Hisseyi çok iyi işleyen bir spek var geçen sene verirken evvelki sene almışlar ne yapacağı belli değil normal de çok iyi bilanço çıkması lazım fakat burası Türkiye burada bilançodan çalmak çakmak yakmaktan kolay onun için bir bilinmez.
Printable View
Hisseyi çok iyi işleyen bir spek var geçen sene verirken evvelki sene almışlar ne yapacağı belli değil normal de çok iyi bilanço çıkması lazım fakat burası Türkiye burada bilançodan çalmak çakmak yakmaktan kolay onun için bir bilinmez.
Tabii kimsenin günahını almayalım bilanço ile oynamak şirket sahibi spekle ortaksa olur yoksa neden oynasın bu kadar alın teriyle kazanmış belki de böyle düşünmek bizim kötülüğümüz.
Yönetimin eksiği bu cakallara yol vermesi mesala biraz geri alım yapsa kurt olsa yönetim cakalların hükmü olurmuydu bu alkada baskı üzerine baskı buna müsade etmemeli yönetimin kasada paramı yok
10 kuruş eksik ver geri alım yap çakal cukal kalmasın hissede hissede hisse olsun ytdr
Katılıyorum. Ben bu defa temettüye katılmadan dışarıda full bekleyeceğim. Her zamanki gibi Düşüş olacak ve aşağıdan toplayacağım. Temettüde beklemek uzun vadeli kazandırıyor , kısada çok anlamı yok. Dediğiniz gibi olacak ve huylu huyundan vazgeçmiyor. Bu defa da tuzağa düşmeden biz kazanalım.
Geçen sene değeri kabaca 5 lira idi kara göre 5 den temeddü verdi sadece 27 milyon kar şimdi değer 9 hisse 4.5 buna da dikkat etmek gerekir.
Sayın Puma sizin gibi düşünenlerin satışlarıyla hisse 55 kapatacak. Hayırlısı olsun.Hatta 54.
Hak kullanım 17 nisan
kayıt tarihi 18 nisan
ödeme 19 nisan
Yarın satsam yineden temettü alırım herhalde.. ?
Kayıt tarihinde takasımda olmasına gerek varmı.
Hak kullanımı ne demek anlamanız lazım.