tebrik ederim üstad
büyük iş yaptın, ben yüklü pozisyona cesaret edemedim,
cuma gece seansı zararla kapattıydm çoğunu..
Printable View
Yüksek Seçim Kurulu Bir açıklamamı yapacak ?
Bu seçim ilk turda bitmeliydi. Ama algı operasyonları ama ne olduğu bilinmeyen yöntemlerle bitmeyeceğe benziyor.
2.tura kalırsa maalesef rte kazanır ve eğer bu seçimde de bu adamlar kazanırsa bir daha asla borsada yatırım yapmam.
Özetle Türkiyede Borsa-hisse senedi yatırımı benim için bitmiştir.
Bir umut belki 2.turda kazanırsa diyeceğim ama çok zor...
-----------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
İbrahim Uslu Sözcü'de güzel yorum yaptı, eşi de sosyolog eski AKP'li Zeynep Karahan Uslu imiş. Karı koca siyaset ve sosyolojiyi inceleyip tartışıyorlardır.
Merkez diye bir şey kalmadı dedi. Her şeyden biraz alıp merkez parti olma, Turgut Özal gibi 4-5 eğilimi birleştirme fırsatları kaybedildi veya ona benzer şeyler söyledi.
deva,sadet,doğru yol,gelecek =SARIGÜL olamadı:)
Millet zamanında uyandı paralarını çekti Karadağ vs yerleşti.
dolar viop kontratları yüzde 7 eksi
herkes öyle emindi ki, dün arkadaşlarla oturuyoduk, dolardan bi şey olacanı zannetmem diyecek oldum, az daha dayak yiyecektim, herkes garanti görüyordu -dolar çok yukarı başlayacak..
Teşekkürler Ozan Erol ve Bozkurt'um...
Herkese bol kazançlar..
bu hafta düşüş görsek te artık seçim sonucunu fiyatlamaya başlamamız da uzun sürmez diye tahmin etmekteyim.
Seçim den bir gün sonra 15 Mayıs 2023 'te neler oldu diye Ekran Görüntüsü Alalım ki seans başladığında ne olmuş anımsayalım.
https://i.hizliresim.com/93ob2hb.png
vatandaş halınden memnun arkadas devam..bız baska dunyada yaşıoz..:drunk:
sonuç olarak halk memnunmuş...
ekonomik kriz falan yokmuş...
herkes mutlu mesut...
işimize bakalım...
burası tuzu kurular topiği...
parası olmayan burda olmaz...
parası olmayanların hepsi halinden mutlu...
Zig Zag vardı kayboldu, günah sevap demeyin para kazanmaya bakın diyordu.
Bir tane de aracı kurumdan arada BBHT'ye bağlanan bir analist kız vardı, vatandaşlar milli hisslerle yanlış pozisyon alıyorlar diye uyarıyordu.
Üretilmiş muhalefet diyor Banu Abla
ne demek istiyor acaba ?
https://www.tiktok.com/t/ZM2evChuJ/?t=1
--RTE nın bir daha seçilme ihtimali olmadığı için, ekonomide ülke için yapılması gerekenleri yapıp- yani seçmene hoş gelecek uygulamaları bırakıp acı reçeteyi uygulamak- finali sonlandıracağını düşünüyorum...
bunlar deli dana moduna bağladı...
https://i.hizliresim.com/cg6rjxm.png
Bir arkadaş vardı borsa yükselmesi için ekgyo yükselmesi gerekiyor diyordu şuan arti 3 ekgyo
Muhalefet için daha iyi telefon almak istiyorlar dedi. Seçim sırasında biz soğanı yumuruğumuz ile kırıp yeriz dedi.
Bu dünyada insana yakışır şekilde sizi yaşatacağım diyen lider lazım.
Venezuela menkul kıymetler borsası. 2018 yılında %73.000 gibi rekor değer kazanımları olmasına rağmen,
2018'de dolar bazında %94'lük değer kaybı yaşamış.
Borsa yüksek enflasyon döneminde servetleri korumasına rağmen hiperenflasyonda sadece konut vb mal yatırımları varlıkları koruyabiliyor.
Son zamanlarda sürekli enflasyondan korunmak için hisse senedi yatırımı yapın diyenleri çok duyuyorum. Enflasyonda olabilir ama olası bir hiperenflasyonda sadece konut vb mal diyorum.
(eski bir yazımdır)
--------------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen haftalarda göstere göstere erdoğan gidiyor diye satıyorlar, seçim dün oldu ertesi gün de gitmediği en azından 15 günlük süre zarfında yine satıyorlar.
İyide ne istiyorlar bu zalımdan...
Teorik olarak makas sıfırlandı vob ile spot kafa kafaya
60 milyon lot var ykredinin tabanında...
Dövizi sabit tutup enflasyonu düşürme niyetleri var, cari açığı da sağdan soldan buluyorlar. Büyük şirketlere TL kredi açmıyorlar diye düşünüyorum. Onlar yüksek faiz ile özel sektör bonusu çıkarmak veya dışarıdan borçlanmak ya da yurt dışı varlıklarını satmak durumunda kalacak.
TUSIAD açıklaması beklemek lazım, seçim sonuçları hakkında yorum yapacaklar mı yoksa ıslak imzalı sonuçları görmeden yorum yapmayız mı diyecekler.
Seçimin kaybedeni KK dır açıkara. %1 oyları olan 4 partiye 38 vekil vermiş. bu da ayrı bir başarı.
bademspor attı golleri
maşallah kimin kazandığını en net belli eden tablo oluştu
koca bankalr taban ama kamular ayakta
koca holdingler taban kozalaklar yemyeşil
inşaat şirketleri göçmüş
badem gyolar göbek atıyor
deveyi diken borsayı ..ken makbuldur
yetmez ama devammmm
kendi adıma siyaseti kapatıyorum...
sadece işime bakıcam...
bundan sonra kimseyede 1 tl dahi yardım yok...
yani bunlar söylenmez ama dolabında sadece bir kap yogurt gördüğüm yardım ettiğim insan...
akp bayragıyla sokaktaydı...herkes halinden memnun bize ne oluyor...
Manipülasyon var diye düşünüyordum nitekim öyle de çıktı.Hatta burada da sordum hala hükümet koça mı karşı algısı diye.10 senedir bu algı kasılıyor.Birde eğer hükümet gerçekten gidici ise SASA HEKTS ikisili neden taban değil HALKB neden yükseliyor demiştik.15 gün içinde çok sağlam terso hareketler gelebilir yine.En iyisi izleyici olmak sanırım.Özellikle viop da.
yanlış pozisyon almayın Önümüzdeki günler ne kadar volatil bir piyasa olsa bile, piyasa rayına mutlaka oturacaktır oturmalı Panik satışları görülüyor sebebi bay bay'ın kazandı algısı bazılarının işine gelip vole vurdu ancak 15 gün sonraki seçimin daha rahat geçeceği ve piyasalar üzerinde baskısı azalacağı kanısıyla hesap kitap yapılmalı ..