Bugün gümüþ aldým
Varmý gümüþte iþlem yapan ?
Printable View
Bugün gümüþ aldým
Varmý gümüþte iþlem yapan ?
Geçtiðimiz aylarda AWOX beyaz eþya ve TV vs reklamlarý dönüyordu birden kesildi. Çin'den parça getirip burada montajlýyorlardý muhtemelen.
Bazý yabancý markalarýn yedek parçalarý gerçekten çok pahalý bazen de uzun süre gelmiyor. Arcelik o yüzden iþ yapar. Atýyorum çiziliyor vs canýn sýkýlýyor, yenisini canýn sýkýlýnca alabilecek düzeyde olmalý fiyatý.
Hollandalý arkadaþým vardý o da Miele üzerine tanýmam diyordu.
Genelde ikinci el otomobil fiyatýna ürünleri
https://i.hizliresim.com/gJ1VC9.jpg
kötü yapmýþssýn bence.yeni dip yapabilir.
tam tepeden almýþsýn...
aylýk
https://i.hizliresim.com/zUI3G6.png
Gümüþ fonunda iþlem yapýyorum. Ayrýca altýn ve dolar fonu.
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsalar yeni dibe giderse gümüþte son alým fýrsatý ortaya çýkar.
EvetLenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolara biþey demem.
8 olacak o.
Altýn fonu maliyet 24, þimdi 34 küsur. Sýkýntý yok Koç. Düþme olasýlýðýna karþý elimde dolar fonu, spot euro ve TL var. Ekleme yaparým ama satmam.
Gece senasýnda herif gaza bastý. 133125 oldu.
Akþam akþam ayý eti dokunmasýn PALA' cým...
Beþiktaþ iki futbolcu covid çýkmýþ kural gereði tüm ekip ve 14 gün önce oynadýklarý takýmlar ve ekipleri tarama testi yaptýracaklar mecburen
Çok sýkýntýlý bir durum
Var Dostum. Yalnýz gümüþ fonunu altýndan çok sonra almaya baþladýðým için maliyet çok düþük deðil 23.1 de. Düþerse diye elimde az TL ve çok dolar fonu tutuyorum, ekleme yapmak için.
gümüþ fonu hep net aktif deðeri üzerinden fiyatlanýyor... finans portföy taze gümüþ mü bulamýyor istediði fiyattan piyasada nedir
ancak dolar 8 den sonra altýna geçerim.
gerçi o zaman borsada da fýrsat çok olacak.
beðen beðendiðini...
Petrol abd açýlýþýndan bu yana 2 dolar çýkmýþ yani artýya geçmiþ 2 gündür düþüyordu borsalardaki durgunluk belki yarýndan itibaren biraz canlanýr gibi duruyor dow da petrolde düþüþünü yaptý vade sonu borsalarýn önünü kitledi bir kaç güne yine yeþillenir fýndýk dallarý
Ytd
6 sýfýr atma iþi riskli bir iþti ama ilk iþlerden biri bu oldu.
Dolar, altýn vs park etmek için iyi ama ondan sonra alýnacak þeye de bakmak lazým.
2006 yýlýnda katýldýðým Gastronomi fuarýnda tanýtýlmýþtý bir yemek makinesi (Menþeini hatýrlamýyorum). 1 yýl sonra Bolu'daki Arçelik fabrikasý argesinde benzerinin yapýlmakta olduðunu gördüm. Mengen MYO Aþçýlýk'tan bir akademisyen de destek veriyor, birlikte çalýþýyordu. Yazýlýmý iyileþtirmeye çalýþýyorlardý. Maliyetleri inceledik, ev tipi olmaktan çok uzaktý, sanayi tipi idi
temmuz ayýnda vercekler borsalarý galiba.
öyle görüyorum.
ama önce çýkýþ o zamana kadar
Konut, AVM, iþ yeri sakat olduðu görüldü, devlet sürekli arsa satýp arz yapýyor.
Bence biraz yanlýþ olmuþ Dostum. Borsa düþüþlerinde gümüþ altýndan çok daha hýzlý düþer ve sen borsada düþüþe oynuyorsun. Full gümüþ kadar riskli bir portföy bence yoktur.
Muhtemelen kur yüksek seviyede iken TL yi altýna endeksleyecekler. Ben o þekilde tahmin ediyorum.
Büyük global altýn tüccarlarý da desteklerler bence.
bu concons neden yukseliyor hayýrdýr?eksideydi bi ara birden aldýlar ??
26200 ü yüksek hacimle kýrmadan pek birþey olmaz Dow'da.