Burasi turkiye al sana buyuk resim...
Ben de sen gibi dusunuyordum
Taaa ki tcd iki gecede 26k mi alana kadar...
Printable View
Ppf yi 100 e
goruyorsun mesela bu teknoloji hissesi bugun eksi borsada ne yapmis!
https://www.google.com/search?q=vest...hrome&ie=UTF-8
Acc den ciksak mi ki?
Belli kisim?
Haftaya elde nakit olsun...
Ohoo onu tutturabilsek ne işimiz var burda.
Bu arada şu konuda fikir alayım.
T2'den çıkmak için Çarşamba sabahından sonra emir vermemek lazım diye hesapladım
Yoksa ctesi pazar kaybı da giriyor araya.
Demekki T2'den çıkmak isteyenler olağanüstü bir durum beklemiyorlarsa en son Çarşamba sabah emir vermeliler.
Kısaca T2 satmak için uygun günler Pazartesi,Salı ve Çarşamba öğleden önce.
Doğrumudur?
Dogru.benim bugun acc den ciktigim gibi.ais aldim.bir parca tpf de vardi.tcd zaten devam.bakalim ,yaptirim.meselesi fake mi gercekmi cok.onemliSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcd için Yarın nasıl bir fiyat gelebilir tahmin yapan varmı?Vadeli işlemlerde viop tarafından katkı gelmesede altın etki yapacak.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vay be. Ne hayallerle almıştım acc'yi. Son aylardaki davranışıyla olağanüstü düşüşler hariç kolay kolay düşmez izlenimi verdi. Bu uğurda da onca ralliyi ıskaladı. Bizler de borsa düşerken güzel bir kurtarıcı gördük bunu. Aylıktan yıllığa kadar istikrarlı getirisiyle az olsun temiz olsun dedirtti çoğumuza. Sadece bir güne bakıp satılır mı? Diyenler de oldu haklı olarak. Bu noktada sihirli sözcük güven. Güven kırılınca hiç bir şey, eskisi gibi olmuyor. Güya uzun vade yatırımcı moduna geçmiştim. Ne mod kaldı, ne de profil. Duygularım darma dağın moduna çoktan geçmişim de haberim yok. Sen devletsin, bilirsin: sence kabahat kimde? Bende mi? Yoksa kendi gösterdikleri sistemle örtüşmeyen davranışlarla güvenimizi kıran fonda mı? Suç kimde hekim bey:)
Seçtiğimiz fonların TEFAS'taki günlük getiri bölümünü çekebilecek bir excell formülü yazılabilirmi.
Örneğin.
FON ADI GÜNLÜK GETİRİ
AİS %0,045 gibi.
Mevduat disinda , al bekle yatirim.araci coktan bitti
Trend bu, suclu yokSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aıs 0.0509
Mac 0.4589
Opb -0.1369
Gpg 0.0560
Acc 0.4034
yarın ilk parça alım emrini giriyorum OPB ye ... dün de eksi yazmıştı bugün de ...
Aaaa sasilacak gibi
Acc arti yapmis
Bir de haddini asip 0.4 yapmis
Cok ilginc geldi bana
Jale bugun enaz 1.5 yapar
Altindan etkilenir
Uzun zamandır foruma giremedim, herkese selamlar.. U. V. B. A bugünkü faiz indiriminden olumlu etkilenip kısa bir süre kendi çapında ufak bir ralli yapabilir mi, ne dersiniz..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.