-
Arkadaşlar belediyedeki kişi çok detaylı bir rapor. İçinde bir çok şey var uzun bir rapor dedi. Sonuç itibarı ile imara açılıyor fakat konut olarak değil. Ticari alan. Detaylarında kamping, hobi bahçesi olan , sanat galerileri , belki otel de vardır. Detayları görmek lazım. Tarla vasfından çıkıyor nihayetinde ,arsa vasfıyla değerinin artacağı kesin.
-
Emlak uzmanına sordum,,,konut imarlı arsa yerine ticari imarlı arsa düşünün dedi.
Bu ne demek,,,,ticari imarlı arsa,konut imarlı arsadan daha pahalı demek.
Sultanbeylide konut imarlı arsalar yerine göre m2 si 1000-3000 tl arasında değişiyor.
Ticari imarlı arsa daha yüksek olması lazım.
400 dönüme ticari imar gelirse değeri en az 1 milyardan aşağı olmaz kanaatindeyim.
https://www.sahibinden.com/satilik-a...ul-sultanbeyli
Şu anda mipazın piyasa değeri 395 milyon tl.
Bir de güzel bir proje yapılırsa,değeri daha da artabilir.
-
pastayı rica etsek sayın olimpik forum
-
-
Yabancı her gün alıyor,yerliler satıyor.
-
bizde satılık hisse yok veren versin tavsiye sabır derim allah herkese bol kazanç nasip etsin sonra başımı duvara vurmak istemiyorum yolun başında yız sayılır yapılan baskılara tokum:vk:::ok:ytd
-
Arkadaslar methaba ptesi cuzi bir lot ile aranizdayim. Pastadan gordugum kadariyla yabanci biyikli alima baslamis. Ufaktan ufaktan alima devam o halde.
Herzaman ticari arsa konut arsasindan daha degerlidir. Cunku bir adanin cogu konut az kismi ise ticari alan ve saglik alanina ayrilir.
borsa ogrencisiyim ogreniyorum
-
Spekler bayram tatiline çıkmiş,,,,yaprak kımıdamıyor:)