+1 diyeyim nugyozede olarak para pul olduğu için yokmuş gibi davranıyoruz artık.)
XT1650 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
+1 diyeyim nugyozede olarak para pul olduğu için yokmuş gibi davranıyoruz artık.)
Hayret nasıl tavan oldu bu, aylardır 2 tl takılıyordu.
neden tavan oldu bu?
Sermaye artıracak içindekiler katılmayacak
kurthan
sermaye artışı önceden belli değil miydi
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/769358
SPK'nın söz konusu kararı çerçevesinde, 21/06/2019 tarihi itibariyle Toptan Alış ve Satış İşlemlerine İlişkin Prosedür çerçevesinde Borsa'ya başvurulmuş olup, baz fiyat çerçevesinde satış fiyatının kesinleştirilmesinin ardından ihraç belgesinin onaylanması amacıyla SPK'ya başvurulacaktır. 1,00 TL nominal değerli payın baz fiyat çerçevesinde belirlenecek satış fiyatı ve Nurol İnşaat'a yapılacak satışın hangi tarihte gerçekleştirileceği bilahare kamuoyuna duyurulacaktır. TSP Prosedürü çerçevesinde satış işleminin başvuru tarihinden itibaren 10 iş günü içerisinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
yarin icin öngörüsü olan varmi arkadaslar, yarın salar gibi geliyor bana
Merakla bekliyoruz
Uzun süre 5/6 bandında hareket etmiş zarar açıklayarak 2 bandına kadar düşmüş ben umutluyum bu hafta için hayırlısı olsun bakalım...Cuma günü hareketine bakılırsa haberle beraber tavan çizmesini de gözardı etmemek gerekir gibi
acilista biraz duzeltme tekrar ivme kazanabilirde, kestirmek zor hayirlisi
Üç e katladığını göreceğimizden hiç şüphem yok on10 güne fiyat belirlenecek 0.80- 1 $ aralığında olur düşüncesindeyim bol kazançlar
inşallah, sizlerede bol kazançlar
Benim gibi alıp 6 ay bekleyecek alsın beklesin en kötü ihtimalle 6 aylık faiz geyirisinden fazla kazanır arkadaş hesabı dahi yapmış taban fiyat 2.50 hisse 5 ten gelmiş sermayenin %375 i kadar para girişi var daha ne olsun almayan almasın ama şuanki durumda yatırıma uygun ha 3 kat demek iddalı bir fikir kabul ama oda şahsi tecrübemin bir yansıması daha da yazmam bol kazançlar
bu işin sonu borsa kotundan çıkmaya gider bence tabi görücez bakalım neler olacak...
9 sene sonunda gelinen noktaya bak. Bence de ne anlamı var borsada olmasının...
Herkesin parası pul oldu...
nugyo devremi kesmiş gözlerim yaşardı
NUGYO.NSE (Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler Pazarı), Alıcı Üye: AKM , Satıcı Üye: AKM (Fiyat: 2,40 TL, Miktar: 125.000.000 adet)
2.85 git geri 2.48 gel ne bu şimdi
tekrarda 2.55 ustune atıp kalmalı
Ilgınc hareketler yapıyor
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
usten verdiklerini buradan topluyorlar sanki
2.50 ustune atıp kalırsa tekrarda bir ivme kazanması olası ytd
kimsecikler yok yada herkes çalı dibinde bekliyor.şirketin büyük ortağı nurol inşaat oldu ismi değişebilir.
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı
Sermayedeki Payı
Para Birimi
Sermayedeki Payı (%)
NUROL İNŞAAT VE TİCARET A.Ş.
177787760
TRY
86,73
NUROL YATIRIM BANKASI A.Ş.
6387900
TRY
3,11
DİĞER
20824340
TRY
10,16
golden cross olaydı iidi...
Go nugyo go go go go go go go go go go
Bu bedelli miktarı da borçları karışlamasan uzak görünüyor..
Finansman yapı olarak ahı gitmiş vahı kalmış:)
Gayrimenkul sektörünün mevcut koşullarda eldeki üniteleri satıp borçları eritmeye önemli bir nakit akışı sağlayabilir mi?
kademeler habire sapıtıyor nugyo da.. 10 kademe birden düşüyor bir anda 15 dakkada geri yükselliyor.. tahsisli artışı sonrası mallar blok patrona geçti.. inşaatların kaymağını ben yerim diye kottan filan çıkmasın.. büyük şenlik olur nugyo için... :)
güzel bir gündü, her şey için teşekkürler gap de görüşürüz:)
nugyo şimdiye kadar hiç zarar ettirmedi bana yolun acık olsun yat.tav.değ.
bir kez daha teşekkürler nugyo:)