Mepet, Metro, Avgyo, Atlas, Avtur
Ağanın gözdeleri.....
Kuma getirecek Ağa, Kozayı istiyor.. Bakalım o kadar parayı nasıl bulacak
Printable View
Mepet, Metro, Avgyo, Atlas, Avtur
Ağanın gözdeleri.....
Kuma getirecek Ağa, Kozayı istiyor.. Bakalım o kadar parayı nasıl bulacak
Arkadaşlar öncelikle sakin olun özellikle maliyetiniz yukarılarda ise ani kararlar vermeyin.
hisselerden birinin (vakfn) brüt takasa alınması bütün grubu etkiledi. Demek ki galip dokunulmaz değilmiş algısı da bunda etkili oldu.
Hatta seans içinde galibin gürcistan a kaçtığı yorumları yapıldı.
Ancak unutmayalım ki spk galip elindeki bütün malı boşalttıktan sonra brüt takasa aldı hisseyi. Yani danışıklı dövüş yaşandı herzaman ki gibi kaybeden ky oldu.
Yarın eğer hisse 1.35 te tutunabilirse teknik hala çalışıyor demektir ki benim düşüncem anlık küçük sarkmalar dışında 1.35 rakamında hissenin tutunması yönünde. Tabi ki galip ne yapar bilinmez ama yarında öyle kalıcı büyük çöküşler beklemiyorum ben.
İnşallah galip kazanırken ky de kazanır.
Yarın ola hayrola.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi olamaz.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.30 alti stop diye biliyorum abi neden 1.35
1.35. Altına hacimsiz küçük sarkmalar olabilir derken birkaç kademeyi kastediyorum zatem ama dediğin gibi 1.30 altında özellikle de kapanış olursa kısa vadeli teknik çöker. Para tekniği bozar. Ytd
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
bugünkü taban eğer duzeltme ise gidecek yolu var diyebilirmiyiz
Yok bu taban düzeltme değildi vakfn in brüt takasa alınması nedeniyle çöktü hisse.
Zaten dün akşam yarın d*****n kuyruğu kopacak ya yükseliş kopuş yada 1.3x lara dönüş derken kastettiğim bugün kü 1.39 taban değildi bugün 1.5x ler sonra 1.3x lardı. Ama haber sızınca herşey bozuldu tabi.
Zaten brüt takas haberi olmasa biraz daha net konuşacağımda galip güvenilmez olduğu için insanların ahını almaktan korkuyorum.
Puslu havadayız çünkü yarın. Ytd
Yarın ben 1370 altı beklemiyorum ama gelirse kasa basarim
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için