Dostum bu Argentino meselesi nedir?
Printable View
Şimdi cako gibi oğlanlar bu forumda yıllardır bu şekilde hareket etmiştir.Burada senelerdir çok bunlar gibileri yakaladım.Kendi kendine 2. niki ile güzellleme msjlar atanlar dahil.
Dolar aşağı gelirse 7.50 demiştim , yukarı giderse yukarı pozisyon almıştım:kahkah:
Caho demir parmaklıklar ardına gitmiş olabilir:) Ben yardımcı olayım. Argentino budur aga. Bizim köyün minaresi gibi. Evlerden ırak püüü
https://i.resmim.net/AZWfL.png
İşc leri de verdim, benden uzuncu olmaz :) pezzos beni korkutuyir :)
Arjantinde faizler de 40 45 lerde ama ...
Düşürseler halbuki faizleri o grafik tepetaklak olacak ama farkında deel enayiler..:oleyo:
Dolar artıya geçecek bence :drunk:
Ben yazdım çizdim, alan olduysa ne güzel kar etti... Kimseye bir zararım dokunmadı... 10,50 den garan alıyoruuuuummm bakııın , yapmadım... Mallarla devaaaaaam demedim...
Dün bağırdım burada ons vadeli kontrat yapıştırın diye... 1685-1690 idi... şuan 1730 zorluyor :)
Gel işc 4,65 e yapıştırayım bir posta daha :) Belkim evlenirik bu postadan sonra :)
dipten 180 puan yükselmiş VOBA nereden küsküyle girişelim?
Gökhan Uskuay
@guskuay
·
48d
Kamu yabancı para net genel pozisyonu 328 milyon dolar açık olarak açıklandı. Geçen hafta 93milyon dolar fazla seviyesinde bulunuyordu.
328+93 = 421 milyon $ Kamu bankaları dolar satmış.
yapıda 2.25 den sadece 4 lot işlem olmuş acaba kime verdiler 4 lotu:)
Basganım sende de bu günlerde yapı merakı var gibin hissediyorum, merakımı mazur görün, bişiii mi duydun
Seçbul üstad ,kriptolar daha doğru diyordu. öyleyse usdt 8, 23 belki Cahonun dediği olur.
yoncadan akkızdan amirallden ettiğim zararı çıkarmam lazım kopta gel yapı
Malın iyisinden anlıyorsunuz değerli başkanım bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün bide 150 tlnin üstünde cep harçlığı vermiş maliyetede 2.14 yazmış güzel oldu
Oooo herkesin keyfi yerinde..
Akşammmm cart bi resmi gazete
Berat Anayasa Mahkemesi başkanı MB sı da anayasa mahkemesine bağlanmış..:oleyo:
neeeee ahahahahaha