https://i.hizliresim.com/LGtg6t.jpg
Ons açılmadan tuhaf hareketler bazı yerlerde 468
Printable View
https://i.hizliresim.com/LGtg6t.jpg
Ons açılmadan tuhaf hareketler bazı yerlerde 468
Günaydın kafe , iyi haftalar
Arçelik: Hitachi Ltd ile görüşmeler devam etmekle birlikte, konuya ilişkin olarak herhangi bir yönetim kurulu*kararı alınmamış, bağlayıcı bir sözleşme imzalanmamıştır
İçişleri Bakanlığı: "7-14 Aralık'ta sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 39 bin 146 kişi hakkında adli/idari işlem yapıldı."
Yatırım Finansman : BIST'te Cuma günü gerçekleşen açığa satış işlemlerinin toplam XU030 işlem hacmine oranı %14.4. Açığa satış işlem yoğunluğunda Perşembe gününe göre artış gözlemliyoruz.
Açığa satışa en çok konu olan ilk 5 şirket ise GARAN, SISE, EREGL, YKBNK ve TSKB oldu
Yatırım finansman : Tüpraş için 12 vadeli hedef fiyatımızı 100.0 TL’den 142.0 TL’ye revize ediyor ve tavsiyemizi de Endekse Paralel Getiri’den Endeks Üzeri Getiri’ye yükseltiyoruz. Yeni hedef fiyatımız %40 getiri potansiyeline işaret ediyor.
günaydınlar..güzel bir hafta dileklerimle...
156 Ülkeye yapılan yardımlardan sonra kendi vatandaşımıza da sıra gelir elbet!
Bu çokay ayıp!O insanlar canları pahasına ev ev dolaşsın sen 5-10 liralık yemeğin peşine.düş!
Sağlık çalışanlarının hakkı gerçekten de ödenmiyormuş.
Ağızlarında ALLAH
Kalplerinde olmadığının delili.
Yabancı biri yada başka kurumda bile olsa bir şekilde o kişilerin yemek ihtiyacını karşılar bizim insanlarımız.
Besmelesiz iş yapmayız diyenler.
Çalan çırpan yolsuzluk eden,iftira atan,insan öldüren,kötü işler yapanlar örnek mafya vb
ALLAH'ım bana yardım et derler.
Niye etsinki?
Utanmadan nasıl yardım istiyorlar yahu.
YUH ve pes
BABADAN OĞULA VEKİLLİK; AKP HANEDANLIĞI
Ahmet Mücahit Arınç
Ali İhsan Arslan
İsmail Emrah Karayel
Mehmet Akif Yılmaz
Zülfü Tolga Ağar
https://www.semranindefteri.com/2020...p-hanedanligi/
https://www.youtube.com/watch?v=ds8r...nel=SemraTopcu
Kabine bugün toplanıyor , toplantı sonrası Erdoğan açıklama yapacak
Telegraph: İngiltere Sağlık Bakanı 18.30'da yapacağı açıklama ile Londra'nın 3. derece koronavirüs bölgesi ilan edileceğini doğrulayacak
Google Türkiye : YouTube dahil olmak üzere bazı Google hizmetlerinde bazı aksaklıklar yaşandığının farkındayız. Google, bu aksaklıkları gidermek için çalışıyor.
Google Türkiye : Google sunucularında yaşanan sorunların farkındayız. Google, bu kritik sorunları gidermek için çalışıyor.
İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma kısıtlamasında istisna kapsamının art niyetli kullanılması üzerine valiliklere genelge gönderdi.
İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma kısıtlamasında istisna kapsamının art niyetli kullanılması üzerine valiliklere genelge gönderdi.
Sokağa çıkma kısıtlamasında, istisna kapsamındaki kişinin muafiyet durumu ile dışarıda bulunduğu zaman dilimi uyumlu olacak.
İçişleri Bakanlığı : Sokağa çıkma kısıtlaması denetimlerinde, muafiyet sebebi, zaman ve/veya güzergah uyumu bulunmaması halinde idari yaptırım uygulanacak.
İcisleri Bakanlığı : Sokağa çıkma kısıtlaması denetimlerinde, muafiyet sebebi, zaman ve/veya güzergah uyumu bulunmaması halinde idari yaptırım uygulanacak.
kabine toplantısından vatandaşa yardım paketi çıkarmı
Devlet Bahçeli : Sayın Cumhurbaşkanımızın okuduğu bir şiir özellikle İran’da büyük bir rahatsızlık uyandırmıştır. Bu ülkenin Dışişleri Bakanı mesnetsiz tepki göstermiş, İran Meclis’inde görev yapan 225 milletvekili de hazırlanan kınama mektubuna müştereken imza atmışlardır.
Devlet Bahçeli : Güneşi balçıkla sıvamak akıl karı mı? 1828 Türkmençayı Antlaşması’ndan beri var olan zorlama statükoyu kabul etmek Türklüğün vicdanında karşılık bulur mu? Aras’ı ayırmadılar mı? Umutları ayırmadılar mı? Bu kadar rahatsızlık duyulmasının izah ve ifadesi nasıl yorumlanmalıdır
Devlet Bahçeli : Bir kez de ben sesleniyorum: “Aras'ı ayırdılar, mil ilen doyurdular, men senden ayrılmazdım, zor ilen ayırdılar. Ay Laçın, can Laçın, men sene kurban Laçın” Bu şiirin neresi yanlış? Ermenistan’a alenen destek verenler bize ne anlatıyorlar? Arası ayırdılar, hatta kopardılar.
herkes bankaların peşine takılmış..kozaa ya bile bakan yok
Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
15/12/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 17 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Akaryakıt Ürünlerinde ÖTV Düzenlemesi
15/12/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Motorinde 15,
Benzinde 4 KRŞ/LT
Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır.
Kabine toplantısı sona erdi , Erdoğan birazdan açıklama yapacak
Erdoğan : Avrupa ve ABD’de yaptırım söylemlerinin yükselmesi üzücü . Biz herhangi bir devletle gerilim veya çatışma isteyen bir ülke değiliz .