dolumu diye :oleyo:Selamlar hepinize..
oxsijen kardeşim hayırlı olsun kıdemli üye olmuşunuz