Almanlar , bizden habersiz santrali mi sattı 🤔
Printable View
Almanlar , bizden habersiz santrali mi sattı 🤔
Sektör tavanladı nerdeyse 😂😂 Tüüü yazıklar olsun
Bence zamanı geldi bu nedenle Tüpraş'tan çıkıp bir miktar nakitte kalıp kalanı ile Turco daki miktarı arttırdım. Umarım kalkmak için beni bekliyordur. Çok bekletmez inşallah. :)
Enerji sektörü ile yükseldimi ki , onla beraber düşüyor… Tuhaf
Zero sum game
Baska senetlerimi sat al yapıp 165000 tl kar yaptim.
Peki karlar ne oldu bugun 10000 trcas tabiki ;)
Yanlış
Doğrusu; Bentley'in periyodik yıllık bakımına sponsor oldu/oldun.
Ah ulan kör talih tabeladan da olsa şunun gibi halka açık bir şirketim olsaydı bu kadar esnafın olduğu bir yerde sırtım yere gelmezdi. Değil Bentley'imin wc ihtiyacıma bile sponsor olacak kendi gazıyla çalışıp sağda solda ne kazanırsa bana getirecek böyle güzel insanlar varken... Şansıma tüküreyim :(
Dün milletin hissesi tavanlarken, oralı olmayan hissemiz, bugün yine saçmalıyor
Acele etme uzak olmayan bir zaman sonra beni çözeceksin.:yes:
Önce şu Bentley'cinin tezgahından bir geç hele bakalım.
Bak Ereğli deme yarama tuz döktün, onun yüzünden 7500 lira eyt maaşına kaldım:agla:
5 nüfus elime bakıyor, bu yaştan sonra benzin istasyonunda sandviç satmaya başladım ben o Ereğli yüzünden..:(
Çift kaşar sandviç istersen bizim pompacıya söyleyim sana tarif etsin adresi:wu:
https://youtu.be/mF7ZQG2KknI
Ağalama değmez hayat bu göz yaşlarına.
Bentley de gözüm yok
Benim Maserati Quattroporte 2 yılını doldurdu. Onu yeni modelle değiştirsem bir de Avrupa Birliği oturumu alsam tamamdır:)
Sn Wasahan, Fiyat hareketleri de döngüseldir... Tarih içinde tekerrür eder...
2008 de ( sanırım shell ortaklığı imzalandığında )
0,5 trcas =1 tupraş olmuş .. Turcas ın zirvesi burasıdır... Bu fiyatlamayı olağan üstü bir şey ( opsiyon gibi ) olursa fiyatlayabilir..
Yurt genelinde rekor sıcaklık vardı bugün. Yarın görürüz santral ne kadar üretim yapmış
Mayınlar itinayla döşenmiştir.
Patlayanlar tekrar doldurulur.
Yine döşenir.
Herkeşe hayırlı işler.
Yıllardırbahsederim biliyorsunuz bizim tenekenin petkim ile olan korelasyonundan.
Aynı fiyatlarda olurlar yıllardır.
Araları bozulur bi ayrılırlar ama en sonunda aynı fiyatta bululurlar.
İkiside yıllardır sermaye artırımı yapmadığı için benimde ilgimi çekmiştir ve takip ederim.
Şu andada aynı fiyatta buluştular.
Tl bazındada dalır bazındada para birimi olarak eşittirler yıllardır.
Piyasa değeri olarakta ister tl ister dalır 10 trcas ile bir petkim alınır.
Opsiyon olursa anca yada çok ciddi bir kar yada başka bir gelişme 3 turkas ile bir petkim alınır diye düşünüyorum.
Yılmadan tofaş- ford- traktör alıp duruyorlar, bunlar havagazı ile mi çalışıyor , uçacaklar mı 😂
Santralin dünkü üretim rakamı 15.732 MWh… Toplam üretimi 24 saate bölerseniz 655 civarı ediyor saatlik. Sanırım geçen sene %85 üstü kapasite kullandığımız günler olmuştu. Yinede bu sene için rekor olmalı