Yeterince obocu short cuvalina dolmus mudur
Printable View
Yeterince obocu short cuvalina dolmus mudur
2575 test edıyor saatlık kapaıs ustunde olursa seans sonu shortcu varsa dıkkat etsın
Haydi bastır haydi :)
Daha indirenlerin kaldırmasını bekliyoruz.
Kaç gündür taşıdığım tüm LONGLARI 2828-27 DEN KAPATTIM...full flatim...
Yine 2830 kritik, aşarsa shortcular terler
2828 short açtım ben de heyecan olsun kısa stoplu.
Zayıf görüyorum piyasayi hala. Yan kagitlar gidiyor ana piyasa bir satış daha yiyecek gibi.
yemelere doyamadı...
long devam inceldiği yerden kopsun :wave:
Long devam kapanışa dogru aksiyon bekliyorum.2797 ustu long devam bende. Tp yok akışa bakıcaz
anlatmaya gerek yok çiziyor :)
Thy shortu kapattim ayilik zamani degil gibi , bakkala long actik zirvesini kirdi bakalim .
yükselişin sebebi belli oldu- çok büyük bi maden bulunmuş eskişehirde, parasal değeri tahmin bile edilemiyormuş
https://i.hizliresim.com/mw4pzp1.png
Abka şelalede malda yat
doğru pozda hemen kaç zengin olamazsın kardeş sen benden demesi :)
seyret izle gör
Direnç var dien malı sattı kaçtı
dirençler delinmek içindir yeğenim :)))
Delmeye hazırmıyız
o gece alnus'tan long açan paralı bir oyuncuymuş belli oldu. kârı cebe indirmiştir herhalde.
2800 altı kapanış bekliyorum. Eller ayarlandı gibi.
bugün çoğu kişi terse gelecek burada anlaşıldı :)
abka anlatmaya gerek yok elin adamı zıplatıveriyor :)
Benim tanıdığım pala anektarı almadan bırakmaz, kasa eksilince anlarız hangi tarafın havlu attığını :drunk:
sen 2934 den 2.600 e kadar long derken...ben shorttum...:)
son longları da 50 puana okuttum..bu bana yeter..asıl olan hissedir..benim için vob, hisse almak için yapılır..
önemli olan daima kazanmaktır..her dalgayı dibine kadar almak mümkün değil..
ama son günlerde SAĞLAM-GÜVENİLİR İNDİKATÖR OLDUN:ok:
sen yaz dediğimi kenara kardeş seni sevdiğim için diorum
sen beni ters indaktör olarak bilmeye devam et :)
Rahmetli ustam derdi hep
Yiğenim doğru pozda yatılır pozun doğruysa fiyatlara göre kar al stopu ile oynanır :=)
Yani long olan adam kar al stopunu yazar fiyatlar yükseldikçe kar al stopunu yüklsetir ha kar yetti diyip çekip gitmek isteyene lafımız yok
Bugün erken emekli olup amerikada yaşıyorsam bu sebepten
bakınız voleye vurma dönemi pandemi
o zamanda long allah long diyordum deli diyorlardı bana
Çok zalım oynuyor zalımoğlu zalım pala anektarın biri geldi. :)
vob kaçtı geçen en yüksek rakamı yazdığımda
geldimi o rakama
ucuza malı kaptırmayacaksın arkadeş :)
Geldikmi zevke arkadeşler ?
ben çok feci zevke geldim
en yüksek rakamda tazelendi :)
en yüksek rakam :2840.50 olmuş
gelsinmi yeni rakam ? yoksa gelmesin mi
nerde senin kar al stopun ?
ben mesela bakıyorum bakıyorum, bu iblisler sangadanak bi koyar 50 puan yuvarlanabilir.. yani koyabileceğim en iyi yer 2770 falan, çok var oraya o yüzden 2810-2815 başlarım long azaltmaya, 2800 civarımın tutacağını düşünürüm
ama 2 saatten az kaldı, düşük aysonu kapanışı senaryosu artık devre dışı kaldı bence, alarak kapatacaktır.. fon performans tabloları biraz nefes alsın, aylık kapanış- aylık performans.. hep çakalların kapanışı olmasın, yeter daaa
Güncelleme, EREGL de yüklü taşınmış, 1.5 saat önce açık fazla görünmüyordu,
https://i.hizliresim.com/h7ktax3.PNG
1 yıl önce başkan ilk toplantıya çıkmıştı galiba, sürekli su içip heyecanını bastırmaya çalışıyordu, benim dikkatimi çekti.
Dolar 29 Temmuz 2021'de 8,49 TL imiş. İçimden TL'nin üzerine sen de bir bardak su iç demiştim ve resmi çekip sakladım.
https://i.hizliresim.com/sjdykmq.jpg
SPOT da ağalar alış tarafında, piyasa satış tarafında görünüyor,
https://i.hizliresim.com/caj4nkt.PNG
Hissede hisse alır ve bekleriz ama VİOB da hemen short açılır.Genelde gelen shortla işe başlar...
Oysaki short poz., doğası gereği rüzgara doğru işe...tir..
Borsalar aslen longtur. çünkü; enflasyon ,büyüme,devletlerin short yasaklayan kuralları vs....
Bunun için yüzlerce sistem yaptım-denedim..DÜZ KAZANÇ EĞRİNE SAHİP OLAN ve 2 katı daha verimli olan long/flat sistemlerdir.
Hele belli göstergelere bakarak daima LONG/FLAT yaparsanız(mesela günlük rsı max. satış iken) (trade siste kullanarak) vob harika bir ek kazanç yeridir.
Elbette düşüş varsa shortçularda kar etmiştir..ama inanın uzun vadede short sizi bitirir..onu yakalayan varsa,anlıktır,tebrikler..
3 gün önceki ayı barını ihlal etti. haftalık barlar yukarı trend oluşturmaya çalışıyor.
2830 bölgesine fazla yaklaştırmaması gerekiyor boğacıklarımın
aksi takdirde satış dalgası gelebilir
2830 bölgesine fazla yaklaştırmaması gerekiyor boğacıklarımın
aksi takdirde satış dalgası gelebilir
Patinaj yapmaya başladı gibi, kasadaki ceton bayağı erimiş olmalı, dün açılan 20bin cetonun fışkırtması buraya kadarmış demekki
Şort için el tetikte bekliyoruz :drunk: