Kritik noktalara geldik gibi, ya bambaşka bir potansiyel açılacak, yepyeni yeşiller gelecek, ya trend sonlanacak. Yarın karar günü.
https://i.hizliresim.com/FjxzyH.png
Printable View
Kritik noktalara geldik gibi, ya bambaşka bir potansiyel açılacak, yepyeni yeşiller gelecek, ya trend sonlanacak. Yarın karar günü.
https://i.hizliresim.com/FjxzyH.png
2019 yılında abd ve japonya'da toplam tezgahüstü piyasalarda 2 katrilyon 900 trilyon değerinde bir para çevrilmiş.Bu rakamlar kısıtlamalarla değil özgür piyasayla gerçekleşiyor.Bütün dünyadan insanlar abd borsalarında yatırım yapabilmek için yatırım hesapları açıyor bunun nedeni varlık fonuyla sektörel bazda kaldırıp indirmeyle değil özgür piyasayla oluşan fiyat dengesi ve fırsatlar dünyası düşüncesini beyinlerde kalıcılaştırması.
ıpv -0,25
tdg -0,48
tta -0,66
tte 0,08
ıpj -0,70
tte dışında bir tane bile artı yok bugün:)tte'de artı sayılırsa artık.
Faiz arttırımı ...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nnf: +1.01%
Nnf; %+1,00
opb; %+0,487
sua; %+0,106
ktm; %+0,818
İdy:0.10, Suc:0.20
dolar düşse düşse 7.60 lira düşer. yüzde 4 civarı düşüş demektir.
ama cds 520 lerden 300 küsür lara düşerse yüzde 35-40 düşmüş demektir. (300 cds bile dünyanın en yükseklerindendir).
doların düşüşündeki zararın kat kat fazlasını cds ki düşüşün karı karşılar. Bu yüzden de ipv nin geleceği hala iyi.
teoride dedikleriniz doğru ancak cds leri 300 seviyelerine indirecek bir durum ben göremiyorum. CDS lerin çok daha düşmesi öncelikle ekonomi politikalarının piyasaya güven vermesi lazım.
Öte yandan kendi adıma portföyümün yaklaşık %30unu dövizin etkisi olan varlıklardan oluşturmaya çalışıyorum
KPC harikalar yaratmış. MPS’nin en önemli rakibi haline geldi.
Kpc portfoyunu açikladi mi?
tkf 0.07 % vay arkadaş
NNF deneme yaptım, 1000.-TL İş Bankası hesabından, ilk defa alım yapmadı, talimat halen açık görünüyor.
tacirler fonlarının fiyatları açıklanmamış daha. buara tefasa çok geç bildiriyorlar.
IPB -1.37 % tcd gibi iyi bir agresif hisse değişken mi olacak derken son 1 ayda endeksin epey gerisinde kaldı.
Bugün eurobond fon ekledim biraz.
"""MKK: 19 Ekim 2020 piyasa kapanışı itibariyle MKK nezdinde saklanan menkul kıymet değeri 2 Trilyon TL’yi aşarak rekor seviyeye ulaşmıştır"""
İşte bunlar hep negatif faiz.