Üstad performansı iyi görünüyor dikkatimi çekti
Fuatiiiiim kadifen davanda sanirim odabasi bir baksin te kac
üstad Çaki beynimi yıkıyor sen memur adamsın çok riskli hareketler yapmaya başladın Webster kendini kurtarır , Odabaşı zaten sağlamcı , Regal zaten ucuz mal peşinde sen kalırsın , üzülürsün fuatım diyor.
bak diyor blueberry girmiyor herkes akıllı sen neyine risk alıyorsun Fuat diyor.
kafamı karıştırıyor.
yoksa çaki ben miyim????!
Bugün GARAN da ilk satışımızı 7,00 TL den yazdık.
bakkala bak beee 54 😀😀
Kadife
TE:84,50TL
TM:12.276
Hasan abi,
Fe te 2 diye biri var Konya başlığında
Hisseyi kötülüyor
Milleti dövüyor orada, rica etsem elinden alır mısınız insanları 😀😀😀
bunu niye diyorum ilerde bir gün ben çaki gibi bir başka üstada saygılar sunarken sen çıkıp
benim Fuat’ta manevi h**qım vardır abi beni dövdüler dedi p.....lerin elinden aldım demen için :)
Konya yolundayım :
https://youtu.be/hAU3pFdfwSM
NOT SAFE FOR WORK
:oleyo::oleyo::oleyo:
Mesleğimiz üstadım,
millet,
"kaçın GARANdan yabancı çıkıyormuş, bi da ne zaman geleceği belli değil"
dediğinde garan almaya başlayacaksın.
kimisi bilerek kimisi bilmiyerek,
çakı gibi bebişleri, kriz silkeleme esnasında,
nasıl kullandıklarını hep beraber gördük.
bir şey demedim üstad sadece bu Konya başlığındaki fete ikiye sinir oldum sana şikayet ediyorum 😀😀😀
https://youtu.be/i0IYD33BR1c
logo indes dgate fonet gibi baba teknoloji kağıtları yerinde sayıyor hatta eksi yazanlar var hıyırdır ins
almak şart değil.
15 tl ye kadar satacak malımız var.
her 100 lot her kademede 25 tl kazanır. yukarı doğru satarak çıkarsın, daha sonra bi yerlerden iner alarak inersin.
bu sistemin hem çıkıp inmesinde dolayı hemde yukarıdaki kademe yüzdeleri kazancı olur. eğer satmazsan beklediğin fiyata gelmeden inmeler. taşıma maliyeti getirir. bu hırs ın verdiği zarardır. matematiksel olarakta. yanlıştır
örnek verirsek
15,00TL kademesindeki 100 lot GARAN ın kazancı
100*15,00= 1,500 TL - maliyeti 100*6,83=683 tl = 817 TL
1500/683= %119
Otomatikman testerenin kadrolu üyesi oluyor, spekle beraber çalışma ortamına katılıyorsun.. esas kazanç buradadır. artık o ne kazanırsa sende o oranda payını alırsın.AĞANIN ELİ TUTULMAZ.:oleyo:
Teşekkürler üstad bakın görün size nasıl destek gelecek şimdi.
adam hisseyi kötülüyor. tamam kötülesin ama bu aleni speğe çalışıyor 7/24 forumda yazıyor bu hisse çıkmayacak çıkması için gerekçe yok vs diyor bir de ekliyor benim elimde tek lot yok diyor , tamam Allah razı olsun uyardın diyorlar yok yine yazıyor bir de temel olarak bilgili bilgili yazıyor sinir ediyor milleti tam komedi valla 😀😀😀😀😀
Dolardaki düşüş yabancı hisse fonları için alım fırsatı olabilir.
GARFA kazandırmaya devam ediyor. Bende de yok bu kağıt.
Hayırlısı ile 7,00 TL den ilk satışımızı yaptık ve 6,75 alış yazdık
TCD şov yaptı bugün.
@webster
BIZIM bakar mısın üstad sanki yolculuk başlıyor gibi?
EGGUB, ISMEN, GEDZA, HDFGS, TCD, Gram Altın devam ediyorum.
Halka arzlara katılıyorum.