günde 10 defa pozisyon değiştiriyoruz da, sen 2 satırla benim short olduğumu anladın.
Bravo..Aramızda müneccimleri görmek güzel..
Printable View
İyi bilanço gönderecek şirketler önce geldi. Kalan iyilerden Pgsus ve Thyao kaldı. Geri kalan nane molla gelir. Tcell'de iyi gelir önceki dönemlere göre ama enflasyona göre bakınca eeh dedirtir yine.
7000 pisikolojisi var endex de üstüne dolar bazlı seviye ..tüm iyi gelişmelere rağmen tedbirli gidiyor
cds 419 düştü
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
·
1 sa
TCMB’de boş kalan son Başkan Yardımcılığı pozisyonuna içerden yetişmiş liyakatli bir uzmanın atanmasında büyük fayda var. Yeni üst yönetim kendi konularında deneyimli ve birikimli olsa da bu takımın kurumsal yapıyı iyi bilen biri ile takviye edilmesi başarı şansını artıracaktır.
Hakan hocam güzel özetlemiş siyasetle bilimi ayırma dersidir
10,97 vakbn de ekledim .. kamuda olsun :)
kchol ve kuş dolar bazlı zirvede bu bölgeler kırılırsa :party:
Yapıkredi 14.50 önceki tepeyi görmeli. Büyük ihtimalle satış haberini bilen insiderlar baskılıyordu kağıdı tüm bankalar giderken Yapıkredi neden yaya kalıyor diyorduk.
Garan 0,93 PD/DD şuan.
YKBNK 0,84 PD/DD.
1 tavan borçlu piyasaya
TCMB'nin hala eski yardımcılarla çalışması soru işareti yaratıyor demiştim 3-4 hafta önce. O soru işareti de giderildi.
Nasıl geçen sene sürekli satış getiren resmi gazeteler geliyorsa şimdi de sürekli alım getirecek resmi gazeteler gelme olasılığı arttı. Önceki ucube yönetimin getirdiği düzenlemelerin reverse edildiği kararların hepsi olumlu yansıyacak.
zeka özürlü ve boku ile kavga eden sensin aynaya bak ,
ulan ülkenin bütün ekonomistleri çıkmış yapılan atamaları olumlu ,liyakatli,doğru bulmuş çıkmışın sabah sabah ,
memur , başörtülü,cumhurbaşkanı danışmanı vs yazan sensin şimdi git bak bakalım aynaya ne zeka ile bunları yazan surata.
hapını al bugun çok terleyeceksin
Benzeri bu tarz haberleri daha çok duyarız herhalde.
tekniği takası boş verip katarlılar hangi şirketi alacak hangi hisseye girecek ona bakıyoruz.
ufak bir haber akışı bile "malum" hisseleri %8 e çıkardı.
Haftaya bir sirkeleme olması muhtemel ama asıl kopma 3 dolar yani yaklaşık 8000/8100 civarları olacaktır. Haber bombardımanı ve sağlam para girişleri olacaktır. En iyi mal toplama dirençler de olur. Borsamiz yabancılar tekrar tamamlanana kadar ucuzdur.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@sindoma ,petko range bölgesini kırdı yukarı sonunda ... GAP le yapmasaydı daha iyi olacaktı ya neyse sallamıyorum yıllardır GAP i :)..
Borsada yarım saatte her şey değişir...
Dikkatli olun!
Mesajını marbaş geçmiş..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
xu030... 758600
bu tur için kalın gelir diye 778300 den şort açmıştım... çizdi gitti
niye böyle oldu yaw :whistling:
nasıl yırtacaz bundan... imkanı yok gibin :vk:
Atamaları çok insan beğeniyor.
Liyakatli insanlar deniyor.
Oha. Akbank 28.20 görmüş. Bu da geçecek eregliyi ellaaam.
Ben dahil Çoğu uzman düşüş ve düzeltme beklerken algoritmalar alıştaydı.
İnsan duygu ve pskolojisi olmadan işlem yapmanın avantajı bu olmalı demek ki
Bir gerçeğinde göz ardı edilmemeli;
XU100 endeksi gerçek enflasyonu yakalaması için 12000-13000 rakamına gitmesi gerekli çoğu kuruluş tesisindeki hurdadan daha aşağı fiyat ile fiyatlanıyor
https://i.hizliresim.com/7qmv29p.png
merkez bankası kuvvetle muhtemelen dolara müdahale ediyor.
çoktan 25 in altına sarkmalaıydı, bence. :he:
frodo tavanama mı gitçek amonyum nitrat.
kitlerse aklınızda olsun, fosfos daha bilanço açıklamadı. asdasds. :he:
VİOP30 +%1.60 primli fark ise -12 bin, bugün işlemlerde bir hazırlık görüyorum, değişim var, neyin hazırlığı yorumlar sizde!
https://i.hizliresim.com/ro9jzq2.PNG
vay adi... sapladımmı bırakmıyır
778800 flat... zarar 700 point
boşkuş,
bana güzel şeyler söyle,
maldayım.
gerekirse yalan söyle,
sorgulamam, yargılamam, çünküm maldayyım.
makul ve mantıklı olmasına da gerek yok,
bunları göremeyecek kadar maldayım.
bana roketleyen grafiğün rezmini yap,
tutnacak bişeyler ver. imkansız diye düşünmem,
çünküm acayip maldayım. :he:
boşşkuşş
7 bin gutlamaların yapılacak gibin gözükür sen ortalarda yoksun.
havayi ifşek,
çempanya,
riedejeniro gızları, herbişiy var,
bir sen yoksun. bir de zatı muhterem 7 bin asdafds. :he: