Şahsen 19.4x lı fiyatları bir daha görmez diyordum, almaya devam, yeterince nakdim var. Versin bakalım, geçenlerde de böyle vermişti sonra ben onların eline vermiştim. :)Alıntı:
"Abi buraya da indirmez çok ucuz dadanırlar."
Printable View
Şahsen 19.4x lı fiyatları bir daha görmez diyordum, almaya devam, yeterince nakdim var. Versin bakalım, geçenlerde de böyle vermişti sonra ben onların eline vermiştim. :)Alıntı:
"Abi buraya da indirmez çok ucuz dadanırlar."
Lisansların RTA üzerinden gerçekleştirilmesi ayrı bir plana işaret ediyor bence. Bu arada şaka maka 10K mal almışız bugün.:pAlıntı:
Vücut dışında kullanılan tıbbi teşhis cihazı olan, MAXSURE COVİD-19 ANTİGEN TEST SİNGLE ile SARS-CoV-2 ve influenza A/B virüslerinin eşzamanlı kalitatif tespiti ve farklılaşması için tasarlanmış gerçek zamanlı RT-PCR testi olan MAXSURE İNFLUENZA -A/B-SARS-COV-2 MULTİPLEX REAL TİME PCR KİT'inin Türkiye Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu nezdinde Ürün Takip Sistemi'ne kaydı gerçekleşmiştir.
Kamuoyunun ve paydaşlarımızın bilgilerine sunarız.
Sn hissedar..
Rta da bilanço hareketi beklemiyorum..
Nedeni ise borsanın mantiğı çok açık.Borsada beklenti satın alınır..
Şu anda covid bitecek söylemleri hisseye satış getiriyor..
Bu gelecek bilanço SON BÜYÜK KARLI bilanço olacak beklentisi oluştu..
Son kez yüksek kar gelecek..COVID bitecekse..
Bu yüzden bilancoya oynamayın..isterse 300 milyon kar getirsin..BORSADA SÜRDÜRÜLEBİLİR KARA BAKARLAR..
Bilançodaki guzel kar anlık trade için saman alevi olarak kalacaktır..
ŞU ANDA HERKES COVIDI NORMAL GRİP OLACAK ALGISI HAKİM..
Grafiğe bakanlar covid öncesi ve sonrası grafiğe göre 2 liradan gelen hisse algısına kapılıyorlar..
Grafikte düz mantık gorülen..
Covid biterse orta vadede 18-15-10..
Covid tekrar hortlarsa 25-40-60..
ASLA YTD..
KENDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCEMDİR..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi...RTALB'in sahibi Murat Güler gibi biri olmasa ve bu şirket A1 Capital gibi bir devin %43'üne sahip olmasa tamam eyvallah derim. Ancak, kazandığı parayı diğer şirketlerinde değerlendiren, paraya 40 takla attıran biri var karşımızda.
Burada 3 ayrı senaryo yazdım ve her üçünde de hissede durma sebebi olarak esas aldığım tek şey A1 Capital paylarının geleceği. RTALB'deki payları halka arz ederse bambaşka bir hikaye çıkar ortaya. Yok diğer taraftan yaparsa da değerleme yoluyla gelecek kâr bu fiyatları yine bedava yapar. Muratçığımda senaryo ve beklenti bitmez. Verirse alırım, dayanamayan satsın gitsin, kurtulsun.
Saygıdeğer paydaşlar bazı arkadaşların iyi niyetle yazdığından şüphem yok ancak art niyetli yazan ve algı yaratanlar bir çift lafım var paranın olduğu her yerde onurunu satan patron uşakları mutlaka olacaktır ve normaldir değişik platformda yazan hayal satan okadar insan var ki kendini uyanık sanan bunlara karşılık inanan yada hakaret küfür eden (bence şirket sahibi hak ediyor) yaw arkadaşım değmez birilerini kandırıpta kazandığın üç-beş kuruştan hayır gelmez bırakın herkes kararını kendi versin şirketin kazancı veya yatırımı hisseye yansıyacak diye bir kural yok patron adiyse keser olur doğruysa testere olur paylaşır maalesef bizim m. g parayı çok sevdiğinden kazandığını doğru orantıda hisseye yansıtmıyor ama aldığı ahlar bi şekilde çıkacak tabi inanıyorsa ve sahte sakal bırakmadıysa (!) kıssadan hisse ne desek boş bekleyip göreceğiz Allah herkesin yar ve yardımcınız olsun
Arkadaşlar bu gelen KAP beklenen hızlı sonuç veren test kiti bilgisi mı, yoksa sıradan yenı bır urun mu ? ürünün öncekılerden ayırt edıcı bır yanı var mı ?