Originally Posted by
ersunan
Benim de birkaç yıldır aklımda deniz kenarı bir yerden ev alma fikri var. Şimdilik arada bir gidip gelmek, ilerde tamamen yerleşmek istiyorum. Bekar olduğum için ve fiyatı daha uygun olsun diye 1+1 bakıyorum, fakat o kadar çok alternatif var ki kafam karışıyor sürekli erteliyorum.
Önce yerine karar veremedim bir türlü, Ege tarafı öncelikli tercihim denize girme imkanı çok olan ve yaz kış yaşanabilecek Bodrum, Marmaris, Fethiye aklımdaki yerler. Fiyatların yüksek olmasından dolayı Bodrum da pek hoşuma giden içime sinen yer alamıyorum.
Marmaris'de biraz daha uygun fakat evler çok eski oluyor. Fethiye nasıldır çok bilmiyorum fakat fiyatlar en uygun burada, Ölüdeniz'e defalarca gittim ama Fethiye'nin içini tam anlamıyla hiç gezmedim.
Bunun yanında ikinci tercihim fiyatları daha uygun ve deniz sezonu daha uzun olan Antalya ve Alanya fakat yazın sıcağını ve denizini pek tercih etmiyorum.
Bunun yanında tek bir yerden almak yerine daha ucuza hem Ege tarafından hem Antalya tarafından almak daha mı iyi olur, yoksa boşa masraf mı olur onu düşünüyorum.
Para mevduat olarak duracağına ev olarak dursa bana ne kadar yararı veya zararı olur onu da kestiremiyorum tam olarak, sürekli ilanlara bakıp duruyorum şimdilik.