şu havada bilançosu iyi gelen ve sermayesine göre baya iyi olan bir kaç şirketten biri şu borsada bu şekilde hisse sayısı baya az fazla zarar yazmaz diye düşündüm kısmet 3 haneli rakamlara yolculugu da zor degil
Printable View
Daha dolar bazli hedeflerine çok var dolaşimda epeyce azalmiş tahtada hacim iyi güzel gidiyor maşallah :)
Rta da 52 idi,şimdi hazan yaprakları,,
Marsalllll da pik noktası nda,bence,dikkat edin,
Dik eğri olmasın..Terzi Co,ne der bu konuda,duayen kendisi...
2 TL den 52 TL ye tavan tavan mrshl zaten 35-40 idi ölü fiyatı yeni %100 yaptıSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben vedalaştım kalan dostlara hayırlı kazançlar endeks beni ürküttü geri gelirse alırız gelmezse kısmet deriz dün egegub vermedim 86 dan bu gün 70 lere geldi bunda bari karı cebe koyalım
Akzo Nobel dünyanın bir numarası. İnşallah Marshall hakettiği yere gelecektir.
Kesinlikle ytd.
kitle de rahatlayalım artık
118 ortalamayla verdim biraz.
pazartesi için şimdiden mi yazdın?
Eli öpülecek adamsın mgm21 beycim ne diyorsak o
tavandan mal yediriyor ky ve borsaya yeni girmiş kardeşleri hissesi de baya az aman dikkat derim sakın yanlış anlamayın ben de emekli bir ky yim 20 yıllık tecrübemi paylaşırım sadece 881.470 lotu var piyasada ve işlemler çogaldı kar cebe yakışır hissenin son sahibi olmayalım
fincan kulp 90-95 arasi sonlaniyor sanirim. teknige gore risk benim acimdan. tavan kapatirsa yarin bir i ihtimal 98 degebilir
Herkes kendi beklentisine ve risk algısına göre hareket etmeli.
Senaryolardan biriside dolar grafiğinde bulunmakta .
10 sen önceki fiyatına göre pahalımı sizce.
Ya daha giderse?
Ya tekrar geldiği yere giderse.
Paranmı var derdin var.
Not:
ben kısacı olsam arkama bakmam.
merill ve yapıkredi rahat bıraksa biz de rahatlayacagız insallah
son 11 işlem günü kapanış verileri
https://i.hizliresim.com/a0SACj.jpg
Hala mantık arayan arkadaşlar var ...finansbanki,finans finansal kiralamayi, Rhtab ve diğer onlarcasina bakıp hala mantık arıyorsunuz...
Yorum yapmak imkansız...yarın dönedebilir bir hafta sonra 200 de tavan kitlemis de...
Çok zaman oldu tam hatırlamıyorum ama 2012 gibi 105 liradan satmıştım...8 yıl olmuş aynı gün elimde olan egeen neredeyse 600 olmuş bu hala anca 90...
Dedim ya işler mantıkla yürüse herkes zengin olurdu borsada...
Sn gollum bilgi için teşekkür ederim..
Bugünkü ala-satanlar varmı?
Heryerde forumlar yorumlar zayıf. Alan satan çok az gibi. Patronun hedefi var sanırım.
https://s12.directupload.net/images/200604/7mpgvd29.jpg
haftalık takas
Takaslarda ahım şahım bir değişim yok
asıl hareket bugunden sonra başlayabilir tavanda baya bir dökülme oldu kaç günün en yüksek tavan hacmi bugün oluyor yani patron mu topluyor kim topluyor bilmem ama 42 bin lot tabanda işlem
Benden bu kadar demeyen bütün herkes burda :plc: