1,25 ve yukarı kapanışlar düşüş trendinin bittiğini söyler,Aksi takdirde yataya bağlar gibi
Printable View
1,25 ve yukarı kapanışlar düşüş trendinin bittiğini söyler,Aksi takdirde yataya bağlar gibi
Goodyear by ke le be bek
Her gün aynı terane. Açılışla beraber günün en yükseğini görür, sonrasında altlarda döner durur işlem yapar.
Yabancı oranı hergun düşüyor. Bu gün itibariyle %14,34 e düşmüş Yabacı dediğimiz hırsız yalancı Davut'un hisseleri 1 yılda %35,87 den 14,34 e düştü amacı tamamen sıfırlamak ise 0,50 kuruslara gelir. Ytd
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buz gibi soğuk su ii gider
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AQ kagıdı bu ne iş hergün aynı hoşaf!!
ortak almazlarsa işleri çok ama çok zor..euro borc özsermayeyi bitirdi.hammadde maliyet artışı fiyata yansımıyor.yansısada alım gücü kalmadığı için işler zor.yeni ortak alıp içeri para enjekte etmeliler.bankalarla konuşmuşlardırda hisse spekülatif yükselir o kadar.temel bozulma 9 aylık gelince ortaya çıkar.yanılmayı dilerim
Alt kademeleri boşaltmışlar sahipsiz görünüyor . yazıkk
Moral bozmak istemiyorum ama yükseliş ihtimalini gösterir bir tane teknik veri bulamıyorum inanın.İnşallah hatalıyımdır.1,25 üzeri kapanışlar şart.
Bedelli sermaye artışı olurmu dersiniz
Şeytan kulağına su kaçırmayın. Bedelli neden olsun ki. Kesinlikle olmaz.
Ne bedellisi kimsiniz siz patronun tavşanı mı önce taahhüt ettiği lotlari alsın sonrasını da bizler düşünelim
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ceo Ersin ayrılmış şirketten. Hisse geri alımında yetkiliydi kendisi. bu haber nasıl etkiler?
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 28.09.2018 tarihinde almış olduğu karar gereği, Şirket organizasyon yapısında değişiklikler yapılmıştır.
Bu karara göre, şirketimizde Chief Executive Officer /CEO görevini yürütmekte olan Sn Ersin SERBES karşılıklı anlaşmak suretiyle şirketimizden ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar verdiği değerli katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
Bu günden itibaren, Doğtaş ve Kelebek markaları, daha önceden atanmış olan Marka Genel Müdürleri ve bunlara bağlı birbirinden bağımsız birimler tarafından yönetilmeye devam edecektir.
Şirketimizin kurumsal yapısını daha da güçlendireceğini düşündüğümüz bu organizasyon değişiklikleri kapsamında, daha önce CEO'ya bağlı olarak markalarımıza destek veren merkez birimler YK Başkanlığı ile birlikte CEO görevini de yürütecek olan Sn.Davut DOĞAN'a bağlı şekilde çalışmaya devam edeceklerdir.
https://torbaliguncel.com/isciler-ha...or-h30205.html.
Merinos mobilya, yatak, baza grubunun bulunduğu fabrikayı kapatıyor. Mobilya baza yatak grubundan tamamen çıkıyor. İşçileri çıkartmaya başladılar. Fabrikanın bulunduğu ilçe de oturuyorum.
Bu haber de hisseye olumlu etkilemez ise bu hissenin Allah belasını versin . Ytd
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
+ kapanış bekliyor m
borsada dip yoktur kım burası dip dıyorsa yabu işi bilmiyor yada mal pazarlıyor......
Dünkü düşmeme telafisini bugün gidermiş oldu.
https://resmim.net/f/nIJkXE.png
Düşüş bugün devam etmezse uyumsuzluk mom-rsi
https://resmim.net/f/abobmb.png
güzelleşiyor ama ALICI sart
1,09 desteği çalışacak mı bakalım
Umarım çalışır. Endex birazcık toparlasa
geçmiş olsun
Satışlar nasıl gidiyor acaba bu ara çok indirim var doğtaş da oda insanın akılına satışlar kötümü dedirtiyor...
momentum uyumsuzluk çöpe gitti
Davut Doğan, senin yüzünden insanlara, hayata küstüm.
Artık hiçbir şeye inanmıyorum.
Neymiş efendim yatırımcılara sabırlı olmalarını diliyormuş.
Yabancılara 1.00 usd'den satışta yalan demek ki, nerede hani milyon milyon lotlar alan sözde kurumsal yatırımcılar!!
Ne diyeyim ki ; varsa eğer allah yedirmesin. İnşallah k.y'den aldığın parayı doktora ilaca verirsin..
yatırım tavsiyesi değildir..
Yav nasıl bir dünyasın sen doğtaş anlamadım. İnan yakıştıramıyorum sizin gibi bir şirkete. Satış satış baskı baskı bu nasıl bir uygulama
Hissenizi alan bir sürü küçük yatırımcı var. Hiç mi umurunuzda değil anlamış değilim.
Hissenizi alarak kötülük mü yapmış oluyor sizlere. Pess valahi.
1 yıldır sürekli düşüş. Yine pess vallahi.
BackqRound hocadan izin alınarak paylaşılmıştır.(Güncelleme)
http://i65.tinypic.com/o5dd3r.jpg
O iş öyle değil kardeş.Evet hocamız düşüş hedefi olarak 1.09 seviyesini işaret etmişti ancak cuma günü bir önceki dip seviye olan 1.09 un 1.05 olarak 0.04 kademe aşağı yönde geçilmiş olması ile teknik çalışmayı hemen güncellediler.Adamlar kuyruğa beklenmedik yeni bir düşüş dalgası eklediler dendi ve bunun bu şekilde olmasını papazın durumuna bağladılar. Brounson ile ilgili gelişmelerin kaygı verici olduğunu ve önümüzdeki hafta endeksin , doların , hissenin nereye doğru gideceğini bize daha net gösterecek diye bir açıklama getirdiler.Papaz salınmaz ise sen o zaman asıl piyasanın ne duruma geleceğini görürsün.O zaman sallamayıda donuda düşünecek kafan kalmaz.
PAylaşım ve yorumların için teşekkürler. KATmr de çoook başarılı yorum vardı. Buradaki yorumunuza da katılıyorum. Uzun zamandır takip ettiğim kadarıyla kötü senaryoda ben 90-92 olarak düşüş trendini görüyordum. Sizde 83 olarak öngürmüşsünüz. Sanırım bu en kötü senaryo. Temennimiz B hedefine yönelmesi yoksa daha çok üzüntü olur.
Güzel grafik yanlız papaz işi yada endeks hikayesi bu hisseyi çok bağladığı zannetmiyorum yükseliş trendi nin başlangıcını hissenin kendi haberleri ile olacağını düşünüyorum
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 dakikalikta flamingo oluşuyor gibi. 1.16 ta atabilir.
alan satan nedir pasta koyabilen olur mu
durumumuzu görsek
vur kaç mı yapıyorlar
alanlar kim
satanlar kim