Aslında Sami’nin tipi herseyi açıklıyordu………..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Aslında Sami’nin tipi herseyi açıklıyordu………..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hic sasmaz zaten once milliyetcilik sonra da din, Allah ve muslumanlik uzerinden ajitasyon yapmak.
Bakin Sayin Yarasa,
Velev ki ben ateistim, velev ki muslumanim, velev ki yahudiyim. Benim inancim ne sizin nede buradaki herhangi bi kisinin haddine degildir. Evet ben iftira attiysam Allah benim belami versin, evet bu hissenin dusmesinden menfaatleneceksem Allah benim iki kere belami versin. Bu kadar aciksozluyum.
Bakin yukarida bir yatirimci 100 lerden almis. Onun bedduasida orada. Onun ve onun gibi insanlarin vebaline girenlerin Allah belasini versin mi?
Bu arada sizin ve sizin gibilerin dualarina da ihtiyacim yok. Sizlerden gelecek dua ve iyiniyet gelmez olsun.
durum bu malesef...
ne dense boş. yatırım yaptım haram mecralara girmedim diye kendini avutan küçük yatırımcı malesef aynen bu şekilde bir kumarhanenin ortasında buluyor kendini.
kontr elbet bir gün daha farklı seviyelerde olacak ama o günler henüz yakın değil.
zaman malesef eziyet zamanı yatırımcısı için.
ayrıca 25 yıllık borsa hayatımda gördüğüm en acımasız şemsiye formasyonu uygulamalarından biri bu. çok beterleri de var tabi de herif kontr tahtasında acaip işçilik çıkarmış...
https://i.hizliresim.com/mwtf6ma.png
Senin aklın yerinde mi Allahaşkına kim almış 100 den ,benmi al demişim o kişiye benden mi etkilenmiş,benim aldırdığımı mı söylüyor.
Ben hisse o fiyatlardayken ve hiç bir zaman zaten aldırmam söz konusu değil ama yazı bile yazmadım burada ne 100 lerden ne 70 lerden.
Bela okumaktan vazgeçelim artık. Bela okumak hem doğru değil ve hemde anladığım kadar sen bu işten zararlı çıkacaksın. O yüzden noktalayalım. En azından ben noktalıyorum.
Siz okudugunuzu da anlamamissiniz. Orada sizin aldirdiginizimi soyleyen var. Ama soyle girdilerinize bakincada sizin guzellemeleriniz temmuz 2024 de baslamis. Oncesinde Agrotta bayagi bir guzelleme yapmissiniz. Agrot un durumuda ortada zaten.
Ben diyorum ki bu insanlarin vebalini alanlarinda Allah belasini versin mi? Sizlik bir durum yoksa da he deyip gecersiniz zaten.
Agrot'u da yazalım.
Agrot'ta ve genelde güzelleme tabiriniz sorunlu , yanlış ve suçlayıcıdır.Hisse için olumlu yazı yazanlara güzelleme yapıyor diyemezsiniz .Biz ona yorum diyelim. Ya da olumlu yorum veya yazı.
Agrotta ilk yazımı fiyatı 18 lerde iken yazmışım daha sonra hisse 42 lere çıktığında yazdığım yazı şirketi ve yatırımcıları
uyardığım bir yazı olmuş; yeni şirket kurulumunda bir şirketin %15 inin agrota verilmesi üzerine bunun az olduğunu daha fazla olması gerektiğini , bunun yeni satın almalarda da önemli bir husus olduğunu yazmışım.Sözleşme aşamasındaki işlerin imzalanmasının şirketi büyüteceği yazılmış.
Son yazımı ise hisse 32 lerde yazmışım. hisse son yazımdan sonra tekrar 42 lere çıkmış ve sonrada düşmeye başlamış.
Kimseye al sat demedik ,kim ne yaptıysa kendisi yapmıştır.
Kerizma kaç kişiye kontr alın dedi burada çok yazdı. Kerizma şakşakçıları krizmaya tek laf ettimi.