Bile bile kendi ayagina neden siksin
Printable View
Ustad
Rica ederim.biz senin yaninda ciragiz
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deli gibi gece gündüz altın dolar abd borsaları takip ediyoruz, neden fon ile uğraşıyoruz.üstadlardan biri bana bu saatte nasıl altın dolar vs anlık işlem yapabilirim onu anlatsın.nerede ne hesabı açtırmalıyım.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağlık Bakanı nın açıklamalarıda ayrıca dikkat çekiciydi.. İnşallah düşündüğüm gibi değildir ama sanki kısa bir zamanda ilk vaka görüldü haberine hazırlar gibi açıklamalar oldu..Ben öyle sezinledim..
Virus dun cikmadi
İki ay once cikti ve dow dax surekli uctu
Virusten etkileniyor olsa
Bildiginiz gibi haber cikinca ilk etkileri daha sert olur
Hatta virus cin borsasini dahi etkilemedi
Bunlar ky ye algi
Ve goruyorumki siz ky bu dusunceye girmisseniz pala amacina ulasmis.
Bilmediklerimiz var myfinansin dedigi gibi...syg
Bi tutam alış girelim dedik, öğleden sonra yine aksiyon, yine zirveden almış olacağız sanirim, sabaha da dolar tekrar 6.20 olursa şaşırma
Pff lerin hepsi kvba larin bazilari
Valorsuzdur
Sn.jujinin mk tablosunda hangileri
Valorsuz bakabilirsin
Hergun saat.11 gibi yayinlaniyor
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pmi etkisi..Tam tersi ky virüsü hafife aldı..Ama büyükler üretimdeki keskin düşüşü öngörüp maldan çıktılar..
Şimdi veri var, veri olunca gelecek verilerin de kötü geleceğini bildikleri için acil önlem almalar başladı..Bir nevi piyasada işlem yapanları uyuttular..
Birde herkes yok canım, hangi devirdeyiz koskoca ülkeler ha bugün ha yarın bir aşı vs. bulur tarzında ağırdan aldılar..Ama gün geçtikçe sorunun küçük olmadığı anlaşıldı..
Hergün bir öyle bir böyle haberler.Aşırı oynak bir piyasa.
İki gün ileri git
Sonra 1 günde geri ver.
Sonuç PPF kadar bile getiri yok.
Streside cabası.
Biri dolar basligina gidip desin
Efsane geliyor
Webster demenize gerek yok
Tanirlar beni...
Ulan ben dolardan stressiz gunde uc bes tokatliyordum
Bu fon bizi hasta etti
Birde burda hayvan evcillestiriyoruz
ipv +0,23 gelmiş.
Dünde faiz indirimi geleceğini bilip yukarı sürdüler.. Büyükler ne derse o oluyor..Şaşılacak bir şey değil yani..
Çin’de Caixin Media ve IHS Markit tarafından açıklanan imalat sektörü satın alma yöneticileri endeksi Şubat ayında tarihin en düşük seviyesine gerileyerek 40.3 seviyesine düştü.
Üretim göstergesi Ocak ayındaki 52 seviyesinden 28.6’ya düşerken bu da rekor düşük seviye olarak kayda geçti.
Bu gidişle onsu 2000 dolarlarda falan görürmüyüz acaba yıl sonunda.
İzleyelim görelim bakalım..Virüs işi çözüme kavuşursa uçuş..Yok çözüme kavuşmazsa nefessiz dalış..Faizle felan bunun önüne geçilmez..Tek umut aşı..
......aft si eksi 5 e geldi
İAB dediğinizde benim dediğim şey zaten
Benim dediğimin eski adı.
BİST'te kıymetli maden borsasıda var.
Diğer taraftan, 6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri çerçevesinde İstanbul Altın Borsası ile İstanbul Menkul Kıymetler Borsasının tüzel kişiliklerinin sona ermesi ve yeni bir borsanın kurulması sonucunda, Borsa İstanbul A.Ş. 03.04.2013 tarihinde faaliyete geçmiştir. Kıymetli maden ve kıymetli taş işlemleri İstanbul Altın Borsası yerine Borsa İstanbul A.Ş. bünyesinde kurulan Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Bölümü tarafından yürütülmeye başlanmıştır.
amerika borsalarında ki bu düşüş yarın sabah saatiyle bizi öpmeye başlar mı?