Dip 68250 diyorum duymuyor musun Sercannnnnnnnnn
Printable View
Cehapeye laf etmeyin la. Butun partiler gider cehape kalir. Bir gun herkes cehapeli olacak [emoji3]
İletişim Başkanlığı:"Sayın Bakanımız istifa talebini Sayın Cumhurbaşkanımıza sunmuş, Cumhurbaşkanımız bunu uygun bulmadığını kendisine ifade etmiştir" -AA
Tavan açarız diyen [emoji173]
Pelikancılar ..biatcılar..bademciler..arada kaldık yaww..
Beyler onu bosverin swap limiti yüzde 10 dan yüzde 1 e düşürülmüs...
İyice dağıldı bizimkiler...
Nakit bulamayan hisselere abanirsa seyrelye gümbürtüyü...
Ne oldu ben anlamadım arkadaş
Neden istifa etti
Kabul edilmeden niye paylaştı
Ulusa sesleniş neden olmadı
Aklıma neden çok soru geliyor acaba
Bazı yazılanlar abartı artık .. Biraz yazdığınıza dikkat edin ..
Yarina artiyla baslariz gibi...Dunya ya sonrasında uyarız insaallah...Dolar duserse bu isaret olabilir...y.t.d..
Tiyatro oynuyorlar ama farkında değiller daha beter ettiler.
Biri halka yağ çekip sizin sağlığınızı tehlikeye attım sorumluluk benim diyor( film icabı)
Öbürü bosver bunlara değmez diyip geri alıyor.
Ah ufuk yok ufuk... öngörü...strateji...vs...
Halkın gözünde iki kat daha indiler aşağı haberleri yok sarayda çak beşlik yapıyorlardır...
Yok engin ve yuksek cazibeli burokratik, aristokratik, statik ve istatistik tecrubem der ki, o is bitmis. Reisin uygun gordugu bir zamanda bakan bey bi gece yarisi gorevden alinir.
İstifası kabul edilmeyen adam zorla mı çalıştırılır anlamadım..
soylu'nun yeri beton gibi oldu sağlam artık demiştim ama vazgeçtim...çifte su verilmiş çelik gibi oldu artık...pelikan kuşlarının kanadını kırdı...hem de cuma günü oluşan görüntülerle rte ye yönelecek okları üzerine çekerek algıyı başka tarafa çekti...
o market sıra kuyruk görüntüleri normalde hükümeti zora düşürecek görüntülerdi ve ne hikmetse hürriyet gibi yandaş bir haber sitesinin manşetindeydi...yani birileri özellikle servis etti o görüntüleri...ama işe yaramadı...
İçişleri Bakanı Soylu'nun istifası kabul edilmedi -AA
İçişleri Bakanı Soylu'nun istifası kabul edilmedi
- İletişim Başkanlığı: - "İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi görevine devam edecektir" - "Sayın Bakanımız istifa talebini Sayın Cumhurbaşkanımıza sunmuş, Cumhurbaşkanımız bu talebi uygun bulmadığını kendisine ifade etmiştir. Bir makam sahibinin istifasını sunması kendi takdiridir, fakat nihai karar Sayın Cumhurbaşkanımıza aittir"
İSTANBUL (AA) - İletişim Başkanlığı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasının kabul edilmediğini ve görevine devam edeceğini bildirdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa açıklaması hakkında, İletişim Başkanlığı açıklama yaptı.
Açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin hemen arkasından İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Süleyman Soylu'nun, bugüne kadar başarılı çalışmalarıyla milletin takdirini kazandığı belirtildi.
Terör örgütlerinin ülkedeki eylem kapasitelerinin önemli ölçüde azaltılmasında Bakan Soylu'nun yürüttüğü kararlı mücadelenin büyük payı olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Aynı şekilde deprem gibi doğal afetlerin ardından yapılan çalışmalarda da İçişleri Bakanımız sürekli sahada olarak güçlü bir koordinasyon gerçekleştirmiştir. Koronavirüs salgının sağlık hizmetleri, gıda tedariki ve kamu güvenliği boyutu da bulunduğu bir gerçektir. İçişleri Bakanımız, bir ayı aşkın süredir yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla, bu süreçte ülkemizde kamu güvenliği konusunda hiçbir sıkıntı çekilmemesini temin etmiştir.
Sayın Bakanımız istifa talebini Sayın Cumhurbaşkanımıza sunmuş, Cumhurbaşkanımız bu talebi uygun bulmadığını kendisine ifade etmiştir. Bir makam sahibinin istifasını sunması kendi takdiridir, fakat nihai karar Sayın Cumhurbaşkanımıza aittir. İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi görevine devam edecektir."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Önce Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla dedi,sanırım azarı yedi
sonra sorumluluk bana ait dedi,daha ikna edici olsun diye
bak sorumlu benim ha ona göre istifa da ediyorum dedi,
kabul edilmedi,olur böyle şeyler imasıyla olan o gün
çıkıpta covid movid yayıldıysa onlara oldu.
Dolar TL de saniyede 2 pipslik hareketler oluyor
millet daha istifa haberini paylaşırken kabul edilmezse hiç şaşırmam dedim..
bunları 18 yıldır öğrenemeyenlerde hakikatten algı problemi var..
ak partinin ekabir takımının ve sağduyulu seçmenlerinin en sevmediği kişi soylu dur.
fakat reis onu rezil etmeden gönderirse başına iş alır.
çok kurnaz politikacı
zamanın da şutlayacaktır.
Bakan Soylu da istifanın reddini kabul etmiş.
Yani 10 dakikalık bir istifa süreci yaşandı bitti.
Kısa süreli Bakanlık hayalleri kuranlar oldu.
Her şey kaldığı yerden devam
Biz evde kalmaya devam.
Yarın işe gidecekler,devam.
Corona yayılmaya devam.
Biz Corona ile mücadeleye devam.
Alıntı.
En basta dedim duzmece diye. Siz daha bunlari 20 yildir tanimadiysaniz yazik:)
Ne kadar çok gündeme sahibiz arkadaşlar.. Biri bitmeden diğeri.. diğeri.. insan kendi sorununu, sıkıntısını unutacak neredeyse..:oleyo:
bunlar çatırdıların sesleri.
10 dakikada gece yarısı koltuk indi bindi oluyor.
yabancı sorar hayırdır diye en azından.
soylu gidici fav at bekle :he:
yarin borsa ve tahvilde bddk karariyla kapali ekonomiye gecisimizi...kan banyosuyla kutlaycaz...