ne oldu şimdi? ben yamulmuşmu oldum? iyi tamam.. gidip ağzımın burnumun kanını sileyimde anlaşılmasın:) yarışmacılara başarılar diliyorum...
Printable View
ne oldu şimdi? ben yamulmuşmu oldum? iyi tamam.. gidip ağzımın burnumun kanını sileyimde anlaşılmasın:) yarışmacılara başarılar diliyorum...
161.250 dipte LONG yeriymiş gibi duruyor...
ABD vadeliler +0.04
bende gece uyandığımda, sayfadaki şhort cu sevinenleri görüp birde üstüne amerikanın kızardığını görünce, her halde baltayı taşa vurdum diye düşünmüştüm ama tekrar yeşilllenmiş ortalık. iyi dayaktan kurtuldum. bende sırtımı pekiştiriyordum:)
kısa vadeli 1525 orta vadeli 1454 üstü güvenli longlar ve hisseciler için ....ytd
ne umduk ne bulduk hani eksi gap... :)
çek ordan bi bamya çorbası...
dün yazdım başka topikde aynısını yazıyorum.
bu satış tamamen bahane...
yok faizler yükseldi vs.
bakın 10 yıllıklar yavaştan 1.60 lara çıkacak borsalarda bu kadar tepki olmayacak.
tıpkı pandemi başlangıcı gibi. piyasa olaya adapte oluyor sonrasında. volatilite giderek düşüyor.
bu tamamen düzeltme ve kar realizasyon hareketiydi bana göre...
Vadeli utanmasa artıya geçecek, sn. Paragöz hep der " muhteşem bi borsamız var" . Doğru galiba :evil:
Endeks ne gezüel çıkıyor ama kağıtlar hep tırt gibi.. Çıkmıyor.. Ilginç, bakalım neler olacak bugün, daha artı kapattığım bir tan cuma yok, bakalım bu cuma ne olacak
Herkese hayırlı kazançlar
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok aga ne düzeltmesi ne bahanesi, bizim piyasa yapıcı yanılıyor...
Bizim piyasanın şu an en az 10 bin puan aşağıda olması gerekiyordu, ama piyasa yapıcı henüz bunu bilmiyor...
Adam trilyonlarca lira parası ve gücü belki 100 yıllık tecrübesiyle bunu bilmiyor ama biz biliyoruz...
Üç kuruş sermaye ve aklımızla...
"abd tahvil faizleri yükseldi,dolar gelişmekte olan piyasalardan çıkıp yurduna dönecek" bu söz son 20-30 yılda sürekli söylenir,eh bir miktar yabancı payı da azalır...ama 1-2 ay sonra o an yükselmiş kur üzerinden düşmüş borsada bir bakarız ki yabancı yine eski oranlarda...Türkiye 2020'de dünyada büyüyen 3 ülkeden biri,ihracat rekorlar kırıyor.
Artık bu abd tahvilleri masalını yememek lazım.
Ya bizim piyasa aşağıda olmalı diyorsunuz da, anlamadığım bir nokta var, abd rekor üstüne rekor attı, millet uçtu, biz bir rekor yaptık, sonra oradan geri geldik onlar rekor tazelerken... Burada da bir tezat durum yok mu?
Benim mantık derki, şimdi onlar düşmeye başlayınca, bizim rekor tazelememiz lazım, sonra bizim de düşmemiş gerek tabi...
Teknik, haber vs dayalı bir yorum değildir...
Bazen burada trede ettiğimiz tahtalara yorumlama yaparken çok bilmişler tahta pazarlandığını yazıyorya onlara gülüyorum:)
Kendi analizlerine bakıyorsun baştan sona facia ,
Aynı şekilde 3 gün önce BABO nun kulağını çınlattım burada , bilançosu ne zaman dediğim gün değişik hareketler mevcuttu tahta trede ettik ama erken atladık piyasadan dolayı.
GARAN_ dirençler 9.33 ve 9.36. yukarı aşağı çok oynarlar ama adet yerini bulsun...
Tek elden yönetiliyor artıkda ondan..
Geçmişde kalan kafaları değiştirmek lazım..
Mesela 5.63 den 5.12 ye kadar basılan!! petkm 3 günde 6.20 ye çevrildi..
Özellikle TA cıların bildiği bütün kuralları yırtıp atıyorlar....
Onun için üzgünüm..Piyasa serbest işte efendim alıcılar satıcılar falan..yok öyle bişi..
Al gülüm ver gülüm formasyonu var badem spor tahtalarında.:)
Bugunün talihlisi kim olacak.
GARAN_ manzaraya göre görülen ilk destek 9.25
Pis enkai sattım, düşmüyor... Düşse de geri alsam diye gözünün içine bakıyorum amaaaaaa, pislik ya, böyle oldu mu da uyuz oluyorum, alırsın düşer..
Satarsın düşmez.... Cins bir durum, sonra şeytan dürter, sonra sattığın yerin üstünden alırsın, sonra da düşer.. Ah keşke biraz daha bekleseydim dersin... Ama beklersen de bir daha gelmez sattığın yerin altına, neden sattım ben yaaa dersin.
Ne cins insanım ben))))