Artık bu kağıdı bu seviyelerde tutmaları çok zor.
Printable View
Artık bu kağıdı bu seviyelerde tutmaları çok zor.
Son bilançosunu göre kasasında 600 milyon TL nakit parası var. Holdingin piyasa değeri ise 700 milyon TL.
Şaka değil, gerçek 🙂
Çükko spek, 2 seneyi yedin hadi bari şu hareketi 1 lira daha sürüp 3 civarı yapaydın.. Sen marj açmış olurdun, istediğin mal da gelmiş olurdu.. Ne yapacaksın; 1.74 kırıp 1.58-60 civarına mı ineceksin yine? Yoksa psikolojiler iyice bitecek ve tekrar 2 yi biraz geçtiğinde buyur mu diyeceğiz :) 2.10 üstünde trendekiler inse teknikçiler atlayacak zaten.. Veren vermiştir, şu enflasyon, endeks vs ye rağmen buralardan ne alacaksın.. Mesela ben 1.3x ten paketlediğim 200 taneyi 2.3x te vermedim ama 3 e yakın vermeye niyetim vardı, geri bastın artık o partiyi 4.x te anca veririm.. Fiyatla istediğin kadar kıpraş, haftalık resim... Neyse ne zaman alıyon, seneye mi :)
Geldik, gidiyoruz..
ses deneme 1 2 3
deneme
1 2
ses
öhöhöhh
se se se se ses
03.10.2022 kapanış 1.83 tl
ittifak Devletleri, Bağlaşma Devletleri ya da Merkezi Devletler, Almanya (ve yanında katılan Alman sömürge bölgeleri), Avusturya Macaristan ve Osmanlı Devletinden oluşan devletler ittifakıdır.
bi iştiraklerine bakim bi holdinge bakim
olmaz diyim
olmaz
:halay:
selva yılların makarnacısı:wave:
imaş makine :yahoo:
121m net nakit mi o gördüğüm :yahoo:
Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında, KONYA ili MERAM ilçesi KOZAĞAÇ mahallesi 27396 ada, 1 parselde tapuya kayıtlı 244.060,17 m² yüzölçümlü arsa üzerindeki Zermeram Projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile 17.12.2021 itibariyle Zermeram Adi Ortaklığı kurulmuştur.
Şirketimizin, 145.000.000 TL ödenmiş sermayesinin tamamına sahip olduğu bağlı ortaklığımız Seha İnşaat Müh.Mad.Tur.San.ve Tic.A.Ş.nin ödenmiş sermayesinin Seha İnşaat Müh.Mad.Tur.San.ve Tic.A.Ş. den olan finansal alacaklarımızdan mahsup edilmek suretiyle 455.000.000 TL nakit artırılarak 600.000.000 TL'ye çıkarılması işlemi 18.05.2022 (Bugün) tarihinde tamamlanmış ve Konya Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Bağlı ortaklığımız Selet A.Ş. nin faaliyetlerine son verilmiş olan yumurta ve yem üretim tesislerinin kiraya verildiği Tekkeli Gıda San.Tic.Ltd.Şti. (kiracı) 28.04.2022 tarihinde kira sözleşmesinde yer alan "Alım Hakkı Önceliğini" kullanmak istediğini Şirketimize bildirmiştir. Kiracı ile yapılan görüşmeler neticesinde, satışa ilişkin olarak düzenlenen sözleşmeye göre ilgili tesislerin satış bedeli 72.000.000 TL (KDV Dahil) olarak belirlenmiştir. Daha evvel düzenlenen kira sözleşmesine istinaden Şirketimiz tarafından peşin olarak tahsil edilmiş olan Mayıs 2022 - Aralık 2023 dönemine ilişkin 6.195.000 TL (KDV Dahil) tutar satış bedeline mahsup edilmiş; 1.750.000 TL 28.04.2022 (Bugün) tarihinde peşin olarak tahsil edilmiştir. Bakiye kalan 64.095.000 TL 'nin 17.155.000 TL tutarındaki bölümü satışa konu makina teçhizatın devrine ilişkin ilgili kurumlardan gerekli onayların alınmasına müteakip;10.000.000 TL'lik bölümü 30.05.2022 tarihinde;bakiye kalan 36.940.000 TL ise 12 taksitte tahsil edilecektir. Satışa konu yumurta ve yem üretim tesislerinin gayrimenkullerinin devir işlemi 28.04.2022 (Bugün) tarihi itibariyle tamamlanmış olup; makina teçhizatın devri ilgili kurumların onayına müteakiben gerçekleştirilecektir.
Şirketimizin finansal kuruluşlara olan vefa (geri alım) hakkı kredi borçlarının tamamının nakden ödenerek kapatılması sonrasında ilgili kredilere konu taşınmazlarımızın Şirketimize devri sürecinde; Vakıf Katılım Bankası tarafından Konyanın Seydişehir ilçesinde bulunan 2 adet taşınmazın bulunduğu arsanın ve 7 Renk Projesine ait arsanın tapularının Şirketimize devri 31.12.2021 (Bugün) tarihinde tamamlanmıştır. Böylelikle vefa (geri alım) hakkı kredilerine konu tüm taşınmazlarımızın tapularının ilgili bankalar tarafından Şirketimize devri tamamlanmıştır.
Şirketimiz ile Aydın Yatırım Grup Sanayi Ticaret Ltd. Şti ( Yüklenici ) arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya İli, Karatay İlçesi, Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada, 65 parselde yer alan 22.191 metrekare arsa üzerine, Kat / Arsa Payı Devri Karşılığı, %50 paylaşım esasına göre, 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımına ilişkin olarak, inşaat yapım ruhsatı 13.12.2021 tarihinde alınmıştır. İnşaatın tahmini tamamlanma süresi 18 ay olarak öngörülmektedir.
Şirketimizin sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası A.Ş. tarafından üzerinde Vefa (Geri Alım Hakkı) sözleşmesi tesis edilmiş bulunan 7 renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22.11.2021 tarihinde (Bugün) protokol karşılıklı olarak imzalanmıştır. İmzalanan protokole göre;
1- Proje bundan böyle "Arma 7 Renk" olarak adlandırılacaktır.
2- Yüklenici, projeyi her türlü giderler kendisine ait olmak üzere "Anahtar Teslimi" şeklinde inşa ederek tamamlayıp; payımıza düşen bağımsız bölümleri Şirketimize teslim etmeyi kabul, beyan ve taahhüt etmektedir.
3- Şirketimzin projedeki kat/arsa payı oranı satılabilir brüt/net inşaat alanı metrekaresinin %35' i (Otuz beş) olacaktır.
4- Yüklenici, 30.03.2022 tarihinde 3.000.000 TL ve Nisan 2022 - Ağustos 2022 döneminde 2.000.000 TL tutarında 5 eşit taksit halinde olmak üzere; toplam 13.000.000 TL bedeli Şirketimize ayrıca ödeyecektir.
Mevcut durumda tamamlanma oranı %80 seviyesinde olan 20 adet ticari alan ve inşaatına henüz başlanmamış durumdaki 303 adet konuttan oluşan projenin yapım süresi, arsa üzerindeki vefa kredi borcunun kapatılmasına müteakip 24 ay olarak öngörülmektedir.
ülkenin sanayisine ve sermaye piyasalarına katkılarınızı bekliyoruz..
üst yönetim değişikliği her zaman dikkat çekicidir..
umuyorum ki yakın zamanda bu kadar değerli varlıklara sahip holdingin 37m usd ile işlem görmesi noktasında çalışmalara başlarsınız..
gördüğüm kadarıyla hissede pek yatırımcı kalmamış durumda..
1 dolarlardan 10cente kadar düşen bir hisseden söz ediyoruz..
ve bunun da herhangi bir temel gerekçeye dayanmadığını biliyoruz..
geliştirilen projelerden elde edilecek naktin abaküse sahip az çok keraat cetvelinden anlayan kişilerin yapacağı hesapla piyasa değerinin kaç olacağı aşikar..
ha yanlış anlamayın ben minik bir yatırımcıyım..
121m net nakit görüyorum :)
kule site avm yi bugün 37m usd ye satar mısınız :)
sen ufak bi yatırımcı sunumu hazırlatsan yeter
bir de analistleri topla tesisleri gezdir..
adamlar net aktif değer tespiti yapsınlar..
böyle olunca sağdan ne gelir soladan ne gider herkes tedirgin.. ben hariç :kahkah:
Glutensiz Ürünler, Organik Ürünler, Mürekkep Balıklı Makarna ve Ruşeymli Çocuk Makarnası ile Ürün Ailesi Büyüdü.
buna katma değer diorz
https://www.selva.com.tr/Sayfalar/Makarna-ve-Yasam/47
orta sınıf çöktü ülkede..
makarna tüketimi çoştu..
neyse.. Seha yapıda neler var onu de hele
Seha yapıya geçiyoruz..
1978 yılında kurulan Seha Yapı, 1987 yılına kadar inşaat ve harita mühendislik hizmetlerinin yanında yapı taahhüt hizmetleri ile faaliyetlerini sürdürmüştür. 1987 yılından sonra orta ölçekli müteahhitlik hizmetlerine başlayan Seha Yapı, 1992 yılında İttifak Grubuna katılmasıyla birlikte büyük ve önemli projelerde başarılar kazanarak hızla büyüme trendi yakalamıştır. Bugüne kadar yapmış olduğu projeler sayesinde ülkemizin ve bölgenin en büyük inşaat ve taahhüt firmaları arasındaki yerini almıştır.
aracı kurumların çıkarmadığı net aktif değeri biz çıkarırız