Delikan sana diyor ya topu hep taca atıyorsun bak güzel oyna hoca kenara alacak seni, yedek kulübesinde oturursun sonra...:hah:
Printable View
Delikan sana diyor ya topu hep taca atıyorsun bak güzel oyna hoca kenara alacak seni, yedek kulübesinde oturursun sonra...:hah:
Konu verimli :ok:
Cevaplar: 1,129
İzlenme: 14,115
Konu başlığını yeni gördüm ve bir kaç sayfa okuyabildim. Söylemek istediğim şey kısaca şudur; Aranızda/mızda kararsız veya oyunu evet olarak kullanacaklar var ise ECE GÜNER TOPRAK'ın ÇARE BAŞKANLIK MI? isimli kitabını okusunlar. Fazlasıyla faydasını göreceklerinden eminim. Geleceğimiz ve çocuklarımız için en azından bunu yapabiliriz.
Saygılar,
1980-2016
Hımmm.
2016 da darbe girişimi.
Ordumu yaptı acaba.
Bunlar 5 veya on yıl sonra açığa çıkar.
Ankara b.b.b. ne diyor?
Başbakan kim olacakmış?
Bizim halk olarak bu konularla ilgili çok az bilgimiz var.
Algılarımızla oynanıyor.
Başkanlık veya cumhurbaşkanlığı sistemini burada madde madde açıkla dedim, tık yok.
Zaten kimse açıklayamıyor.
Çok sugar, mükemmel, istikrar getircek deniyor ama maddeleri kimse ortada konuşmuyor.
Terörist hayır diyecekmiş.
Peki evet derse ne yapacaklar onu merak ediyorum. O zaman biz teröristleri bile ikna ettik derler sanırım.
Bence kandil dedikleri de evetcilerden. Barzaniden belli değil mi?
Anlatın hadi bunları...
Anlatamıyorsunuz...
Biz hepimiz Türkiye'de yaşayan, Türk milletini oluşturanlarız.
O, bu, şu diye ayrıştırırsanız millet öyle bir tokat atar ki kendinize gelemezsiniz.
Neyse henüz beni ikna edemediniz.
Bence en cahil bile inanmaz.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.