peruklu var ısterse turkıyenın sahıbı olsun
Printable View
Zorlu Hıldinge borç aktarımı durduğunda temettü verir mi?
Anlaşılan bi tek peruklu kaldı hissede
Fabrika açılışına kadar (29 Ekim) hissenin hareketleri takip edilmeli. Sonuçta çok fırtına kopartildi bu fabrika icin. Vestel bu ortakliktan neredeyse hic primlenmemisti. Yeni yeni piyasa bunu ele aliyor. Yaklaşık 1 ay var. Bu spekule edilebilir. Agresif hareket olabilir. Konjenktur bozmazsa yukari ivmelenebilir Vestel. Şartlar uygun.
VestelinMORUKLARI hepinizi toplasalar bir domuz etmezsiniz 24 dusururken sirket batmismiydida iki ayda sirket bahcesinden petrolmu cikti, MORUK olarak gideceksiniz.
Vestelin buyuk MORUKLARI diger kagitlarin buyuk MORUKLARI gibi kucuk MORUKLARA ucbes kurus vererek yollarini temizletiyor, ucbes kurus alan kucuk MORUKLARDA , buyuk MORUKLAR gibi olucam diyerek seviniyor.
2023 karı 10 milyar gelir mi?
Dolar bazlı 1 sene önceki duruma geldi. Tl olarak zirvede olsa da dolar bazlı çok gerilerde. Dolar grafiğinde düşeni kırması için 2.45 dolar direncini geçmesi gerekiyor o da güncel fiyatlarla 45 tl üzerini gösteriyor.
Haftaya yine hareketli başlamasını bekliyorum, dediğim 45 li rakamlarda hacim önemli olacak.
Peruklu abimize güvendik bir kere beklemeye devam.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peruklu diyerek bazı arkadaşlar demedigini bırakmadı.
Vesbenin yüzde 80 i sahibi olacaksın
Ayrıca maden sahasının yüzde 50 sine sahip olacaksın fiyat komik olacak işte yatırımcı olmanın önemini gösteren önemli bir örnek.
Vesbe duruyor bu endexi takmıyor değer yatırımcısı olup temeli sağlam hissede yatırımcı olmak gerektiği yine öne çıkmıştır.
Vesbe hisseden 30 milyon satışı da blancoya yansıyacak olması iyidir.
Şarj istasyonu şirketi hernekadar Vestel bünyesinde değilse de işlerini Vestel yapıyor görünüşe göre.
Yt TV.degikdir.
Sagliklar
Arkadaşlar selam, hisseyi takip eden arkadaşlar, tam olarak vestelin şimdi borç ilişkisi nasıl bir ilişki? Yani şirket holdinge borç veriyor onu anladım fakat bu borç durumu nasıl? Örneğin TL ile verilse borç geri ödense bile liranın değer kaybı sonucunda şirket zarar etmiş olur faiz kaç olursa olsun. Sorum tam olarak bu. Bu borç ilişkisinden vestel çırak mı çıkıyor, dengeli mi yoksa kar mı ediyor?
Kimse kalmamış ilginç bir durum
Uluslararası ortaklık mı dedilerdi?
Yorum yok mu acaba arkadaşlar
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Togg nihayet üretime başlayacak 2023 te bu hisseyi bu fiyatlarda bulamazsınız
Türkiyede bunu yapan bir başka firma varmı yok o yüzden hayallerine sınır koyma
Devlet arkasında şöyle diyeyim artık hiç bir kamu kurumuna öyle reno wv Fiat felan bunların hiç biri alınmayacak yerine togg alınacak her kurumun otoparkında şarj aletleri kurulacak düşün emniyette trafik kaç araba var kara yolları tüm kurumları düşün devlet asıl desteği araçları togg dan alarak verecek o sebeple hayallerine sınır koyma talebe karşılık veremezler diye düşünüyorum
Bu ülkede Tırı vırı şirketler vinleks üretiyor diye dd sinin 20 katından işlem görüyor ona göre hayal kur
https://twitter.com/rusenpress/statu...DXY87ZvNVTffXQ
Hayaller Paris gerçekler Manisa
Saç özürlü hem de kap özürlü
Togg haftaya açılıyor
Yillik araç uretim sayısı 175.000 adet
Arac 800.000 tl olsa
140 milyar TL
Yuzde 10 kar marjı olsa ki daha fazla olur
14 milyar TL
%23 Vestele düşen pay 3,22 milyar TL
Şuan vestelin karı yillik 1,5 falan
Togg dan gelen karla vestel finansal borcu kapatir, toplam karı 7 milyara çıkar
Vestelin Fk sı 2 olur
2 senelik karına vestel satiyorlar😱
Gerçekten enteresan sadece meta nikelin maden rezervi herşeyi bitirir
Çok güzel herşey ama bir küçük ayrıntı var, şirketin para kazana bilmesi için en az 500.000 adet üretmesi lazım. Araç satışlarında ÖTV ve KDV var 800 e satılan otomobilin fabrika çıkış fiyatı yaklaşık 350 dir. TOGG en az beş sene zarar eder, sonra üretimi yükseltebilirse zarar bitebilir. TOGG Vestelin bilançosuna olumsuz yansıyacaktır. Vestelin bu konsorsiyuma katılması gönüllü değil emirle olmuştur.
Haydaaa kim yanılıyor şimdi
Elektrikli motorlarda ötv yüzde 10 Togg da da böyle olacak. Ezbere konuşmak yerine incelemenizi öneririm.
İlk yükselişin sindirmesini yaşıyor olabilir. Beni çok bekletti oyaladı bakalım hareket nasıl olacak. Şuanki fiyatlar ve yapılan işler komik. Meta nikel artık kar eder vestelden para yemezse ve togg bilançoya katkı sağlarsa durum farklı olabilir. En iyi senaryo ise togg için ürettiği parçaları türkiyadeki diğer otomobil firmalarının da kullanması (ekran, ses sistemi, bağlantı...). O zaman gerçekten bir elektronik şirketi olur. Ama bunlar şuan bir umut. Ytd.
Vestelin MORUKLARI insan gorunumlu domuzlar , yediginiz ictiginiz lagim .
VESTEL
BEEEEEE te !!!!?????:))
Anasına göre hiç pirim yapmadı
Bilanço yarınmı arkadaşlar bilgisi olan varmı?
Bide bilanço tahmini olan arkadaşlar tahminini yazarsa sevinirim. Sağlıklı bol kazançlar dilerim.
Siz buradaysanız doğru adresteyiz demektir. Tekkeyi beklemeye devam. Zamanında 2 liraya karel olmaz diye bas bas bagardınız lakin size kulak asmayıp 150 bine yakın lotumu 2,30, 2,50 arasından dayanmayıp verdik. O mallar şuan dursaydı sanırım 4,5 sene önce finansal özgürlüğe kavuşmuş olacaktım. Bölünmeler temettüler.. Şuan hesaplamak dahi istemiyorum .
Sağlıklı ve bol kazançlar dilerim sayın GÜVEN06..
Vestelin MORUKLARI ni toplasan bir domuz etmez , insanlar arasinda itibar goruyorlar, onlarda parataparda ondan, birbirbirlerini besliyorlar