O zaman şöyle yapalım. :kalp::kalp:
Printable View
Satılan yabancı menşeli senetler varlık fonuna aktarılıyor olabilirmi [emoji173]
Secbul, 2008-9 yıllardan sonra endeks bazlı grafikleri çok izledim ve çok şey öğrendim. Oradaki mantık endeks 10-15 bin puan gider ve geride kalanları bulmak içindi. İstersen kendi grafiğini tekrar bir çek et, dayanağı ons olabilir, dolar olabilir fark etmez, bir çek et bence. Yanlış veya doğru olduğunu söylemiyorum, çünkü grafiği okuyamadım, kişiye özel sana özel bir grafik. Yinede sağlamasını yapmak faydalı olur.
Bu bankacılığın endekslerdeki payını azaltsinlar, yazık millete, endeksi torpuluyo.
666 ortak dünya bankaciliginin derdi ne, toparlanma olacaksa -bu şeyden dolayi hani- bankacılık en çok çalışan sektör olmayacak mı? Ki şimdi de böyle, sinek avlayan bir banka göremiyorum ben. Acaba bu baskilamalae ve düşük fiyatlamalar büyük bir sicrayis için gerilme durumu mu?
Ilk once batanlar yuk olacak herhalde bankalara Sherlock. Millet kepenk kapatti kac aydir. Sadece burda degil, Arap bankalarim da var, diplerdeler.
Olmaya ki kisin da yeni bir varyasyonu ciksin seyin, adi medya ortaligi yikar yine.
Yarim puan dusmus faizler.