Sende de var bi müneccimlik ha... dediğin olacak gibi
Printable View
Twit te bi elrman paylaşmış ki doğru grafik. Beyler bu dolarda da tl dede çanak yaptı. Bizim eşşek grafikle okunmaya başlandı galiba :) bence halen dolar grafikteki yöne gidiyor
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20201106_082145.jpg
Oooooooo beyler gelen habere bakın..hadi buyurun. Mız mıııııız. Koş mız mız koş!!!!
Gidiyoruuuuuuuuz.....
Herhalde seans sonuna doğru bi tavan gösterirler.
Sermaye tavanını 4 katına (4 milyar) çıkarmaları ilginç. Var bisey bunun altında ama, inşallah bizim için hayırlı olur.
Mız mız 1 2 ye falan çıkartmıyor 4 e çıkartıyor. Servetteki parayı buraya transfer edecek gibi.
4.20 olunca bana özelden kafamı ..yim diye mesaj atmayasın? :)))
beyler nedir bunun hikayesi niye tavana yapışmıyor?
Yoh :)))))))
Nerede taban serileri..:oleyo:
Patron malda oldu mu nasılda gidiyor demi..
Enflasyon , döviz , Biden Trump seçimler , caatsa yaptırımları , pandemi , ülke gırtlağına kadar b.k a batmış
Hiç umurunda mı..
2012 den 2019 a kadar 7 sene kök söktürdü kööökkkk..O "...." h.ö yüzünden..
Burada her allahın günü patrona küfür ettirilen paralı "..." ler vardı..
Hayrola sinpaş ın patronu mu değişti de 3 tl nin üzerinde kağıt..?
Kolpaçino nun bir sahnesinde ..
sen adamın mekanının tavanında delik açarsan o da senin "..." deliği açar diye bir laf geçer..
aynen o hesap..
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20201107_185342.jpg
Bu grafik üzerinde konuşmamız lazım
3.30 görmüş...
3.15 ten verdiğim talimat 3.20 den gerçekleşmiş kişisel hedefim %100 kâr ile tamam benden alanda kazansın kalanlara da bereket versin.
Hiç böyle gap lı açtığı olmamıştı... sert hareketler olacağı kesin. Endeks çıkarken aşağı kıracağını sanmam. 4 e kısa zamanda atacak gibi
Mali tablo gelecek bugün beyler. Çok kuvvetli ciro, faaliyet karı bir o kadarda finansman masrafı bekliyorum. Dip artı mı olur eksimi göreceğiz
3 30-2 89 şimdi 3 07 hayydaaa beyler brüt takas var bu hissede, nasıl böylr hareketler oluyor anlamadım.
3.08 tekrar Ufak bir miktar ile giriş yaptım
Her zamanki SNGYO işte. Hiç şaşmaz. Geçen hafta son 3 gündeki hareketi ile dikkat çekti, sağda solda invest'te, kuşlu sitede hep bu kağıttan bahsedildi. Tekniği şöyle, gidişi böyle, uçacak kaçacak, pazartesi kesin tavan denildi. Hooop aşağıya. Adamın kesinlikle belirli bir tarzı var.
Şimdi endeks yukarıyı hızlı çıkarken, bu bir iki gün süründürür, unutturur, ezer yatırımcısını. Sonra da bi bakmışsın yine gidiyor.
Artık anlam veremiyorum. Neler oluyor böyle ?
Bugün bilanço günü. Olmaz ya, bi sürpriz varsa son 15 dk yukarı bi atak yapabilir. Supriz yoksa da bu seviyelerde kapatır.
Tabi bu lanet kağıdı hikayesi bilanço değil, onu da inşallah önümüzdeki günlerde ya da bir iki hafta içinde öğreniriz.
Hala düşmedi mali tablo..
Bugün tahtayı Vakif mahvetmis. 2.5 milyon satışı var. Ne zamandır satış yapmıyordu. Karşı tarafta is yatırım var, sanırım ky.
1.935 görüyorum ben. Karşı taraftada gedik ve iş görüyorum. Ky dir çünkü brüt var kağıtta. Çakallar pek bulaşmaz. Da bugün kü hareketler neydi diyorsun? Bilemedim...
Geçen hafta başında hemen hemen aynı hareketi yaptı. Endeks %2.5 yukardayken bizimkisi 2.70 açıp sonra 2.4x lara kadar düşmüş, gün sonu aynı fiyattan (2.62) kapanmıştı. Herifcioglu seviyor böyle ters işler yapmayı.
Ben kuşlu siteden baktım, Vakıf 2.599.000 net satış gözüküyor. Günlük toplam 6 milyon çevirmiş.
Bilanço kötü geldi bakalım yarın ne tepki verecek
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faaliyet katı şuymuş şu olmuş falan demiyorum. Bakan görüyor zaten. Kat zarar dipnotu vermemişler. Cash flow dan çıkartabiliriz. 900m luk finansman masrafının 70m faiz masrafı(tahakkuk hariç) kalanı kur farkı.. yuh! Oda kredilerden geliyor. Ciro enfes faaliyet karıda 37 ye dayanmış çok iyi Lakin bankalar belini büküyor.