Ben de gitmedim
Gidecek de degilim
Hisse degisimi icin guzel firsat verdi...veriyor...lakin diger hisselerin cogu Halk ve EKGYO haric yine de promli dusmelerine ragmen...
5 ten istiyorsa yarin vereyim...
Printable View
Ben de gitmedim
Gidecek de degilim
Hisse degisimi icin guzel firsat verdi...veriyor...lakin diger hisselerin cogu Halk ve EKGYO haric yine de promli dusmelerine ragmen...
5 ten istiyorsa yarin vereyim...
Bence alım yapmanızi tavsiye etmem beklemede kalin bist in ne olacağı belli değil bist 30 hisseleri aynı pd dd ne geldi
Burda beklememizin tek nedeni hisse nin ucuz olması ama şimdi hepsi ucuz
Şuan için zararim yok ama sadece 6 ay zaman kaybettim hisseden umutluyum ben hisseye girdiğimde emeklilik fonunun elinde 2.500 vardı 5 li fiyatlarda 250 bin sattı şimdi bu fiyatlarda 680 bin alim yaptı hala da alıyor beklemek en mantıklısi
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu fiyatlardan almak benim için büyük fırsat. Ben uzuncuyum. elimdekileri çıkarmam için benim bayağı bir zamana ihtiyacım olacağından ve hissenin de ciddi yukarılara gitmesi gereğinden bu sevda bitmez. Hisse değiştirme fırsatı veriyor ki geçen endeksin 86 bin düşüşünde yapılabilseydi doğru hisselerde ciddi karlar yazılabilirdi. Ben Kutpo’da kaybettiğimi Kutpo’dan geri alacağım. Elimdekileri çıktığımda o kadar lotu bu hissede çok zor toplarım. O yüzden sonuna kadar mokoko 😂😂😂👍
Siz bilirsiniz Elinizdeki sermayeyi tek hisseye bağlamayin cesitlendirin suan Türk traktor Aselsan kardemir d halkbank Türk Hava Yolları kozal bence alim fırsatı
Fk bd oranları bizim hisseden yüksek ve düşük olanlarda var o oranlar şimdiki durumu gösterir ileride kar artışları ni fiyatlaması da gösterenler var bist ile birlikte ill tepki ve hızlı yükseliş sergiler
Tabi kutpo da kesin donus yaptı demek için 5 üzeri atması gerekir bunu yapması için bist te alıcı gelmesi gerekir suan tek alıcı emeklilik fonu onlar alımı keser se tekrar düsus baslar
Sayin kumbar umarim iyi fiyatlara satarsiniz hisseyi arada gelin birseyler yazın. Bizde kimse kalmadı gemide venedik ve ben hergün seneryo yazıyoruz
Sektör olarak gyo lari tavsiye etmem bist in yükseliş trendine bile pd dd %50 de işlem görüyorlar özellikle konut faizleri bu kadar yüksek olması sektörün bitik olduğunu gosterir
Üstad, kesinlikle katılıyorum. Tek bir hisseye gömülmek büyük hata. Şu an borsada çok ucuzlamış hisseler var. Kutpo’yu değiştirmek dahi çok doğru bir hareket olabilir, şayet zarar yok ise veya az çok az ise. Ben Kutpo’yu satmadığım sürece zararım yok diye düşünüyorum. Sattığım anda işte zarar cepte. Bu neden ile bizim emeklilik fonlarına döndüm😂.😂😂😂.
https://i.hizliresim.com/VQ52jB.jpg
yılbaşından bu yana takas.
Bu yüksek faiz ortamında emeklilik fonlarının Hisse senetleri alması heleki Kutpo alması çok anlaşılır bir durum değil. Şu an % 28 oranında hisseye sahip olan emeklilik fonlarının zararı çok ciddi boyutlarda. İnsanların paralarını yöneten bu fonların bunu para sahiplerine nasıl anlatacaklar merak konusu. Kendilerini kurtarmalarının tek yolu Kutpo’ nu kanatlanıp uçması. Bizim bilmediğimiz onların bilipte kutpo almalarına sebep olan ne ola ki acep.
Hocam, yanlış bir bilgi vermek istemem ama 2016 yılının ikinci yarısından sonra girmeye başladılar. Hisse 9,4 TL görüp düşmeye başladığın da mal Emeklilik fonlarına geçmeye başladı. Deutsche ve Citi’den çıkan mallar bunlarda.
İki haftadır emeklilik fonları 400 bin lota yakın alım yaparak bir yerde borsanın aşağıya düşmesine karşın hissede alım yaparak destek veriyorlar. Buda ağa babanın kim olduğunu gösteriyor.
Şöyle bir geçmişe baktım temmuz 2018 de 1.300 den 1900 e çıkmış hatta fon 1 siraya yerleşti yorumları vardi hatta kumbar da tüm hisseyi 6.90 dan satmış oda gözüme takıldı ama düşünce tekrar almış olabilir fonun maliyeti 1.9 milyonu 7 ve üzeri
Bist böyle giderse sağlam hisse kalmayacak kutpo da bist l e beraber düşmesi muhtemel ama fon hala alimlara devam ediyor özellik le ziraat in alımları fon a gidiyor
En iyi alici ziraat 24 bin böyle giderse 3 milyon lot olacak suan 2910 son iki gün haric
Anlaşılan birileri hisseyi burdan aşağıya bırakmak istemiyor. Biz çok önceden beri yeterince hak etmediğimiz şekilde düştük zaten. Şimdi 120 bin endeskte show yapanlar tarumar oluyor. Bakalım ne olacak bundan sonra.
Bu hafta bist önemli 83.500 altında Kapanışlar da 75000 ler görülür dikkatli olmakta fayda var kutpo pek bist i takmiyor ama büyük düşüşler de sağlam hisse yoktur
20/07/2016 tarihin’de Bist 71500’ken Kutpo 4,16 TL. Bist nerdeyse 3 yıl sonra 80000 bin endekse geri geldi. Kutpo ise aynı fiyatlarda. Tabii o tarihte 4 TL civarında alanlar için. Yukarıdan alanlar için neredeyse % 50 zarar ve 3 yıllık valör kaybı var. Kısaca hisseye inanıp yatırım yapanlar batmış durumda.😂😂😂.
Gordugum endeks 80 ve altini hedeflerse herhalde 4.10'lar kutpo icin yakin olsa gerek
Daha yazarken gumbur gumbur zaten o rakamlara getiriyorlar
Al sat icin zaten cok gec
ytd...
Ahlatci yattım 3 aydır aldığı 4.25 maliyetle 17000 lotu 1 gün de nhisseden çıkmak isteyince tahta toz duman okdu
Bu tahtadan mal çıkmak isteyen aşağıdan satıp çıkar. Tahta çok sığ . Hisse yukarı yüksek işlem hacmi ile çıkarken malı çıkabilirsin.
Emeklilik fonu alimlara devam 2.920 son iki gün haric
Bu adamlar almaya devam ediyor da, piyasada o kadar ucuz ve patron hissesi olmayan hisse varken neden Kutpo. Bu kadar lotu bu tahtadan satıp çıkmaları için fiyatı yine 9-10 lara çıkarmaları lazım. Adi hayırlısı diyelim.
Satanlar dayanamayıp çıkmak isteyen ky. Daha iyi hisselere dönmeye çalışanlar. Kutpo verem etmeye devam ediyor. İsteseler çoktan 4 TL altına çoktan verirlerdi. Buradan aşağıya salıp mal kaptırmakta istemiyorlar. Görüntü buraların dip olduğu yönünde . Tabii bu arada dökülenleride toplamak için atmaca gibi bekliyorlar. Izdırap çekmeye devam.
ne alabiliyorsun ne satabiliyorsun ve aldigin mal da sayiliyor baksana arkadasin biri Ahlatci sepetinin aldigi 17000 taneyi bile unutmamis, bu ne sacmalik yahu o kadar kaat var en fazla 3 dk da milyon alip satabilirsin..
SM-G615F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte bu yüzden bu tür hisselere girmek yanlış. Girenleri perişan ediyorlar aynen bizim olduğumuz gibi. Ya sabır.
Emeklilik fonu da bugün emekliye ayrıldı galiba. Endeks düşerken 4.55 ten hisse topladılar. Bugün 4.20 ye kadar havada uçuşan hisselerin yüzüne bakan olmadı. İnşallah adel deki gibi yukarı iğneler ve sonra ver ky nin eline dümeni olmaz. Sonra çok ararız 4 lü rakamları. Tek tesellim bu ortamda güzel gelen bilanço. Ama patron kağıtlarında trmkinli olmakta fayda var. Ytd.
Evet bugün hisse almadı tahtanin halinden belli ama hala artışta son 2 gün haric 2928 milyon lot https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...333071688a.jpg
Ziraat ve vakıf in allkmlari fon a gidiyor 3 sonra görülüyor haftaya pazartesi halk a da bakmak gerekir kime almis
Aylık takas ta emeklilik fonu hisseye kimseyi sokmadi gi görülüyor belki de bugünkü satış da onun eseridir https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dfb18bb8b3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...700b6f1b7a.jpg
Kutpo saatli bomba gibi. Hangi saate kurulduysa o saat geldiğinde mutlaka patlayacaktır. Bizde o saatli bombanın üstünde oturan kişiler olarak çok mutlyuz. 😂😂😂
Mutluluk veren tek bomba Kutpo :-)
İlk 4 aracı kurumda yaklaşık % 64 hisse var. Bu operasyonun babası burada yapılır demekten başka bir şey çağrıştırmıyor bende. Geriye sadece bombayı patlatıp bizi mutlu etmelerine kalıyor. Nafi baba bizi diskoya götür 😂😂😂
Bu emelilik fonlarının niyeti bixi Kutpo’dan emekli etme niyetinde. Oysaki biz EYT’lar olarak emeklilik geldi geçiyor. Nafi baba bizi emekli etsene😂😂😂
Yabancı fonlar hissede dolar bazında kar li oldukları hisseleri hiç açımadan satmakta burda 2009 krizin de hisselerin fiyati ve şuanki fiyati ni dolar bazında kıyaslamak daha mantikli
Halkbank suan için en ucuzu. 2007 de 7 dolar 8 tl den 2012 de 8 dolar 15 tl den ortalama ile halka arzı olmuş en çok yabancı fonlar almış şimdiki fiyati ise 1 dolar bile değil ve 3 yıllık karına kadar düşmüş Pddd i
Tabi bu dususun en tabi sorumlusu hakan Atilla davası S400 f 35 yaptırımlar ve abd den gelecek cezayı fiyatlamisır durumda
En ufak iyi bir haberde hisse de yükselişin başlangıcı olacaktır borsa risk tir onun icin en büyük kazançlar da en çok riskli hisselerde olur kozal 9 tl den 60 tl ye gitti kozaa 0.58 den 9 lara gitti
En son klmsn hisse geri alımı açıkladığı nda 4.30 daydi kutpo 4.50 fiyatin daydi hisse 3.80 e kadar geriledi
Hatta kutpo yla aynı fiyata geldiğinde buraya da yazmıştım bazen çok fazla takilmamak gerekir aynı fiyata geldiğinde geçilmesi gerekirdi ama yapmadim suan 9 tl de