o iş enstrumanın deliğine bağlı 9 yıl elimde tuttuğum inat ettiğim kağıt hala 3te bir seviyesinde hiç bir yere yakınsamadı. dolara ve faiz kaybını hesap bile etmiyorum. :vk:
Printable View
BIST30 değildir herhalde...Hele EREGL-TUPRS hiç değildir...
Birakin desmeyin adamin yarasini...
Syg,
çünkü hareket alanınız yok.Türkiye de neredeyse her yıl döviz-faiz krizi oluyor.
hareket alanınız olmadığı için piyasadaki trendleri yakalayamıyorsunuz..
taşınmaz mülklerde eğer varsa kazandığınız kar bu krizlerde erir gider , kaybolur..
bu benim düşüncem tabii..
yok hocam ihlaszede oldum ama o bana istemediğim duyguları yaşatanlardan yalnızca bir tanesi daha birkaç tane daha böyle batığım var. daha da bu işlere girmem inşallah. cahilliğimden ve birilerini dinlememden dolayı para pul oldu zaten artık o kazançlara bel bağlamıyorum. pahalı bir tecrübe edindim kendime.
kamu bankalarında hareket var beyler. yeşil mi satacaklar piyasaya ne olacak aydınlatsın bir üstat bizi.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...cisi-ol/220931
KAP’a yapılan açıklamaya göre Mevlüt Uysal Halkbank’a, Abdülkadir Aksu Vakıfbank’a, Çalışma eski bakanı Faruk Çelik ise Ziraat Bankası’nın yönetim kurulu üyeliğine getirildi.
Bugün borsadaki yükseliş bilmediğimiz olumlu birşey yoksa muhtemelen 83500 den alanların karlı satmak istemeleri yarından itibaren düşebilir uzun bayram tatili risk alınmak istenmez....resmi ve dini tatillerde genelde dolar yukarı gidiyor mb zk hamlesi le aldığı 4.5 milyar doları bunu önlemek için almış olabilir seçimden sonrasına bakicaz ...enflasyon muhtemelen düşük gelecek 2_3 ay yıllardır 1 TL ye hıyar görmemiştim pazarda ..sebze çeşitleri ucuz meyveler biraz daha pahalı ...Eylül den itibaren enflasyon yeniden artar ..hem kurun 6 lira üstünde kalması ancak enflasyona yansır gecikmeli olarak ....seçimden sonra muhtemelen zamlar gelecek enflasyon yüksek kalacak belkide epey bir süre %24_25 mevduat oranları dip olacak daha yukarılara gidecek ...MB rezervi bunu söylüyor orta uzun vade de .
Yok yok esas etken, alınan emeklilik fonlarının bir kısmının BIST100 e yönlendirme kararı...
Hiç bakmadım haberlere doğrudur o etki yapmıştır 2 arada bir derede kalındı almasalar 2.5 milyar dolar çöp olacak rusya ile ara bozulacak sinir Suriye'de işler karışacak alında ABD ile papaz ....bana göre alınmalı ülke güvenliği söz konusu ...bazı haberlerde azarbaycana konulacak falan deniyordu oraya konulacaksa zaten alınmasının da faydası yok aslında adı üstünde 400 km menzilli azarbaycana koyulan fuzeler İstanbul da beni nasıl koruyacak ? Sanırım 2 batarya alınacak bana kalırsa 4-5 batarya alınmalı ...Suriye sınırı haricinde biri ankara ya biri istanbul a konulmali ....Ankara sonuçta başkent İstanbul ise Türkiye yi tek başına besleyen en büyük en kalabalık şehir ...İstanbul a birşey olursa zaten baştan savaş kaybedilmiş demektir ...yani yunanistan oradan bir s300 gonderse İstanbul u vurabiliyor ...eee guclu ülke olmak için güçlü ordu şart su suriyilere 8 yıldır harcanan para ile 10 larca s400 bataryası alınabilir di ...onlar yetmiyor afgani iraklisi pakistanlisi yol geçen hanı olduk....geçenlere Samandıra bolgesindeyim 30 civarı Afgan veya Pakistanlı kıyafetlerinden belli yaslari 20-25 arası Amerikan futboluna benzer birşey oynuyorlardı ...yani o kadar rahatlar ....bundan 10 yıl sonra kendi ulkemizde yabancı oluruz habire doguruyorlar ... konudan konuya atladik ama neyse.
akşama eski asker, yeni sivil, askeri operasyon uzmanları çıkacak TV lere...bu akşam bol bol operasyon görüntüleri olacak TV lerde...toplar tüfekler havada uçuşacak...
tek tutunacakları dal bu kaldı...sivil yerine militarize bir toplum yapmaya çalışıyorlar ülkeyi maalesef...
Adamlar kapanista isbankasina 4 kademe makas attırdı
Ziraat Bankası İzmir 250k, 32 gün ,%22 😥
Piyasada kapandı biraz plaja bari gidelim. Güneş alalım
Yeter bu kadar faiz borsa usd muhabbeti :)
475kTL temdit %24.1 burgan dijital 34 gün (parçalı bağlama zorunluluğu var 250k'lık bloklar halinde)
Bu graph ne demek istiyor?
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İş Bankası yönetimine laf atıp hazineye devretmek isteyenler kamu bankalarını resmen parti bankasına çevirdi.
Ne olacak şimdi faizleri %10a mi çekecek bu kamu bankalari
bugün odea'ya uğradım. en son 3,90 almıştım 10 gün kadar önce. (ki burgan dijital'den sonra en iyi orandı ogünlerde burada yazılanlara göre)..
odea dünden beri oranlarını düşürdüklerini, max 3,65 verdiklerini söylediler. verdiğiniz oran (%4) biraz şüphe uyandırdı doğal olarak. hem de temdite. bir yanlışlık olmasın?
yok ise iyi oran almışsınız. bu piyasa için.
Bana kalırsa haziran çok volatil geçebilir
İmamoğlu yine kazanacak BinAli itiraz edecek
Belki yine mazbata iptali
Sonra erken genel seçim konuşmaları
Binali ve diğer büyüğümüz kaz***** kutlasa başarılar dilese Bist'te ralli , faizlerde düşüş beklenebilir
Ancak bunu yapmayacakları için haziran kötü geçebilir