1 TL den satmış ama taahhüdü kaç TL , siz olsanız 0.40 krş olan kağıdı 1 TL den alırmısımız, 2 mi 3 mü taahhüt önemli
Printable View
1 TL den satmış ama taahhüdü kaç TL , siz olsanız 0.40 krş olan kağıdı 1 TL den alırmısımız, 2 mi 3 mü taahhüt önemli
Bugün de hisseyi burada tutanlardan girdik yeni yönetimden çıktık
Günlük küfürümüzü ettik
5 milyon lotu 1 tl den neden aldı denılıyor....Eğer piyasadan toplamaya calışsa 5 mılyon lotu toplayana kadar fiyat ne olur acaba??? Demekki zeynep hanım hisse fiyatının yukselmesini istemiyor...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Bence 1 aydır 40 lar yerine 70 lerde beklese başta ben olmak üzere ciddi bir miktar toplardi
doğru tespit tahtada 25+5 = 30 milyonu toplamak kesinlikle kolay değildir. Ayrıca Turgay arkadaşın dediği gibi hisse 0,70 olduğunda çok kişi verir bende veririm desede kesinlikle vermez. Çok zorda kalmadığı müddetçe. İnşallahta zorda kalmaz. İstisna ve al-sat yapan haricinde veren olmaz. Hadi Turgay bey ve onun gibi arkadaşlar istisna olsunlar elindede 200 bin lot olsa fazedelim 20 arkadaşın takati kalmasa 200 bin lottan 4 milyon hadi diyelim 10 milyon fakat toplamda dediğim gibi 30 milyonu 1 liranın altında toplamak kolay değil.Yakında şu kadar hisse 1 liradan verildi diye duyabilirizde hadi oda 20 olsun. Toplamda 50 milyon bununda tahtada toplamak çok güç.Zaten büyük çoğunluk Bursa grubunda dersek diğerleri zaten kimin kontrolünde bunu anlamamak için saf olmak lazım. Geçende dedikki 2 kademe yükseltecek gaz alacak tahtacı diye baktık ky nin yani bizim gazımızı aldı ama dayanma sabrını alamıyor alamayacakta. Zaten toplayamadığının sıkıntısınıda yaşadığı kulağımıza geldi. Belki yalan belki doğru ama ben duydum bunu :) DUYDUM. Ama buralarda zaten toplaması imkansız fakat hacmin güçlü olmasınında sebebi bir devir işi olduğu aşikar :)
Tahtada toplamak kolay, zor kısmı bence şu an için çok anlamlı değil. Piyasa şartlarına ve insanların tahammül sınırına göre değişebilir. 35-36 fiyattan ben 1.2 m lot topladım mesela. O dönemde henüz olumlu bir haber çıkmamıştı ve birileri döküldü. Para ayirsaydim en az bir o kadar daha alabilirdim. Yani tahtada 5 m lot toplamak büyük mesele değil. 25 m lot toplamak veya toplamaya çalışmak ise anlamlı bir hareket değil. Bu durumdaki bir firmada, patron hakimiyetindeki hisse sayısı ve patronun etik değerleri dikkate alındığında kimse böyle bir alıma cesaret edecek kadar saf değildir. Ilk devir işlemi gerçekleştiğinde de bu işlemin bir borcun teminatı olarak verildiğini duymuştum. Yaklaşık 18 m TL borç için 25 m TL hisse devredilmişti. Aldığı söylenen kişinin otomotiv sektöründe adı tefe ile anılan birisi olduğunu duymuştum.
Geçenlerde firmanın hacizler için son bir 2,5 m usd bulmak için aynı tefeciyle görüştüğünü duydum. Usd bazında yıllık yüzde 15 gibi fahiş bir faiz talep ediyormuş. Eğer anlaştılarsa bu hisseler de o borca istinaden teminat olarak verilmiş olabilir.
Bunlar sadece duyum niteliğinde olup teyit ettirdiğim bilgiler değildir. Bu yüzden al, sat vb ytd içermez.
arkadaşlar burda yazılanlara inanarak işlem yapmayın algı için yazanlar var.bir kaybolup ondan sonra ortaya çıkıyorlar.
aldıklarını 61 62 hareketinde verdiler şimdi yine bir şey peşindeler.bende dahil birçoğumuz satmadık niye gözümüz hep yukarda
onun için hedefinize göre hareket edip burdaki algı peşinde şahsi menfaati için yazanlara itibar etmeyin.
yt.tv.değ.
Normalde yazdığınızi üzerime alınmam ama benim mesajımın akabinde yazıp isim vermediğiniz için açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Forumdaki mesajlarımın çoğunu hisseyi aldığım dönemde yani 35 civarlarında yazdım. Bu yüzden algı yapmak gibi bir düşüncemin olmadığı aşikardır. Hisse fiyatı yukardayken de alım veya satım algısı oluşturacak bir yazım olmadı. Bu yüzden gerekmediği halde açıklama yapmak durumunda kaldım. Lütfen siz de doğru bulmadığınız, etik olmadığını düşündüğünüz yazılar için doğrudan o kişiyi tagleyerek yazın ki herkes size cevap vermek durumunda kalmasın.
Piyasadan 30.000.000 lot toplamak zor anladık da benim anlamadığım bu 30.000.000 lotu kaçtan satmayı düşünüyor yada hisse 1 üstüne çıkmadığı sürece buralardan sayamayacağımız göre ss çıkaracak
burda kimin ne zaman vede ne için yazdığını burdaki arkadaşlar az çok tahmin ediyor.
ayrıca sn.oktay alınganlık sizin meseleniz sadece ben gruptaki arkadaşların vede diğer hisse de olan arkadaşlara uyarı görevini yaparken kendiminde hata yaptığını açıkça yazıyorum.kimseyle meselem yok
sn.oktay sizin 30 lu rakamlarda aldıklarınızı 60 larda sattıysanız bunda alınacak birşey yok.tabi hakkınız.
ayrıca buralardan alıp yine yukarlardan satabilirsiniz.
bunlar tabi şeyler.alındığınıza göre başardınız herhalde
Yok maalesef aldıklarım hala duruyor. Satıp aşağıdan almayı ben de isterdim ama bu hissede o hareketleri ancak 20-30 bin lotla yapabilirsiniz. Bu cevapla rahatladınız umarım. Burada sizin gibi birkaç arkadaş daha var, istiyorlar ki herkes aldığını sattığını yazsın da tüm kartlar açık oynansın. Maalesef burası borsa ve kimse sizi zengin etmeye çalışmıyor, çalışmayacak da. Tabi birileri manipulasyon yapıp sizi zarara uğratarak kar etme uğraşındaysa bunu teknik ve temel verilerle çürütün ve o kişinin ipliğini pazara serin. Ama bunu yaparken de mertçe o kişinin yüzüne söyleyin ve çamur atmayın.
Ben bu hisseyi ilk aldığım dönemde neden aldığımı yazmıştım. Hisse ilgilendiğim bir şirket değildi ve yurtdışındaki bir sohbette adı geçince araştırmaya başladım. Duyumlar hangi temel verilerle örtüşüyor diye analiz ettim. Ve şu sonuca vardım: Eğer sayılganlar yüzmilyonlarca lotu çöp olmasın istiyorsa bizim hisselerimizi de kurtaracaklar. Bunu senin, benim hatrıma değil, kendi bekaları için yapacaklar. Bu konuda bir çaba olduğunu gördüğüm için de nisan sonuna kadar beklerim dediğim hissede bir müddet daha bekleyip olumlu senaryoya oynama taraftarıyım. Sonuçta bu hissede para kazanacaksak sizin, bizim gibi küçük yatırımcıların hareketiyle değil, temel değişimler sonucunda oluşabilecek trend sayesinde kazanacağız. Bu yüzden bu hüsnü kuruntulardan kurtulup resmin bütününü görebilmenizi umarım.
benim niye rahatsız olduğumu söylüyorsunuzki ben isteyen alır isteyen satar bunların olağan olduğunu yazıyor vede kendimide eleştirıyrum.
alınganlık yapan sizsiniz benim hüsnü kuruntuda olduğumu iddia etmek sizin hayal ürunuzdür.ben yatırımı kendi bilgi ve tecrübemle yapar ve karar veririm kendi almadığım hisseyi hiçbir arkadaşıma önermem.duyumlarımı yazarak etkilenmeye sebep olmam.
sağlıkla kalın
01,06,2017 DEN İTİBAREN
0,35 0,36 DAN TOPLAM GÖRDÜĞÜ LOT SAYISI
0,35 den 5.858.676
0,36 dan 5.200.105
ve o tarihden bugüne en çok alan kurumlar
net te
iş yatırım 2.510.350 ort 0,454
vakıf yatırım 1.341.870 ort 0,444
halk yatırım 1.318.320 ort 0,396
gedik 1.255.114 ort 0,416
hani diyelim sadece alış tarafını düşünelim
iş yatırım 15.694.862 ort 0,433
garanti 6.248.940 ort 0,410
ziraat 5.088.327 ort 0,420
vakıf y 4.629.968 ort 0,441
ak yat 4.212.113 ort 0,424
gedik 3.840.948 ort 0,406
yapı 3.787.361 ort 0,436
halk 3.406.526 ort 0,398
ıng 1.836.394 ort 0,385
teb 1.517.164 ort 0,400
Qnb 1.315.199 ort 0,419
deniz 984.933 ort 0,413
ben daha ne diyeyim
ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ, ANLAMAYANA SAZIN SAPI GİRSE AZ.
bu hisse de 1m lot almak kolay da satmak :kahkah:
Peki a be sayin VOLBOR cugum...is yatirim nette 2.5 milyon ama 15 milyon almis vakif asagi yukari 1.5 milyon nette ve 4 kusur milyon almis...
Peki bu lotlara ne olmusta netler dusmus...
Seni gidi sayin VOLBOR seni
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada kim ne yazıyor diye beklersek daha çok uyuturlar bizi arkadaşlar resmi makamlara yazalım danıştaya 13 daireye fax cekelim dilekçe yazalım uluslar arası bin yıllık davamı bu 5 yıl sürüyor spk yazalım şirketten talep etsin icralık olan ötellerin borç yükümlülükleri devam ediyormu icralar kalktımı oteller degerlenme roporu ne oldu diye şirkettenten acıklma istesin burada avanak avanak beklemek bize bişi kazandırmaz arkadaşlar bir kaç kişinin yazması ile hiç birşey olmaz saatlerce forumda kim ne yazıyor diye hiç bir şey yapmadan beklemek yerine 5 dk mızı ayırıp spk hep birlikte yazalım ne kdar çok kişi yazar ise süreçten hızlı sonuç alınır haydi bismillah arkdaşlar
burada kim ne yazıyor diye beklersek daha çok uyuturlar bizi arkadaşlar resmi makamlara yazalım danıştaya 13 daireye fax cekelim dilekçe yazalım uluslar arası bin yıllık davamı bu 5 yıl sürüyor spk yazalım şirketten talep etsin icralık olan ötellerin borç yükümlülükleri devam ediyormu icralar kalktımı oteller degerlenme roporu ne oldu diye şirkettenten acıklma istesin burada avanak avanak beklemek bize bişi kazandırmaz arkadaşlar bir kaç kişinin yazması ile hiç birşey olmaz saatlerce forumda kim ne yazıyor diye hiç bir şey yapmadan beklemek yerine 5 dk mızı ayırıp spk hep birlikte yazalım ne kdar çok kişi yazar ise süreçten hızlı sonuç alınır haydi bismillah arkadaşlar aile bireyleriyle hep birlikte yazalım eşimiz çocuklarımızın isimleriylede bimerden danıştaydan devam eden davanın sonuçlanmasını maduryetimizin giderilmesini talep edelim bimer aracıyla arkadaşlar
burada kim ne yazıyor diye beklersek daha çok uyuturlar bizi arkadaşlar resmi makamlara yazalım danıştaya 13 daireye fax cekelim dilekçe yazalım uluslar arası bin yıllık davamı bu 5 yıl sürüyor spk yazalım şirketten talep etsin icralık olan ötellerin borç yükümlülükleri devam ediyormu icralar kalktımı oteller degerlenme roporu ne oldu diye şirkettenten acıklma istesin burada avanak avanak beklemek bize bişi kazandırmaz arkadaşlar bir kaç kişinin yazması ile hiç birşey olmaz saatlerce forumda kim ne yazıyor diye hiç bir şey yapmadan beklemek yerine 5 dk mızı ayırıp spk hep birlikte yazalım ne kdar çok kişi yazar ise süreçten hızlı sonuç alınır haydi bismillah arkadaşlar aile bireyleriyle hep birlikte yazalım eşimiz çocuklarımızın isimleriylede bimerden danıştaydan devam eden davanın sonuçlanmasını maduryetimizin giderilmesini talep edelim bimer aracıyla arkadaşlar
kurbanlık koyun gibi beklemeyelim aile bireylerimiz ile isimleriyle bimerden spkya yazalım bimerden 5 yıldır devam eden davanın sonuçlanmsı hızlanması şahsımızın ve ailelerimizn maduruyetinin ortan kalmasını adelet yerini bulmasını talep edelim 13 danıştan dairesinden bimer aracıyla bilgi isteyelim lütfen arkdaşlar 5 yıldır neyi bekledik yetti artık
bimere yazalım 13 daire başkanlıgında 5 yıldır devam davanın sonuca baglanması hızlandırlması madureyetimizin giderilmesini talep edelim hem kendi adımıza ve eşimizin çocuklarımıızın annemizin babamızın kardeşlerimizin arkadaşlarımızın komşularımızın isimleriyle 13 daire başkanlıgına bimer aracıyla davanın sonuçlanmasını madureyetimizin kalkmasını talep edelim arkadaşlar aynı şekildede spk ya bimer aracıyla icralık olan ötellerin yeniden deger tespiti için icralar kalkmıştı degerlenme yapıldımı yapıldıysa i üzerinde ötelelrin icra takipi devam ediyormu icralık olan ötelelrin son durumu hakkında seffaf şekilde aydınlatılmasını talep edelim ayrıcadada bimere şikayet edelim arkadaşlar cumurbaşkanlıgına adelet bakanlıgına şikayet edelim hep birlikte eş dost çoluk çocumuzun isimleriyle yazıyoruz arkadaşlar
dost çoluk cocuk konum komşu hatırımız geçtigi kişiler ile birlikte butun resmi kurumlara şikayet edelim arkadaşlar kurbanlık koyunmuyuz halka açık olan şirkete ortak olduysak dunya bir gündür o gün bügündür hak verilmez aranır arkadaşlar hakkımızı arayalım bir kişinin iki kişinin yazması ile ses gelmez arkadaşlar çok kişinin yazmasıyla ses gür çıkar yangı yapar danıştayda devam eden davanın sonuçlanması maduretimizin giderilmesi spk aracıyla ötelelrin son durumu hakıında şeffaf bilgi talebinde bulunalım şiakyet talep bir gün degil hergün yazalım arkadaşlar
burada kim ne yazıyor diye beklersek daha çok uyuturlar bizi arkadaşlar resmi makamlara yazalım danıştaya 13 daireye fax cekelim dilekçe yazalım uluslar arası bin yıllık davamı bu 5 yıl sürüyor spk yazalım şirketten talep etsin icralık olan ötellerin borç yükümlülükleri devam ediyormu icralar kalktımı oteller degerlenme roporu ne oldu diye şirkettenten acıklma istesin burada avanak avanak beklemek bize bişi kazandırmaz arkadaşlar bir kaç kişinin yazması ile hiç birşey olmaz saatlerce forumda kim ne yazıyor diye hiç bir şey yapmadan beklemek yerine 5 dk mızı ayırıp spk hep birlikte yazalım ne kdar çok kişi yazar ise süreçten hızlı sonuç alınır haydi bismillah arkadaşlar aile bireyleriyle hep birlikte yazalım eşimiz çocuklarımızın isimleriylede bimerden danıştaydan devam eden davanın sonuçlanmasını maduryetimizin giderilmesini talep edelim bimer aracıyla arkadaşlar cumur başkanlıgına adelet bakanlıgına bildigimiz bütün kurumlara bilgi talebi ve şikatte bulunalım maduryetimiz belirtelim beklemekten bin kere hayırlıdır hakkımızı aramak
ost çoluk cocuk konum komşu hatırımız geçtigi kişiler ile birlikte butun resmi kurumlara şikayet edelim arkadaşlar kurbanlık koyunmuyuz halka açık olan şirkete ortak olduysak dunya bir gündür o gün bügündür hak verilmez aranır arkadaşlar hakkımızı arayalım bir kişinin iki kişinin yazması ile ses gelmez arkadaşlar çok kişinin yazmasıyla ses gür çıkar yangı yapar danıştayda devam eden davanın sonuçlanması maduretimizin giderilmesi spk aracıyla ötelelerin son durumu hakıında şeffaf bilgi talebinde bulunalım bir gün degil hergün sürekli sonuca ulaşıncakadar yazalım arkdaşlar resmi kurumlara lütfen bügünden itibaren cumur başaknlıgına bimere adelet bakanlıgına ve bütün millet vekillerine kurumlara valiliklere şikayet edelim madur oldugumuzu 5 yıldır devam eden mahkme sürecinden bahsedelim arkabdaşlar aklımıza ne geliyorsa tükeci haklarından tutun neresi olursa olsun kapıyı çalın dilekce yazın talep ediniz şikayet ediniz bizler halka acık şirkete ortak olduysak bu ülke insanı vatandaşı degilmiyiz başka bir ülkedemi yaşıyoruzz 5 yıldır madur bırakıldık şirket sahipleri tarafından yazalım 5 dkmızı alır lütfen arkdaşlar uzay çagındayız daş devrinde degiliz uyanalım
http://www.danistay.gov.tr/kurumsal-6-bilgi-edinme.html
arkadaşlar buradan maduryetimizin giderilmesi ve bilgi talebi edelim lütfen danıştay başkanlıgı bilgi edinme linki yukarıdaki link
İŞ YATIRIM 15600k ALIP NET te 2,5 milyon+ ise
gerisini anlamayıp yorum yapanlar olursa
tabii hisse de 5 yıl da bekler
vakit olsa 10 yıl da bekler :kahkah:
ne olacak bir kurum aynı sürede 15600k alıp nette 2,5 milyon + ise
13100k yı SATmıştır aynı süre içinde
kapiş
kapiş mi ?
:kahkah::kahkah:
Demek ki o zaman neymis Sn VOLBOR...
almak kolaysa satmakta kolaymis...
Alan olupta satan olmaz mi??
Kamu spotu gibi milyonlar alirsiniz ama satamazsiniz derseniz...
Bizde cvp veririz... Simdi kapis...
Nasil kendi kendini yalanliyorsun
BİLMEDİĞİNİZİ BİLE BİLMİYORSUNUZ
işyatırım yaklaşık olarak
2milyon lot alırken 1700k lot u kendi satarak
işlemi 7 kez tekrarladığında elinde fazla 2,5 milyon mal olur yaklaşık
NETİCE de kezbn DA SATICI VAR
zaten maliyet ortalamasına bakarsan 0,454 gibi yani reel fiyata %12,5 yukarıda
şimdi 15600 k lot un alış ortalaması
13100 k lotun satış ortalamasından yüksek olduğu için
elde patlayan 2,5 milyon lotun maliyeti daha yüksek kalmış
bunu kaptın mı
hadi artık KAPİŞ yani
ama aynı işlemin tersini yapmaya kalksa her defasında 300k fazla alıcı bulması lazım
ALICI yok
olsa idi zaten elinde o maliyet olmazdı
yani PATLAK MAL
borsa dan bir haber
piyasa dan bir haber
piyasa da büyük lot ile işlem nasıl yapılırdan bir haber
KEZBN ın gidişatından bir haber
olunca maalesef böyle oluyor işte ANLAYAMIYORSUNUZ
0,35 ve 0,36 ı örneklerini niye verdim
bir üye o fiyatlardan 1,2 milyon lot aldığını yazmış
ALICILAR arasında öyle fark edilir bir üye yok o fiyatta
ayrıca aldı ise de satamaz aynı ortalamaya anlamında yazdım
tabiii ACI BÜYÜK olunca hazmetmesi zor olduğu gibi doğruları anlaması da zor oluyor
DEĞİL Mİ
GEÇER GEÇER bunlarda geçer KODDIŞI olduktan bir süre sonra
herşey unutulur hazım mecburi olur
:kahkah:
He he Volbor he he...
Hayirdir arkadas 1.2 milyon almis...
Sen niye kiziyorsun...
Demek ki birileri satmis arkadasta 1.2 milyon almis...
Haaa fiyat ortalamasina gelirsek... Bu da zoruna gidiyor ama... Bunu daha once tartismistik
Borsada beklentiler alinir...Sn Volbor
Biz sirketin gelecegine guvendik bekliyoruz...
Zamani gelince de nasil sattigimizi gorursun... Bizim gunluk 1 milyon satip almak gibi yani trade ile bir isimiz yok...
Hala cozemedin su kervan yatirimcisini...
Ama kizma volborcugum kokuyu alan geliyor, gelecek...:)
sn.volboş
709.sayfada cinali birşey yazmış bunlar ne olabilir araştırdınmı
Yok hocam sn volbor sizdeki lotlara inaniyor da
Kervanda yatirimcilarin karda olduguna inanmiyor yani inanamiyor...
Yada yada hosuna gitmiyor...
Yillarca 18 kuruslardayken 30 kuruslardayken almayin almayin dedigi icin...
Buralardan alip karda olanlari sn volbor sevmiy...
Mesela benimde karda oldugumu ogrendiginden beri baksaniza kahkah guluyor. Sinirleri bozuldu...
Bugun sizin yuklu mal alip karda oldugunuzu ogrendi ki bu gece uyuyamaz :)
KEZBN da herkes kazansın isterim
ama
imkan yok
ve kar kar dediğiniz eğer kağıt üstünde ise kar filan değildir
hele ki KEZBN da ise hiç değildir
ayrıca sn 1,2 milyon lot sahibi üye mal olmadığı değil
malın satılamayacağını ( maliyet ortalamasına bile ) zor olduğunu anlatmak istediğimi
anlayacaktır
yoksa kimsenin malı beni ilgilendirmez kimseyi de ilgilendirmemeli
sizler bu hisse de MAL SAHİBİSİNİZ ve iyi olacağını düşünüyorsunuz
bazıları 5 senedir burada halen düşünüyor
aynı parayı 5 sene önce sadece faiz e yatırsa idi çoktan dağları delmişti
KEZBN da ne yapıyor HİÇÇÇ
KEZBN öyle bir vahim durumda ki
her an bir haber ile herşey değişebilir
bazıları iki iyi önemli haber demiş
yaa bırakın hikaye yi de bu sezon güya açılacak KEZBN otellere gidin bir bakın
durum ne personel ne durumda mutfak ne durumda tesis ne durumda
Lara da havuz motoru niye 2 aydır yapılamamış bir bakın araştırın
NEYSE YA BANA NE
KEZBN da artık iyi önemli haber filan olmaz
olsa da ciddi ye alınmaz
tek haber var o da
KODDIŞI
tahmini zamana ne kadar kaldı
yazmıştım
ARAYIN bulun bakalım ne zaman yazmış VOLBOR
sonra
ay ben bilmiyordum
ay ben görmedim di
ay ben bilsem satardım
ay ay ay ayyyyyy
olmayın
Volbos
Bos bos konusma bilgi dagarciginda birsey varsa onu soyle bilmedigini bilmekte erdem sahibi olmayi gerektirir.
Topu taca atma papagan gibi ayni seyleri yazmaktan bikmadin seni bu yönüyle tebrik ederim.
Kendine baska ugrasi bul burdan sana ekmek cikmaz cikacak sey nasihattir iş ara
Havuzun motoru arizali ha...
Tebrik ediyorum sizi... Sayin volbor astiniz kendinizi... Korkuyorum bu kervn sizi erdirecek...
:)))
Biz ky ler magdur olmasin diye oteldeki motorun bile arizali oldugunu ogreniverdiniz
Kapali otellerimizi arastirdiniz
Ammmaa sizde tek lot yok. Hersey ky icin
Degil mi?
Hahaha komik...
Sayın volbor uzun zamandır hisse hakkında olumsuz yazıyorsunuz bu yazdıklarınızın bir kısmı dogru çıktı ve ben devamlı aynı şeyleri yazmanızdan dolayı sizden etkilenerek hisselerimin bir kısmını zararına satmayı düşünüyorum. Eğer ben sattıktan sonra, hissede yukarı dogru bir hareket başlarsa benim zararımla ilgili sizin sorumluluğunuz olacakmı? Yada banane satmasaydınmı diyeceksiniz.
Ayni şeyi düşunmedimse ne olayım sn frecell elinde milyon lot olan kişiler bile bu detayı bilmezken elinde hiç lot olmayanın bu kadar bilgi sahibi olması çok manidar. Allahtan kimse zarar etmez diyorda arkadaş bunuda kim için dediğini insan daha iyi anlıyor. Her ne kadar volbora kızsakta oda işini yapiyor arkadaşlar. İnanın tahtacı toplayamıyor bu bir bursa grubu dağılsın birlik beraberlik bozulsun diye uğraşıldığını biliyorum bu iki. Çok kişinin maliyeti düşük dökülsünler diye bir çaba var buda üç. Metin bey 1.2 milyon almış olabilir inansınki almasınada sevindim şu anda bile karda Ammaaa 1 li seviyelere kadar bu tahtada 30 milyon kimse toplayamaz çünkü maliyeti düşük olanındaki benim öyle yüksek olanında hedefi daha üst fiyatlar bu böyle bilinsinde kenarda dursun yazdığımız yeri gelincede çıkarır paylaşırız Nokta. Ytd
Aynen öyle diyecek tabi bu yüzden kimse bu vatandaşın yazdıklarından etkilenmesin.