Vakit ayırıp her gün cevap verdiğiniz için teşekkürler Sn Çelik Çomak
Printable View
Vakit ayırıp her gün cevap verdiğiniz için teşekkürler Sn Çelik Çomak
Iyi geceler . Celik hocam Tcell de çarşamba günkü düşüş bayağı yüksek oldu . Tcell hakkında ne düşünüyorsunuz???
Yarın goody takip edeceğim sistem işaret ettiği için ytd
Selam Çelik üstadım. Rica etsem Alarko holding yorumu yapabilir misiniz.
Celik hocam , direnç ve destekler hafifte olsa değişti. Orta ve uzun vade senet önerisi olarak ilave hisse verebilirmisiniz. Yoksa hafta sonu mu olacak değerlendirmeler...
Aylık hisse genelde paylaşmayı düşünmüyorum gecen ay malum snkrn kırizi yaşadık isteyen arkadaşlar özelden yazabilirler pazar günü paylaşırım
Teşekkür ettim.
Hocam tskb hissesi hakkında yorumunuz olabilir mi? Saygılar..
Cümleten iyi geceler cumanız mubarek olsun
Rheag için bir yorum lütfen?
Depremi çok kuvvetli yaşadık. Tüm ülkemiz için geçmiş olsun . Inşallah az hasarla kurtarırız. Hafifte olsa tusunami olmuş...
Izmır, bayraklı ve çiğli bölgesinde bayağı bir bina ağır hasar aldı. Manisa ve ilçelerinde bazı binalar boşaltıldı. Binalarda eşyalar hasar gördü. Çok şiddetli idi deprem ...
Allah beterinden saklasin . Geçmek bilmeyen 15 saniye . Artçılar devam ediyor ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok geçmiş olsun hocam herkesin Allah yardımcısı olsun SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mebes izmir demisin?
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
İzmir'i arkadaşlara çok çok geçmiş olsun umarım can kayıpları yoktur. Allah yardımcimiz olsun.
Çok çok geçmiş olsun, inşallah en az kayıp ile atlatırız..
Allah beterinden korusun...
Mebes Manisalı mısın
Öncelikle deprem felaketine maruz kalan egeli kardeşlerimize, ayrıca tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılarımızada Allah’tan acil şifalar diliyorum
Depremi yaşamış arkadaşlarıma geçmiş olsun. Korkuya yenik düşmeden tedbirli olmakta fayda var. Ülkemiz binlerce irili ufaklı fay hattının üzerinde. Depremle yaşamayı bir şekilde öğreneceğiz. Tekrar tekrar geçmiş olsun...
AFYON da bugün hacim oldukça arttı. Tavanı görüp geri saldı tekrar. Hayra alamettir inşallah.. :)
Selamun aleykum Geçmişolsun arkadaşlar. Ölenlere allahtan rahmet yaralılara şifa yakınlarına sabır dilerim