:kahkah::kahkah::kahkah:
Printable View
Doğan'dan alan küçük yatırımcısının daha ucuza almaz diyorsun yani aşağı salıp tavanada kitleye bilir yatırım tavsiyesi değildir. Hayaller herkez için.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayin ironi bende mahkeme sürecinde bulunmak isterim lutfen irtibat numaranizi gonderirmisiniz
daha önce başka bir hissede başıma böyle bir durum gelmişti spk aksi yönde karar verince ciddi bir zarar etmiştim o yüzden spk ya güvencim olmadığından dolayı kararımı kalan hisselerimi çıkmaktan yana kullandım cüzi bi miktar bıraktım kalan arkadaşlar umarın herşey gönlünüzce olur saygılar...ytd...
Ben senden yanayım kardeş.
İnsan var gerek olsa ite kurban
Lazım değil böylesi sakın yapman
Sağolun arkadaşlar.. Sn. fthylmz5400 özelden yazışalım.
hukuki sürece bende katılırım.dava sürecinin ankaradan açılması gereekir diye düşünüyorum.ankarada olup hukuk bürolarıyla görüşecek arkadaş olursa irtibat kuralım.
ÇOĞUMUZ %99 RED GELECEĞİ KANAATİ TAŞIYORDU AMA %1 HİÇ BİRİMİZ HESAP YAPMADI. ŞAHSEN BEN %1 DEN ÇOOOK KORKUYORDUM. ÜZGÜNÜM HEMDE ÇOK
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erhan sen ne istiyorsan onu yap ben mecbur bekleyeceğim kardeş.
Elimde hisse yok spk nın bu tür ve vbst ve brüt takas tarafında çok yanlı haksız kararlar aldığına şahit oldum. Elinde olanlar adına üzgünüm inşallah kısa zamanda yanlıştan dönerler millet buraya çoluğunun çocuğunun rızkını yatırıyor şu anda içimden gelen bu kararı alan ve uygulayanları kafasını gözünü dagıtıp o yönetmeliği gözüne sokmak geliyor içimden.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hikmet-ari@hotmail.com mailim.dava sürecine katılacak ve hukuk bürosu ile görüsen arkadaşlar yazabilir
Arkadaşlar yarın spk ya başvuru yapıp gerekçeli kararı varsa muafiyet raporunu kamuyla paylaşmasını talep edelim lütfen herkes başvursun
E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Talep edeceğimiz dolar kuru muhtemelen şirket devri günü sonrası 45 gün artı 6 gün içindede çağrı yapması gerekiyordu.
Öncelikle bu kararı alanları Allah’a havale ediyorum , haklı bir nedene dayanmadan bu kararı alıp bu kadar insanın hakkına girenlerin ve ahını alanların iki yakası bir araya gelmesin.. Allah büyüktür mutlaka bir yerlerinden çıkacaktır..
İkinci olarakta evet beklenen karar gelmedi 2,10 2,20 çağrı fiyatları hayal oldu ancak hissenin fiyatı zaten ucuz bu muhabbet olmasada 1,40 değil bu hissenin değeri.. 1’e gidecek hali yok maksimum 1,25 civarlarına geri gelebilir diye düşünüyorum , pozitif beklenti oluşmadı ancak negatif bir durumda yok ortada çağrı icin giren ve bekleyenlerin ilk gün telaşı olacaktır bir süre sonra normale dönecektir hisse.. He yarın eğer stabil kalırsada lanet olsun diyip çıkan da çok olacaktır buda sürpriz hareketlere gebe hale getirebilir hisseyi..
Düşük bir ihtimalde şunu düşünüyorum, muafiyetin kabul olması yani patronun istediğinin olması ile birlikte yarın negatif yerine pozitif yansıyabilir mi hisseye.. Yani çağrı olacakmış gibi bir pozitiflif olmaz tabi ki ama sonuçta patronun istediği oldu bu kadar tepkinin üzerine birde hisseyi cokertmeme secenegine gider mi diye düşünüyorum, biraz fazla iyimser bir beklenti farkındayım ama en azından insallah böyle olur diyelim..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konu benim satışım değildi .Kendimi örnek göstererek , aklımın erdiği , dilimin döndüğü kadarıyla bilgilerimi paylaşmak istemiştim .Siz farklı anlamışsınız .Keşke benim anlatmak istediğim gibi anlaşılsaydı.Sorduğunuz için söylüyorum. Satış fitatım 1.40 tl ortalama idi. 100.000 lot satmıştım. Ama bu günkü fiyatı da beğenerek portföydeki hurgz ların tamamına yakınını sattım .
4.7-4.8 civarı dolar kuru yapıyor. 1.70-1.73 arası lot başına artı faiz.
Sonuçta ederinin çok altında .
Fazla iyimsersiniz Walter White kardeşim, tek başıma da olsa gerekli dökümanları hazırlayıp hukuksal süreçte yer alacağım.Kağıdın ne olacağı belli değil.
Tiwitterdan alıntıdır:
#hurgz hazır haberde olumsuzken..Ikili tepe ile hedef 1.06..1.26 bölgesi ikili tepe destek noktası.. Moral bozucu oldu..
ağlamayın kıyamaaaaaaaaaaaam :evil::evil::kahkah:
hisse fiyatının düşmesi hoşuna mı gider değerinin düşmesini niye ister satmak istese yukarı toplamak istese aşağı. diye düşünüyorum toplayan kadarda çile çekeceğiz gibi.
Burda bir kaç soru var, en önemlisi hisseyi elde tutmak zorunda mıyız. İtiraz süresi nedir. Bunları bayram haftası öğreneceğim .
Dogangazetecilik koptaladim Hepimize hayırlı olsun. Hurgz için verilen karar sevincimize gölge oldu malesef. SPK tam bir kanunsuzluk örneği sergiledi. Ordaki arkadaşlarımda umarim itirazların sonucunu alırlar. 1.41585 usd sürpriz oldu. Bugünkü kurla net 8 TL ye geliyor çağrı. Güle güle harcayalım inşallah çok bekledik sabrın sonu mutlu bitti çok şükür. Tekrar hayırlı olsun dostlar.
Onlar umduğunu buldu
Hatamız Hurgz hiisesi almak mi?Dgzte alsaydık ,mutlu mutlu sevinecektik şu an.Onlar seviniyor.Bizse .......
Hurgzda cebinden çıkacak para çoktu. Dgzte işine geldi, kasaba mahkemesine gidilse bu dava kazanılır. Gerekçe yok birşey yok.
ben bu şekilde yazdım. yazmaya üşenen varsa aynısını veya değiştirerek kullanabilir. Konuyla ilgili mümkün olduğunca çok başvuru olmasında fayda var.Alıntı:
Sayın İlgili,
16.08.2018 tarih ve 2018/37 sayılı Serbest Piyasa Kurulu (SPK) Haftalık Bülteni D.Diğer Başvuru Sonuçları başlığı 2. maddesinde "Payları Borsa İstanbul’da işlem gören Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.’nin (Hürriyet) sermayesinin yaklaşık %77,67’sine tekabül eden payların Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. (Demirören Medya) tarafından satın alınması nedeniyle Hürriyet’in diğer ortaklarına ait payları satın almak üzere Demirören Medya’nın zorunlu pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünden muafiyet talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir." ifadesi yer almaktadır.
Sermaye Piyasası Yönetmeliğine açık şekilde aykırı olduğunu düşündüğüm bu karar ile ilgili olarak:
1) Mahkeme sürecinde kullanılmak üzere hukuka aykırı olarak alındığı düşünülen ve yukarıda bahsedilen kararın Yönetmeliğin hangi maddelerine göre ve hangi gerekçeler ile alındığının tarafıma bildirilmesini;
2) Yatırımcıların aklında soru işaretleri kalmaması ve SPK'ya olan güvenin sağlamlaştırılması adına SPK Haftalık Bülteninde şirket başvuruları ile ilgili verilen kararların gerekçelerine de yer verilmesi hususunda SPK'nın uyarılmasını;
Saygılarımla arz ederim.
(Ülke çıkarlarımıza uygun olarak yatırımlarını dövize değil de BİST'e yapan biz küçük yatırımcıların haklarının korunması ve BİST'e olan güvenin zedelenmemesi adına göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim.)
Çağrı fiyatının üstünde tutsa cebinden çıkacağı birşey yoktu.. Demirören hisseyi 1,61 den almadı mi aldı, peki insan para verip satın aldığı malın değerlenmesini niye istemez, dışarda şirketin yarısı halka açık toplamak istiyor desem öyle bir durumda yok, ee 1,61 den aldığı şirketi 1 lere mi salacak oralarda mı tutacak, nedir mantık nedir amaç..
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.