Originally Posted by
Deniz Ali
Denizlere uzak denizlere açılmak derdinde değilseniz havuzda boğulmayın KISA vadeli işlemler için bu tarz spek hisselere bence girilmez 6 ay öncesi tüm al sat işlem kısa vadedir bu akfgy hissesinde ! ÖRNEĞİN Parça lı alım yapın ! Her %13 düşüşten bir parça gibi 4,85 -4,20-3,55 gibi başka tiyo veremem borsa böyle bir yerdir !
Satarken de kademeli satın arkadaşlar % 11-16 arası her kademe yükselişte %10-25 gibi satın stratejiniz olmalı ! Ytd bu örnek bir trade sistemidir , 5,65 - 6,45 - 7,40- 8,20 kademeleri benim satış yerlerim mesela oralara geldikçe parça parça tamamını değil ,sat al yapmaya heveslenirim ! Şirket gibi cukka 30 milyon lotu 5,25 tl üstü boşaltmazdım ya neyse !!
Plansız programsız günlük iş yapmayın Hamdi akın da fanidir spek de fanidir spek her kim ise Spek efendiden bahsediyorum Hamdi akından değil !!! kanser olabilir hastalanabilir trafik kazası geçirebilir yararlanabilir ve ölebilir her 10.000 kişi spekler manipülatörlere beddua ederse bu olayların misli ve çok üstünde hadiseler adam veya adamlar yaşayabilir bunu unutmayın beddua etmeye başlamadan önce 3-4 sabrederim genelde sonra duamı ederim bu da benim tarzım arkadaşlar sıkıysa düşürsün başına emin olun çok vahim olaylar gelebilir bu dünyada kimsenin ahı kimsede kalmaz !!!