ya sam emmica kızarsa?
Printable View
yurt dışında tık yok bu dangalak basıyor...abicim ne sapık piyasa oldu burası...
Aklıma bu sahne geldi nedense.
https://www.youtube.com/watch?v=tgPukR8fNQU
dün 99 civarı lar 89,75 den gitti.
:drunk:
son birkaç gün aksiyon yoktu ülkede yine biryerden pırtladı.
bakalım sırada ne var.
MERKEZ BANKASINDA NE İÇMİŞLER ÖYLE. AÇIKLAMAYA BAK :
TL REEL OLARAK 1994 İN DE ALTINDAYMIŞ ...
.................................................. ..........................................
Merkez Bankası (TCMB) bugün eylül ayı ‘reel efektif döviz kuru’ verilerini açıkladı.
Türk lirasının satın alma gücünü ima eden reel efektif döviz kuru endeksi 62,21 değeriyle hesaplandığı Ocak 1994 tarihinden bu yana en düşük düzeyine indi.
Nisan 1994 krizinde 67,23 ve 2001 krizinde 75,01 seviyelerine kadar düşen endeks, Eylül 2018’de 62,56 ile rekor düşük düzeye gerilemişti. Böylece Eylül 2020’de, Eylül 2018 seviyesi de aşağı yönlü aşılmış oldu.
2020’nin Ocak-Eylül döneminde ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10,9 gerilerken ithalat yüzde 1,5 artınca dış ticaret açığı 37,9 milyar dolara fırladı. Turizm gelirleri de pandemi nedeniyle dibe vurup, yabancı sıcak para da ülkeden çıkışı hızlandırınca, TL tarihin en düşük seviyelerine gerilemiş oldu.
gerçeken mb mi açıkamış bunu ?
çaycısına hazırlatmışlar sanki 2020 metnini.
o ne ya öyle hopladı fırladı zortladı
Bedava para var dediler geldik :) bol kazançlarSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
shortun en güzel tarafı bu.
long mıy mıy gider ama short bir anda 2-3 .000 puan verir.
https://tr.sputniknews.com/savunma/2...-goruntulendi/
S-400'ler Sinop'a sevk edilirken görüntülendi
Short short short dolar long long long
Haaa haber kaynaklı, fiyatlaması olmuştur o zaman next
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrar alabilir ya belli olmaz haberi artık zaten piyasa olarak biliyoz fiyatladık gittiSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nükleer santrallerden biri de Sinop'a yapılıyor. Stratejik noktalarımız muhteşem.
Haber olmadan basınca kötü oluyor böyle haber olunca çok sıkıntı olmuyor. Allah rahmet eylesin Yaşar Hoca öyle derdi. Buralarda durdu gibi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S-400 füzeleri test için Sinop'a götürülüyor. Muhtemelen oraya konuşlandırılmayacak. Tüm füze denemeleri Sinop'ta yapılıyor. Sebebi de geniş deniz alanı. Herhangi bir hata durumunda denize düşsün diye.
Haydin NasDuckq aranma aladur..
DowF ++kawurma mı yapsak az da,
hazır Viop30 nadasdayken ??..
89,75 ler 97,75 eklendi. :))
Hep kavurma yapıyon ha, arada sebzeli birşeyler de yap, sağlık önemli bayım. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben longa döndüm 93 ten. Shortlari ortalama 94 le kapattım 89 dan bile short kapadım iyi korkuttu neyse acıdı bize. Bugün efsane komisyon vermiş olabilirim asgari ücret stylah...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnfo yatirim çok düşük komisyon ile calisiyor
Nihayet Maraş'ı kullanıma açmaya karar vermişler....
Asıl gerginlik yaratabilecek haberlerden biri bu bence, bakalım ne tepki verecekler..
Dün nato sekreteri s400 konusunda uyarıda bulunduydu bugün haberi geldi. ABD nin tepkisi önemli eğer cılız bir tepki gelecek olursa borsa kaldığı yerden devam eder. Şimdilik normal bir kar şatışı gibi görünüyor
pala alıyor veriyor ekonomiye can veriyor...:he:
hazır komisyon oranları muhabbeti açılmışken özelden bana da yazabilir misiniz?
bankayla çalışıyorum onbinde 2 komisyon(takasbank payı ve bsmv dahil). aylık 8-10 bin tl gidiyor...
teşekkürler.
Ben kalamar alayım, tabi yanında sosuyla...misssSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.