35 binlot 2.75 kadar çiziyor ama kimsede istek yok yada para
Printable View
35 binlot 2.75 kadar çiziyor ama kimsede istek yok yada para
SPK geçen hafta bülten yayımlamadı,daha önce iki kere yapılan müracaatlarda göz önünde bulundurulduğunda ,üçüncü müracaatı bir iki gün içerisinde açıklanacak bültende direkt onaylanır mı acaba?
Böyle baskı görülmedi..
3.45 den mal vermeyen tahta yapıcısına ve sahiplerine buralardan mal vermez.Kendi payıma.(YTD)
Bence ;buralarda boşuna debelenip durma..
2.63 200lot sarıcı 2.62 3000 lot alıcı süper tahta
Bu kan emici sülükler yerine "KATARLILAR" alsaydı şimdi 20-25 TL fiyatlar konuşuluyor olurdu..
Herkesin bir hesabı var tabiki..
Yarın ki bülten den haber çıkar mı
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
He şöyle götürrrrrrrrr
13 bin lotla destek verdim hayırlısı olsun...
Yatırım tavsiyesi değildir..
3 babayiğit de özbala lazım kırıp geçirsin
2.69 kalkar birazdan
31 31 31 ceza yokmu arkadaşlar
Baskıya başladı
spek amca el atmadıkça gidemeyiz
2.77 i gör 2.68 e düş
Grev-bilanço - spk - vuran vurana . Com
Adamların çalıştırdığı resmiyete görünen 192 işci,2016 da işten çıkartmalar olmuş..
Çelik-İş sendikası yerinde olsam hakkımı alana kadar direnirim..
Fabrika patronu işçinin alın terini verecek ki kazancı helal ve bereketli olsun..
Patronların payları hissesi yanında bizim 5-10 bin lotun esamesi okunmaz..
Üç vardiya çalışan fabrika da alınan kararlar samimiyse orta yol bulunacaktır..
Bu şirket samimiyetten çok uzak malesef , şeniz günal turgan özbal yatırım finans uzm telofonla görüşmemizde bana özetle bi yatırımcı tercihini neye göre yapar sorusunu yöneltti , benim ona nasıl bir şirket sinizki birleşmeyi beceremediniz amacınız ne dedikten sonra , yani özbalın bilonçosu kötü bu şirketin hissesini niye aldın demek istedi benim anladığım , sonrasındada ben bırakalımda atmı koşturun dedim ve soru cvp halinde devam ettik sağolsun azından bişey kaçırmadı ytd dir
O yatırımcı işleri ile ilgilenen hanıma sizde ;Sizin bir sürü fırıldağı bu kadar maharetle nasıl çevirdiğinizi hayretle izliyoruz deseydin keşke..
Aramadan önce aklımda neler vardı yarısını söyleyemedim şu kesin iyi kıvırıyo bizaman sonra az daha siz haklısınız diyecektim uzman kardeşim laf cambazı bayan , Allahım mübarek cuma hürmetine kimseyi bunaltmasın darda bırakmısın hayırlısıyla bu iş olsun artıkda rahat uyuyalım AMİN . Evden çıkarken sokakta ayaklarıma bakıyorum ters mi giydim acaba diye beni çok bunalttı bunlar .
Hissenin kaderi ne terk edilmiş havası var
Yarın gırev başlıyor bakalım bugün anlaşma haberi gelecekmi acaba.
Bültende Egpro birleşme onayı geldi bizden ses yok
Tam tahmin ettiğim gibi oldu 2 yıldır Bir birleşmeyi bile yapamadılar. Egpro-Pimaş birleşmesi 3 ayda bizden önce sonuçlandı..
Çünkü bunlar kan emici.
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen samimiyet kesinlikle yok çünkü yatırımcı istenmiyor..Keriz isteniyor..İstiyorlarki hisseleri 2den toplim 3ten Çakim..
Deseydiniz ya Egpro- pimaş birleşmesinden bir yatırımcı ne bekliyorsa bende onu bekliyorum..
Bu Özbal nasıl bir şirket ki BİR BİRLEŞMEYİ 2 YILDA yapamaz.. yazıklar olsun..İşçiisnin hakkkıno dahi veremiyor..adamcağızlar grev kararı almış.
.Kamil Erciyas nasıl bir iş adamı ki bu kadar. Vurdumduymaz davranıyor..Yazıklar olsun..
Az önce telofona haber geldi spk o birleşmeye onay verdi, afedersiniz lavobodaydım elim ayağım titredi telofan sağ elimde açsam mı açmasammı nasıl heyacanlandım anlatamam bastık tuşa egpro yazıyo,arkadaşlar daha dün başvuru yaptı içerde tanıdıkları mı vardı acaba ve aynı dakikalarda blanço açıkladı şirket dediğin böyle olur , ya ky birleşecek hepsiyle yada erciyas özballa, inş emekçi kardeşlerimiz yarın istediğini alır .
Sendikayla anlaşma sağlandı KAP'a haber geldi
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi %5 yukarı ondan sonra öbür iyi habere kadar düş
IQ_Pro_G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
ï™
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
ï™
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
ï™
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
ï™
25.10.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
ï™
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
ï™
Açıklamalar
ï™
Şirketimiz Özbal Çelik Boru San. Tic.ve Taah. A.Ş. ile Çelik-İş Sendikası arasında yürütülmekte olan 01.06.2017-31.05.2020 dönemini kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde 03.11.2017 tarihinde anlaşma sağlanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla.
hadi hayırlı olsun anlaşma tamam..
Daha senaryolar biter mi bunlarda..anlasacagini bizde biliyorduk. Anlasmayan firma mi var borsa da ...ama bunu bile bilerek yapiyorlar..
Adamlar gariban iscisine hakkini verdi diye mi sevinecegiz??sen bu adamlarin ustunden milyonlari kazaniyorsun tabi kiii vereceksin.
O haberler bile baski amacliydi ne oldu ne degisti bor haftada 10 gunde..