Aynen katılıyorum
Printable View
Aynen katılıyorum
14 rezerve 1 adette talep var. Veroilen linkte goruluyor.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katkım olursa ne mutlu.
42 den verdiler 32 oldu.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ef957fdfb8.jpg
nefes almadan düşmeye devam.bence birleri küçük yatırımcıyı bezdirmeye çalışıp elindeki hisseyi zorla sattırmaya çalışıyor.yada aklıma gelen ikinci düşünce ise proje sonunda açık arttırmayla daireleri yok pahasına almak için küçük yatırımcıya tuzak kuruyorlar.tam çakallık yapıyorlar.
eğerki sizde benim gibi daire alacak kadar hisseniz yoksa proje sonunda açık arttırmaya girecek kadar paranızda yoksa birşekilde hisselerin toplanıp birlikte daire edinim hakkı kazanma yolu varsa iletişime geçmek isteyen olursa konuşalım.bence daireleri açık arttırmayla k pahasına alıp küçük yatırımcıyı mağdur edecekler.herşeyi yasal kılıfınıda uydurmuşlardır.
bence çok iyi niyetli bir yorum olmuş.bir hissenin açıldığından itibaren nefessiz düşmesi yok Sivaslı yatırıcının yanlışla hisse satması gibi bahaneler.normalde dairenin satış fiyatının metrekaresi 46-47-48 tl iken buna rağmen düşmesi.bence fazla iyimser bir yorum.özellikle borsa için.
Kıymetli yatırımcı yoldaşlarım;Sertifika tali edim sürecini sizinle tekrar paylaşmak istedim.Sabredenlerin yatırımları değerini koruyacaktır kanaatindeyim.Bence süreç şeffaf.Sizlerinde yorumlarını bekliyorum
Saygılarımla
Tali Edim:
Asli edim talebinde bulunmayan sertifika sahiplerinin tali edimi talep ettiği kabul edilecektir. Tali*
edimde bulunacak olan yatırımcılar tali edim ifa süresi içinde asli edim talebinde bulunabileceklerdir.*
Bu durumda yatırımcılar daha önce asli edime konu olmayan konut/konutlar için zaman önceliğine*
göre taleple bulunabileceklerdir. Zaman önceliğinde yine yatırımcının bu talebini aracı kurumlara*
bildirme zamanı esas alınacaktır.
Asli edim kullanım süresinin bitiminde, TOKİ tali edim ifa süresince baz fiyat teşkil etmesi amacıyla*
değerleme raporu hazırlatacaktır.*
Asli edim kullanım süresinin bitiminden itibaren tali edime konu olacak konutlar yüklenici firma*
(Makro İnşaat) tarafından üçüncü kişilere satılacaktır. Satış fiyatı değerleme raporunda tespit edilen*
fiyatın altında olmayacaktır.
Satışta en az bir en fazla 3 açık artırma yapılacak olup, ayrıca yüklenici firmanın (Makro İnşaat) satış*
ofisinden de üçüncü kişilere satış yapılabilecektir. Yüklenicinin satış ofisinden yapılacak satışlarda*
asgari fiyat değerleme raporunda belirlenen fiyat olacaktır.*
Proje bitiş tarihini izleyen en geç 30 gün içinde birinci açık artırma yapılacaktır. Değerleme raporunda*
belirlenen satış bedelleri açık artırmada verilecek teklifler için asgari fiyat olacak olup, en yüksek
teklifi verene satış gerçekleşecektir.
İlk açık artırmada satılmayan bölümler ikinci açık artırma duyurusu yapılana kadar yüklenici (Makro*
İnşaat) tarafından ilk açık artırmadaki fiyattan aşağı olmamak kaydı ile üçüncü kişilere satılabilir.
İkinci açık artırma yapılması durumunda, asgari satış fiyatı ilk açık artırmada gerçekleşen fiyatın yarısı*
olarak belirlenir. Satış en yüksek teklifi verene gerçekleştirilecektir.*
İlk açık artırmada satılmayan bölümler üçüncü açık artırma duyurusu yapılana kadar yüklenici (Makro*
İnşaat) tarafından ilk açık artırmadaki fiyattan aşağı olmamak kaydı ile üçüncü kişilere satılabilir.
İkinci açık artırmada satılamayan kısım kalması halinde üçüncü açık artırma düzenlenecektir. Burada*
asgari fiyat TOKİ tarafından belirlenecektir. Satış yine en yüksek teklifi verene gerçekleştirilecektir.
Gayrimenkul sertifikasını temsil eden tüm bağımsız bölümlerin satışının tali edim ifa süresinde*
tamamlanmasından sonra, tüm bu satışlar sonucunda elde edilecek hasılat satışın tamamlanmasını*
takiben iki gün içinde, sertifika sahiplerine sahip oldukları sertifika oranında dağıtılacaktır.