Bir şirket paso sermaye arttırıp bölünebilir mi?:oleyo:
Herhalde gezegenin incisi.. Ah grekler ah...
3.5 dan alıp tutan 20k içerde..
https://files.catbox.moe/0cz5to.JPG
Printable View
Bir şirket paso sermaye arttırıp bölünebilir mi?:oleyo:
Herhalde gezegenin incisi.. Ah grekler ah...
3.5 dan alıp tutan 20k içerde..
https://files.catbox.moe/0cz5to.JPG
yanlış çeviri o . dövün diye bir şey yok. konu iki cüme ile özetlenemeyecek kadar itinalı yazılası gerekliliğinde. sonra müsait bir zamanda yazarım. Arapçada hangi kelime hangi tamlamada ne maksatla kullanılır bunlara hakim olmadan olmaz...
Bati dunyasinin cirkin kadinlari hakkinda daha once yazmistim
Zaten kadinlar erkeklerden uzun yasiyor bir de cirkinler ortada milyonlarca cirkin ve yasli kadin 100 yasina merdiven dayamis genc erkek ariyor
Hepsi degil tabi. Ama ortam huzur evi ortami gibi. Amerikaya bakarak genelleme yapiyorum.
Bunlardan Turkiyeye gelip ask arayanda cok. Ozellikle Turk genclerin takildigi forumlarda bundan ovguyle bahsediyorlar. Artik nasil bir abazaliksa 70 yasinda kadinlarla yatmayi ovguyle yazip duruyorlar. Fotolar ayrintilar girla. Dunya ne igrenc bir yer oldu.
Bati dunyasinda kadinlar erkeklerden ortalama 10 yil daha fazla yasiyor onuda soyleyimde kafaniz karismasin. Inanin bu cok igrenc bir sey. Gormeniz yasamaniz lazim.
Akliniza ZARDOZ filmini getirin belki anlarsiniz biraz.
9 tavan ve bir sürü tavan adayı...
Vay canına.
Emlak, arsa, otomobil, peynir, yumurta, uçak bileti, otobüs bileti, süt, ayran derken.......
Şimdi de bist çıldırdı. :)
Batman'da ev sahibi ile kiracı arasında yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda ev sahibi kiracısı tarafından silahla öldürüldü.
Batman'da ev sahibi ile kiracı tartışması cinayetle bitti
Alınan bilgiye göre, dün gece Körik Mahallesinde iş adamı Suat Özperk (60) ile kiracısı olduğu öğrenilen Veysi R. arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Veysi R. tabancayla Özperk'e ateş açtı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Özperk'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kiracı Veysi R, polis ekiplerince gözaltına alındı.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde ev sahibiyle kiracısı arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Yapılan zammı kabul etmeyen kiracının oğlu, arbede sırasında pompalı tüfekle ev sahibinin iki oğlunu vurdu
ECB 75 baz puan faiz artışına gitmiş.
Sanırım geç kaldı.
Hemde çok geç.
Ev kiralarının zirve yapması ve hükümetin artışa yüzde 25 sınır getirmesi, ev sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getirmeye devam ediyor.
Son altı ayda kiracısının kapısını baltayla kırandan, boşalttığı evi kundaklayana kadar pek çok şiddet olayı yaşandı. Dün de bir kiracı tartıştığı ev sahibini öldürdü.
Ankara Sincan’da ev sahibi ile kiracısı arasında kavga çıktı. Kira artışı nedeniyle anlaşamayan taraflar birbirine tornavida ve yumruklarla saldırdı.
Ankara'da kiracı ile ev sahibi, kira artış oranında anlaşamayınca, tornavide ve yumruklarla kavga etti.
Sincan ilçesinde meydana gelen olaya göre, ev sahibi M.B. ile kiracısının oğlu O.K. arasında tartışma çıktı. Taraflar kira artış ücreti nedeniyle anlaşamadığı için başlayan tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü.
Dolandırıcı Matriks kaç gündür taban gidiyordu.
Bugün tavan olmuş.
Ev kiralama şirketi çıkarırlar.. Yeni oyuncak..
Bankalarda son fiyatlara göre piyasa değerleri :
İş-C 113 milyar TL
Garanti 105 milyar TL
Vakıfbank 83,5 milyar TL
Ak 81,5 milyar TL
Ykb 70 milyar TL
Halkbank 63 milyar TL
Şampiyonlar liginde sıralama değişmiş olabilir.
Emlakçılar kızar o işe? :whistling:
hem rant hem oy kombosu.. Pahalı konut ucuz kira
Bukadar beton manyağı ülkede kurumsal kiralayıcıların olmaması tuhaf.
Yarın haftanın son iş günü..
Endekste düzeltme zamanı mı acaba?
Yarını beklemediler...!!!!!:oleyo::oleyo:
https://pbs.twimg.com/media/FcIXmtqWAAAUzf_.jpg
:whistling:
Almanların, kış tatili için, 599 Euro'ya Türkiye'ye geleceği konuşuluyor ya...(Lidl market kampanyası)
Şu ana kadar, bununla ilgili, dişe dokunur bir rezervasyon olmamış.
Aynı tatili, Tunus, 443 Euro'ya, Mısır 584 Euro'ya sunuyormuş.
Ayrıca, doğalgazda bir sıkıntı olursa, bizde olduğu gibi, öncelik konutlara.
Önce sanayi duracak.
Tunus'ta, Türk vatandaşları, 443 Euro'ya 22 gece tatil yapabilir mi ?
İmkansız.....
Bu imkan Almanlara.
Bize 3 gecelik oda kahvaltı paketler o fiyata.
Tabi konu MONEY olunca ;
Yiğit oğlandan sonra, bindim Ali, indim Ali, kokaları çektim Ali'nin de iştahı kabarmış :
"Gönlümüz geniş, Antalya'da herkese yer var."
Yabancılar, Ağustos ayında, en çok, 136,2 milyon $ ile Akbank almışlar.
Sanırım, bugün, bereket versin demişler.
Yabancılar, çok fazla aç gözlü olmuyorlar.
Vakıf, Halk, İş, Ykb tavan çekerken, Akbank göçmüş.
Zaten, en çok aldıkları, ikinci ve üçüncü senedi, 10 gündür satıyorlar.
Adam asgari ücretin 1/3üne Tr tatili satıyor kimse oralı olmuyor
Burada BİM'de 1800 liraya Almanya tatili satıldığını düşünün.
Tencereyi 50 lira ucuza almak için yerlerde güreşen çomarlar herhalde birbirini öldürür.
Ha ama Almanya bizi kıskanıyor[emoji1750]
Cahil bile değilsiniz.
Böceksiniz.
Vazgeçtim.
Böceğin yararı çok.
Yok hükmündesiniz.
Yine vazgeçtim.
Keşke yok hükmünde olsanız.
Külliyen zararsınız.
5 para etmez hayatlarınızı bir an önce bitirip gübreye dönüşün de şu dünyaya bir gram katkınız olsun.
Yine nasıl sevgi pıtırcığıyım[emoji847]
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth hayatını kaybetti.
İçimizdeki kraliçenin adamları yada elemanları çok üzülmüştür çok.
kraliçenin sarayında ağırlanan gazetede üzülmüştür.
Ben ise zere takmadım ve hiçde beni alaka etmez.
Tek diyeceğim niye bu kadar zaman başta durmuş çocuklarına devredeymiş ya.
bugün fx hesabımndaki tutarı yurt dışı penny hisselere gömeyim dedim..
azı bile yoruyor artık.
bu yurt dışı işlemlerde turladım..
ya perusundan şilisine bütün grafikler aynı mı olur..
sadece fiyat farklı grafik hep aynı hep ama..
2018 yılından 45 derece eğimle çakılma.
nasıl bir ilüzyonda yaşıyoruz..
tam uyandım diyorsun başka bir rüyadan gene uyanıyorsun..
Kalbim sıkıştı, içim daraldı..
ne olacaksa olsun artık..
Kraliçenin bir etkisi olacağını düşünmüyorum ama ağustos ayında sürekli yükselen yabancı oranı eylül ayıyla birlikte hergün düşüş gösteriyor.
Düzeltmenin yakın ve sert olacağını düşünüyorum.
Bu yüzden bugün bes hisse fonlarımı tekrar altın fonuna çevirdim.
Nasip. Yanılıyor da olabilirim.
İzmir’in dağlarında özgürlük çiçekleri açtı
15 Mayıs’ta İzmir’in işgaliyle başlayan Mustafa Kemal önderliğindeki Anadolu direnişi tam 4 yıl sonra gelen zaferle hedefine ulaştı. Bir ulus, bir ülke küllerinden yeniden doğdu.
15 Mayıs 1919'da Yunan askerlerinin İzmir'i işgal etmesinden 4 gün sonra Mustafa Kemal'i taşıyan gemi Samsun'a ulaştı. 19 Mayıs 1919'da başlayan kurtuluş yolculuğu, 9 Eylül 1922'de İzmir'in kurtuluşuyla sona erdi. Bugün, Anadolu halkı için direnişin, bağımsızlık mücadelesinin sembolü haline gelen İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümünü büyük bir ulusal onurla kutluyoruz
Mustafa Kemal Paşa'nın 1 Eylül'de verdiği tarihi “Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir. İleri!” emriyle önlerine Yunan askerlerini katarak İzmir'e ilerleyen ordumuz 9 Eylül 1922'de İzmir'e girerek kenti düşman işgalinden kurtardı. Türk Bayrağı Hükümet Konağı ve Kadifekale'ye çekildi.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...-acti-7354301/
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::kalp:
https://pbs.twimg.com/media/FcJzBVaXgAgrX_2.jpg
:whistling:
https://i.hizliresim.com/8tlvsoc.jpg
İzmir'in Dağlarında Çiçekler Açtı
9 EYLÜL 1922
HÜKÜMET KONAĞINA TÜRK BAYRAĞI ÇEKİLMESİ VE KURTULUŞUN RESMEN İLANI..
BUGÜN 100.YIL.
https://i.hizliresim.com/mfdwf7j.png
Garanti dün bu fiatlardan 23.70 olmuştu,yine dünkü zirve fiatında 25.40,adamlar bizim gibi trade yapıyorlar:he:
Biz ,İstanbul Bostanında düzeltme-fırtına- beklerken,Çoban Davarları dağlara dağlara sürüyor..
Zirveye çıkanlar da,Bankalar ilk sırada..