citi: -544k
credit: -321k
ak yatırım;: -127 (bundan çıkan hiyar doce)
Printable View
citi: -544k
credit: -321k
ak yatırım;: -127 (bundan çıkan hiyar doce)
Aselsan petkim kardemir ve kozalak pastaları atacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Sent from my iPhone
Peki Citi ve Credit üzerinden satışı yapan kim Yabancılar mı yoksa Yabancı görünümünde beyaz yakalı Türklerden birisi mi sizce ?
hocam öylede yine bu piyasa kötünün iyisi
analistler yıllık ve yabancı bile raporlarını yılda kaç kez revize ediyorlar ki.
bu işte onlar temel yaklaşıyor. mantalite su bir şekilde ederine gelir. teknik ise hissenin trendidir önemli olan 7,50 negatif idi maalesef bunu o zamanda yazdım 6,97-5,82 ve 4,30 ana yerler dedim ama ara destekleride var da onları takmazlar. asıl iş yabancı satışı kesmeli ki önümüzü görelim oda yok şimdilik
benim endeks beklentim negatif arkadaşlar özellikle bu hafta.. gelecek olan sanaayi üretim endeks i ve cuma gelecek işsizlik rakamları yön konusunda ciddi belirleyici olacaktır... ayın 14 ve 15 ne dikkatli girelim.. borsada fırsat bitmez..
banka kredilerindeki batık oranı 100milyar tl aştı.. tarihi rekor kırdık.. ocak ayı sadece 6 milyar dolar ilave olarak yılların rekoru kırıldı...
citi:-627k
credit:-321k
İpek o kadar sert düşmedi ama aynı şekilde kozalda
onlarda sanırım oranlar daha düşüktü yabancıların
abi ülkede hangi gösterge düzgün ki?
şimdi ucuz belediye pazarları kurmuşlar zannedersin hani ooooooooooooooooooooooo kara oğlanımın ecevit döneminin tüp kuyrukları var ya dillerinden düşürülmeyen sanki o yılları anımsadım... Sene 2019... ecevitin kuyrugundan ne farklı var ki. Aman be hocam şimdi çıkar güvenmiyorsanız çıkın borsadan derler :):)
haklısınız 105 bin üzerinde bende 113 bini görünüyor
kozaa 5.95 üstü atmazsa ters bayrak görüntüsü oluştu... ipekte 5.10 atı kapanışlar yaparsa 2 li tepe görüntüsü hakim... bunlar sadece olasılık gerçekleşme olasılığı şuan azdır ama görüntüler mide bulantısı.. içine ettiler hisselerin..
Endeks de %1,5 artılara geldi biz eksi lerdeyiz halen
Bugünde eksi kapatırsa artık inanıcam en negatif yorumlara hisse ile ilgili yapılan açıklamalara
İnsaf yok yabancılarda ısıta ısıta veriyorlar
Satılmış medya olduğu sürece herşey olumsuz demektir bunu sakın unutmayın.
Satılmış Medya bir iktidarın en büyük yanıltıcısıdır.
Bu yüzden en büyük Muhalefet asıl Satılmış Medyadır.
Satılmış medya yüzünden ne İktidar ne de Halk gerçekleri göremiyor
Gençler şu ankete bir el atalım yaw...
Sonuçları yatırım kararınızı etkileyebilir diye düşünüyorum...
Şimdilik çok ilginç sonuçlar var...
Bakmadan geçmeyin derim...
saygılar/başarılar
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post3146739
umarın bu yükseliş endeks bazında gel gel değildir.. 104 ile 105 arası pozisyonları iyi gözden geçirmek lazım..
5.27 üstü kapanışta dolar al sinyali üretecektir..
citi ve creditin kozaa da satışları kaça çıktı arkadaşlar
İçi boş Türk Telekom bile 5,3 lere geldi inanamıyorum valla
2 senedir İstanbulda İnternet alt yapısı yok diyerek internet bağlantısı bile kuramayan şirket
Bu kademe görüntüsü ile bugünde gitmez.. değişirmi bilinmez..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tek kalemde 200 bin lotu verdi.
kozalda da credit 50k satmış..
Merill günlükçü
Yabancıların sattıklarını alanlar sonra yabancılara virman etmezler umarım
Endeks uçuyo.
Kozalar bizim bilmediğimiz bir şeyi mi fiyatlıyo
Fena dayak yiyoruz..
Bence bizim bilmediğimiz birşeyi fiyatlıyorlar daha önce bu kadar uzun süre aralıksız satş yapmamışlardı yabancılar.
Genel takası görebilen varmı
Citi creditte ne kadar kaldı ellerinde toplamda ?
https://i.hizliresim.com/6aDjAW.png
syglar....
İçi boş mu 2018 yılı karı eksi olabilir. Şirket hisseleri bankalara geçmiş olabilir.Borclari da olabilir. Unutulmasin kardeşim Telekom tekel konumunda ve diğer operatorlere altyapısını kullandiriyor 3.3 lardan düşündüm almaya ama nasip işte kozalarda saplandik kaldık ky psikolojisi maalesef bizdeki.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KOZAA GÜNLÜK SİSTEMDE PARA GİRİŞ ÇIKIŞINI KONTROL EDEN İNDİKATÖRLER VE BEKLENTİLER...
https://resmim.net/f/ckL3Br.jpg
Günlük grafiğe göre, benzer para çıkışı 2018 de Haziran ayında yaşanmış, sonrasında Kasım-Aralık sürecinde..!!!!
Endeks %2 artıya giderken bizde %2 eksiye doğru yavaştan gidiyoruz