Bu saatlerde long girmeli..
Biri gelip cenazeyi kaldırıyor..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu saatlerde long girmeli..
Biri gelip cenazeyi kaldırıyor..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güniçi düşükler görülmüş olabilir mi ... var mı işaretleyen :)
Borsa nasıl %1,20 hayret. Neye baksam %2,5-%3 arası ekside
Tabutun altına yeterince giren olursa cenazeyi bırakıp kaçabilir.
O sırada cepleri kontrol etmekte fayda var:(
https://www.youtube.com/watch?v=Rse7LFNP_0g
Son günlerde cenaze kaldıranlar oldu
bugün acaba cenazeyi gömme günü mü.
yoksa yine cenazeyi
buzluğa koyma günü mü
https://i.hizliresim.com/kpljolq.PNG
abi bari sen yapma...bu işin içindesin...borsamız bademlerin kucağında(biz işlem yapanlar da kucakta sayılırız). Bence kapanışa doğru devre kesmesi de, artıya geçmesi de yakın ihtimaldir...yani, bu işin ne kadar saçma bir noktaya evrildiğini gösterir...belki satış ağırlıklı gösterip, salladıkları masadan düşenleri toplayacaklar..ya da gerçekten devre kesecek...hatta bunun kararını belki de 4 den sonra verecekler..bu kadar bir grubun kontrolünde piyasamız.
o yüzden her şey olabilir demek en doğrusu bence.
Kılıçdaroğlu Halk TV'de: Cumhurbaşkanı adayımız 13 Şubat'ta açıklanacak
Bugünkü cenaze ağır toplardan oluşuyor.
En azından seçimden önce aday açıklanacakmış :)
Öğrenmiş olduk :)
GUBRF vatandaş ++ kapatmaya çalışıyor..
iyi de para saçtı..bakalım?
tuprs,sise,pgsus,thyao,bimas......
bofanın kafaya taktıgı hisseler...
gün yüzü göstermiyor bastıkça bastı...
rahat ol, ben hayatımda kimseye -senin yüzünden para kaybettim demedim, ne ettimse kendimden buldum, öyle b şey yok yani
seans sonu bi hurra yaratır mı diye kıllandım sadece, cuma günkü kadar olmasa da bi alım dalgası gelse keşke, iyi fiyattan satma imkanı verse.. sonra yine short, gene short, yarınki kapanışa kadar
BIM efsanesi bitti, herifler hisseleri ufak ufak yabancılara sattı zaten. Önceden maksimum ucuzluk hedeflenirken şimdi karlılık hedefleniyor ve ciro artmadıkça daha fazla zam yapıyorlar ileride dükkan kapamaya başlar, en son 6 ay önce gitmiştim.
Tup günlük 609 altı yapmamalı aşağıda 590 bandı oluşur.
Dün bime uğradım, tezgahlarda ürün çok azdı, hatta kendi kendime bunlar stok mu yapıp zam gelince piyasaya sürecekler yoksa dükanımı kapatacak acaba diye içimden geçti, eskisi gibi müşteride pek yoktu.
yada vadandaş yeterince stok yaptı eskisi gibi alışveriş yapmıyor olmalı.
şube sayısında azalmalar oluyor mu takip etmek lazım
Bim perakendeci olarak açık ara çok iyi şirket.
Bimin fas cezayir operasyonu da var.
bofanın satışlar 1 milyara geldi...
aşağıdada 5 kazazede... :)
https://i.hizliresim.com/2ecofnf.jpg
an itibariyle .. iki yön içinde konfor sağlanaımyor ksa vadede(yeni pozisyon açılışında) .. bu durumda "paranı koru" "protect capital" en doğru tercih olabilir ... ben öylemi yapıyorum ? .. hayır spottan -krdm banka enerj- hisselerim var fazladanda aldım %50 ihtimale kumar oynuyorum bugün için ... gün sonu fazlaları satıp ... kalanı taşımaya devam edeceğim... kapanışa belli olacak akibetim ..
kapanışa kadar alım yapacaklar mı bakalım gene..
Geleneksel son 1 saat alışlarına hoş geldiniz... i oynuyorlar yine...
Yeni olayları da bu oldu iyice...
Böyle yapıp yapıp sonra burada da ters köşe yapma gibi bir planları olsa gerek...
Görüntü geçen haftanın iyilerini satıp, yarın başlayacak bilançolar için bankaları aldıkları yönünde.
Alper kardeşim bizim ISMEN de güzel tepti ISGSY bilançosu iyi gelince.
Piyasanın 3 evre var mış:
1-Boğa Yukarıya: Mal taşıyan da trade eden de kazanır ve mutludur.
2-Ayı aşağıya:Mal taşıyan da trade eden de kaybeder. Ya uzun vadeci olmayı kabul edip yada zarar kes yapıp boğayı beklerler.
3-Testere bir bak yukarı bir bak aşağı: Mal taşıyanı da trade edeni de bezdirir, süründürür.
Şuan vade sonu ve seçim belirsizliği yüzünden 3. evre diye kabul ediyorum.
Bir ara yabancılar distiribütörleri satın alıyorlardı, işler terse dönüyor olabilir.
>>>>>>>>>>>
SONY, Türkiye'den çekilme kararı aldı.
Şirket Türkiye'deki faaliyetlerini distribütörler üzerinden yürütecek.
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
6s
#SONDAKİKA | ABD, Türkiye'de olası bir terör saldırısı nedeniyle uyarı bildirisi yayınladı.
dikkat edin
forumdaki dostlara uzmanlara soracak olursak "vade sonu pozisyon ayarlamaları yapıyorlar" diyecekler.
bana sorarsan denemedikleri pozisyon kalmadı bi salıncakta sallanan formasyon var onu da denesinler kursaklarında kalmasın .
https://i.hizliresim.com/3nvjy9v.png
Piyasa hiç güvenim yok sanki ilizyonist gösterisi gibi
endeks'e bakıyorum farklı bazı hisselerde ise neredeyse % 50 ye yakın düştü ancak korkudan hiç kimsenin alası yok .
Akbank çizecek gibi yukarıya...
herkes yine devre kesmeye yakın kalkacak diye bekliyor gibim artık öyle olmayacak şakkadanak diye kesecekler bence :)