Bugün de palayı tırtıkladık aşağdan malları koymadık araba sürüyordum bir anda verdi.... viop30 da çuval çuval paralar varda senkronize olabilene....
Printable View
Bugün de palayı tırtıkladık aşağdan malları koymadık araba sürüyordum bir anda verdi.... viop30 da çuval çuval paralar varda senkronize olabilene....
Bizi kanser etti..Yeni nesli de bitirecek...
..........
U-18 Milli Takım Teknik Direktörü Sabri Sarıoğlu, antrenmanda görüntülendi.
Yabancı uzmanlar, TCMB'nin yarınki faiz kararında politika faizini sabit bırakacağı öngörüsünde bulundu
Yabancı uzmanlar, TCMB'nin yarınki faiz kararında politika faizini sabit bırakacağı öngörüsünde bulunurken, bankanın iletişiminde "bekle-gör" politikasını uygulayabileceğini ve enflasyonda artış olması durumunda daha da sıkılaşmayı düşünebileceğini kaydetti.
Societe Generale Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika Stratejisti Marek Drimal AA muhabirine yaptığı değerlendirmede son dönemde enflasyonda yaşanan yukarı yönlü sürprize rağmen TCMB'nin PPK toplantısında politika faizini yüzde 45'te sabit tutacağı tahmininde bulundu.
TCMB'nin faiz artırımı yoluyla doğrudan sıkılaşmanın önüne geçmeye çalışabileceğini belirten Drimal, bankanın iletişiminde bekle-gör politikasının nedenleri olarak son zamanlarda yapılan makro ihtiyati sıkılaştırma önlemleri ve ödemeler dengesinde beklenen iyileşme olabileceğini ifade etti.
Drimal, bununla birlikte olasılıkların 250 veya 500 baz puanlık başka bir faiz artışına doğru kaydığını aktardı. Şu an için TCMB'nin politika faizini 2024'ün geri kalanında yüzde 45'te sabit bırakabileceğini dile getiren Drimal, 2025'in ilk çeyreğinde ise 500 baz puanlık bir indirim gelebileceğini vurguladı.
Drimal, "TL için kısa vadeli görünümün negatif ancak cari işlemler hesabındaki iyileşmenin ve beklenen yabancı para girişlerin hala muhtemel olduğunu görüyoruz. Bunlar da TL'nin 2. ve 3. çeyrekte güçlenmesine yol açabilir" değerlendirmesini yaptı.
- "Enflasyonda artış olması durumunda TCMB daha da sıkılaşmayı düşünebilir"
In Touch Capital Markets Kıdemli FX Analisti Piotr Matys de TCMB'nin politika faizini değiştirmeyerek yüzde 45'te tutmasının beklendiğini söyledi.
Ancak ileriki aylarda enflasyonda artış olması durumunda TCMB'nin para politikasını daha da sıkılaştırmayı ciddi olarak düşünmesi gerekebileceğini aktaran Matys, "Yatırımcılar, TCMB'nin kararı açıklandığında yayınlayacağı resmi açıklamada bu konuda yeni ipuçları arayacak." dedi.
AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistler, TCMB'nin politika faizini sabit bırakmasını bekliyor.
Ekonomistlerin yıl sonu politika faizi beklentilerinin medyanı ise yüzde 45 oldu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
krdmd vesbe bilançoları hala gelmedi.
15 Temmuz 2023 den beri U18 in başında..Gerçek haber :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f8a9dce8bc.jpg
yavaş al be heyvann..
aksiyon saati dedik .. abartma :he:
:drunk:
tam 10000 e yazdım allah affetsin.
Emlaktan önce davranıp lönklerimi kapatam bağri :he:
SPOT da son 10 dk alanlar,
https://i.hizliresim.com/lkwtqnz.PNG
bear abi
bulabilirsen senin şu öpücük konduran pala nene resmi istiyoruz :he:
goody garfik güzel duruyor..
sinyal yeni geldi. ama alacak para kalmadı.
Ne kadan güzel oynuyorduk kaadı aldı götürdü.
Ee tabi kazanmanın da bir maliyeti var.
Bedelini ödedikden sonra istediği yere götürsün :)
longla bağım kalmadı.
onlar benim en sevdiğim longlardı :he:
ASTOR YERİNE ,GOODY alınmalı demiştik...:oleyo:
Birisi dipte -global hisse..
Diğeri tepede patron hissesi...ve...GOODY tavan olmuş..
Bir global hisseyi dipten alırsan nereye kadar düşebilir ki?
Ama 10 kat gitmiş hisseyi alınca GÜBREYİ hatırla...11 taban çekti.
Onsu fena zıplattılar, bi haber mi var acaba
SPOT da BofA 1.5 m satışı 1 m altına düşürdü,
https://i.hizliresim.com/np3tafg.PNG
Ben hep öleyim de hisse seçmek önemli.
Ben seçerim seçmesine de dün saçma salak bi hareket yaptık yükselen borsada az kalsın zarar ediyordum.
portföyün tüm karını nerdeyse oyunda(gumarda) kaptırdık be adaşım.
Bazen ne kadar çabalarsan çabala olmuyor.
Dün yaptığım açgözlülük ,çok bilmişlik ve haddini bilmemek idi .
Saolsun pala bu yaşda bizi sınıfına kabul edip güzel bir ders verdi bize.
Yalnız nassı bi dersse her bi yanım ağrıyor adaşım :)
Saygılar
vay be parayla nasıl hareket çiziliyor.....karşılarında kimse dayanamıyor.....viop tam gaz soygun yeri......
bofanın napcağı belli olmaz ki. admların yatırımla alakası yok çoğunluğu ne tarafta terse düşürecekse oraya sürüyor.
likiditeyi bunlara dayamışlar yıllardır aynı.
tezgah yani.
aşağı verdiğde şortları kapama için yazdım daha da aşağlara verdi.....araba sürüyordum yetişemedim long olmak için....bugün şükür tekrar tırtıkladık....ama tiksinti bu viop....bazıların insafında bırakılmış.....iyi biçiyorlar.....paraları şaşırtarak anında ceplerine indiriyorlar......
ben portföyden bi hisse seçer onu o gün oyuna çıkarırım.
Adama benden aldı aldığı dakika direk yüzde 5 yaptırdı.
yüzde 90 küsür hissede olmama rağmen yedim dayak.gitmedi dün benimkiler endex kadar.
Endexi geçip gideni de kaptırdım onun yerine aldığım da aldıkdan sonra düştü.
Dünde yazdım tl bazında bilanço tutmuyorum. dün tl bazında binde 5 kazandık yüzde 3 giden borsada .Daa nolsun portföyümü yerine koysam sabah her 100 birim hissenin kabaca 97 sini yerine koyabiliyorum geriye kalan 3 ü nerde ? gibi gibi...
saygılar adaşım.
Araba sürerken ekrana bakma tohatlı abi kaza neyim yaparsın. Borsada fırsatlar hiç bitmiyor yarın oynarsın
9981.00
Uçurrrr palişkooommm uçurrrrr :rules:
Kemik sesleri geliyor, herif kudurdu şuna bak ta asansör gibi az önce 10.047 idi buna ne yürek ne bilek dayanır
bu nasıl bir endeks viop için zıplatıp soygun yapıyorlar.....
Herif 9969 a bastı, çok tehlikeli bi rakkam bu