Originally Posted by
T/A
Çöküşü daha sonra beklerken, beklenmedik ve bizim bilmediğimiz ciddi bir sorun gelişmiş olabilir. O nedenle borsamız beklenenden önce düşüşe geçmiş oldu...
Şu anda benim takip ettiğim XUTUM endeksi son desteğine geldi sayılır. Daha aşağısı olursa hepimiz için geçmiş olsun...
Sığ tahtalardaki hareketler her an terse dönebilir. Ne olacağı belli olmaz ama tahtacımız ciddi ciddi mal boşaltıyor. Benim ve benim gibi oyuncuların gücü de bir yere kadar. Satılan tüm malları karşılamamız mümkün değil. Karşımızda her kademede satan bir tahtacı varken, akıntıya karşı kürek çekmeye benziyor. Ben kendi açımdan bir süre alımlarımı durdurdum. Kenara çekildim ve dinlenme moduna geçtim. Eğer düşüş bu hızla devam ederse daha aşağılar hiç de sürpriz olmayacaktır. Piyasa bir anda değişirse, 80-90 bir anda olur. Şartlar uygun olursa aşağısı veya yukarısı fark etmez, oyuna oralardan girmeye devam ederiz...
Görünen o ki; daha önce tahtaya yön veren grup ciddi ciddi PKART 'dan çıkıyor. Dua edelim de bu defa çok daha güçlü bir grubun eline geçsin. Yıllarca bizim tahtacıdan iş çıkmadı. Son 128 hareketi de grubun maldan çıkması için yapılmış olabilir...
Bu grubun sermayesi çok düşük seviyelerde. Nereden satsalar kârlı satmış oluyorlar. Benim için de durum aynı ama ben düşen piyasada ihtiyacım olmadığı sürece satış yapmam. Onlar kaçıyor. Durum demek ki çok kötü...???!!!